Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Robin, 15 juni 2020

Welke iPhone is het beste?

Welke iPhone past bij mij?

Er zijn door de jaren heen talloze iPhone toestellen op de markt gebracht. Als je nu op zoek gaat naar een (nieuwe) iPhone is het dus erg lastig om er één uit te kiezen. Misschien vraag je bij je vriendengroep wat zij er van denken, maar wellicht wil je liever wat specifiekere antwoorden op je vragen. Om te bepalen welke iPhone het beste is voor jou moeten we kijken naar meerdere factoren. We gaan in dit artikel er een aantal met je doornemen en hopelijk heb je dan antwoord op de bovenstaande vraag gekregen.

Welke iPhone heeft de beste camera?

Tegenwoordig draait een groot deel om de camera van de telefoon. Men maakt onderweg steeds meer foto's en/of video's en het is dan wel zo handig dat dit met je iPhone kan zonder dat je daar apart een dure camera voor moet kopen. Het is dan wel belangrijk dat de kwaliteit goed is. Van de huidige generatie iPhone toestellen beschikken de iPhone 11 toestellen (11, 11 Pro en 11 Pro Max) over de beste camera's. Zo hebben deze bijvoorbeeld een 12-MP ultragroothoek - en groothoekcamera's, een portretmodus met geavanceerde diepteregeling en daarna portretbelichting met 6 effecten. Daarnaast is de videoresolutie extreem goed met zijn 4K. Als dit je belangrijkste motivatie is om een nieuwe telefoon aan te schaffen is de iPhone 11 dus een goede keuze voor jou. 

iPhone 11 (geel)

Beste prijs kwaliteit iPhone

Wil jij graag een iPhone toestel maar heb je niet een heel hoog budget? Dan zijn er toch nog goede opties. Een iPhone met een goede prijs kwaliteit is de nieuwste iPhone SE 2020. Waar de meeste nieuwe iPhone toestellen al snel richting de 1000 euro gaan (en hoger), kun je de SE 2020 al voor minder dan 500 euro kopen. Je hebt dan wel het basis model. Desalniettemin een goede telefoon voor dat bedrag. 

iphone se 2020SE 2020. 

Welke iPhone is het grootst en kleinst?

Ben je op zoek naar een zo groot mogelijke iPhone zodat je optimaal kunt genieten van films, series of iets anders? Dan is de iPhone XS Max jouw ideale smartphone. Dit toestel heeft met zijn 6,5 inch beeldscherm het grootste scherm van alle iPhones ooit. 

iphone xs maxXs Max (goud)

Wil je juist het tegenovergestelde? Een fijne kleine telefoon die makkelijk in je zak past en fijn in de hand ligt? Dan zijn er ook een aantal goede opties. De kleinste iPhone is de 4(s), maar deze is inmiddels al wel verjaard. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de iPhone 5(s) uit 2016. Van de huidige generatie iPhones die wat kleiner zijn zouden we weer de iPhone SE 2020 aanraden. Deze variant heeft een 4,7 inch display en de volledige afmetingen van dit toestel zijn 13,84 cm (H), 6,73 cm (B) en 0,73 cm (D). Daarmee is hij kleiner dan de meeste van zijn voorgangers. De iPhone 7 & 8 hebben dezelfde afmetingen, maar ook deze telefoons zijn al wat ouder. Wil je alle afmetingen weten? Bekijk dan ons andere blog hierover. 

Keuze in kleuren?

Wellicht wil jij graag een iPhone die veel in veel verschillende kleuren te krijgen is. Sommige iPhones zijn er maar in 2-3 kleuren. Er zijn twee toestellen die meer keuze hebben :namelijk de iPhone 11 en de iPhone Xr. Deze hebben beide 6 opties. Wil je een volledig overzicht van de kleuren? Lees dan dit artikel. 

Zijn er nog andere eisen die jij stelt aan een nieuwe iPhone zodat hij in jouw ogen 'de beste iPhone is'? Laat het hieronder weten!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden