• Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

iPhone 13 hoesjes

Filters

Een hoesje voor de iPhone 13

Apple zal dit jaar weer een nieuw toestel op de markt brengen, namelijk de iPhone 13. Ook al is deze naam nog niet 100% zeker (want ongeluksgetal, dus iPhone 12S is mogelijk). 

Wat weten we verder over dit nieuwe toestel? Volgens geruchten zal Apple weer net als bij de 12-serie met 4 modellen komen. Een standaard 13, een Kleine variant (mini), een 13 Pro en 13 Pro Max. Voor de Mini variant zal het mogelijk de laatste keer zijn omdat we eerder al hebben gezien dat de iPhone 12 Mini een flop is gebleken. De afmetingen zullen (vrijwel) hetzelfde blijven wat betekent dat de iPhone 13 weer een 6,1 inch beeldscherm zal krijgen. 

Een stap vooruit zal vooral de camera moeten zijn. Deze stap was er niet echt bij de iPhone 12 t.o.v. de iPhone 11, maar nu zou die er wel moeten komen bij de iPhone 13. Vooral de ultragroothoeklens zou aanzienlijk beter worden met een grotere sensor. 

Prijzen? Natuurlijk is er nog niks bevestigd, maar volgens geruchten zijn onderstaande prijzen mogelijk:

- iPhone 13 Mini : 809 euro
- iPhone 13 : 909 euro
- iPhone 13 Pro : 1159 euro
- iPhone 13 Pro Max : 1259 euro

We verwachten dat de iPhone 13 serie weer net als de voorgaande jaren in september komt. Afgelopen jaar was het een uitzonderingen dat hij in oktober kwam vanwege het corona virus, maar of de productie ook dit jaar weer vertraging oploopt is nog niet bekend. 

Mocht jij straks deze prachtige smartphone in handen krijgen, aarzel dan niet deze te beschermen met een mooi en stevig iPhone 13 hoesje. 

Soorten iPhone 13 hoesjes

Ben je benieuwd wat voor iPhone 13 hoesjes er straks gaan komen, dan kun je alvast een impressie krijgen van welke soorten telefoonhoesjes we hebben door een kijkje te nemen bij onze iPhone 12 hoesjes. Het assortiment voor de iPhone 13 zal er ongeveer hetzelfde eruit komen te zien. Wil je zelf een hoesje maken? Dan kun je natuurlijk bij ons ook je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Dit zal straks ook beschikbaar zijn voor de nieuwste iPhone. 

Accessoires voor de iPhone 13

Omdat Apple gestopt is met het leveren van een oplaadkabel kan het verstandig zijn deze alvast te bestellen zodat je straks snel en makkelijk kunt opladen. Wij hebben verschillende opties zoals een universele draadloze oplader, een hele goede snel lader met kabel of, als je meerdere Apple producen bezit, een Oplaad dock. Met die laatste laadt je alle 3 je gadgets tegelijk op, super handig!

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »