Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Robin, 20 mei 2020

iPhone kleuren

Overzicht van de verschillende iPhone kleuren vanaf de iPhone 6

Hieronder kun je snel en gemakkelijk zien welke iPhones er allemaal zijn en hun bijbehorende kleuren waarin ze besteld kunnen worden. We beginnen bij de meest recente toestellen.

iPhone 14 Pro Max kleuren

In tegenstelling tot de iPhone 14 en iPhone 14 plus hebben de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max maar 4 kleuren. De kleuren waarin de iPhone 14 Pro en Pro Max beschikbaar zijn, zijn als volgt: space zwart, dieppaars, goud en zilver.

iPhone 14 Pro kleuren

Net als de iPhone 14 Pro Max is de iPhone 14 pro beschikbaar in de kleuren: space zwart, dieppaars, goud en zilver. Je wil natuurlijk niet dat je nieuwe telefoon schade oploopt, bekijk daarom bij ons je iPhone 14 Pro hoesjes. 

iPhone 14 Plus kleuren

Net als de iPhone 14 is de iets grotere iPhone 14 Plus beschikbaar in de volgende kleuren: blauw, paars, middernacht, sterrenlicht en (product) RED.

iPhone 14 kleuren  

De iPhone 14 is van de 14e generatie iPhones de iPhone die beschikbaar is in de meeste kleuren. De iPhone 14 is beschikbaar in de kleuren blauw, paars, middernacht, sterrenlicht en (product) RED.

In welke kleuren kan ik de iPhone 13 Pro Max aanschaffen?

De grootste iPhone van de nieuwste iPhone 13-serie is het absoluut waard om aan te schaffen. Met zijn uitstekende camera en zijn zeer goede hardware haal je een super toestel in huis. De kleuren die je kunt kiezen bij de aanschaf van dit toestel zijn blauw (officieel heet deze kleur Sierra blue), Graphite, zilver en goud. 

iphone 13 pro max kleuren

iPhone 13 Pro kleuren

Als jij graag een iPhone 13 Pro wilt kopen, dan kun je in totaal uit vier verschillende kleuren kiezen. Deze zijn hetzelfde als bij zijn grotere broer, namelijk Sierra blue (blauw), Graphite, goud en zilver. 

Welke kleur iPhone 13?

Wil je graag weten of de iPhone 13 in een kleur komt die goed bij jou past? Hier komt je het te weten. In ieder geval heeft de iPhone 13 (samen met de Mini-variant) de meeste keus. Er zijn in totaal 5 kleuren te kiezen voor dit model, namelijk Midnight (zwart), Startlight (wit/zilver), blauw, roze en rood. 

kleuren iphone 13

In welke kleuren kun je de iPhone 13 Mini kopen?

Net als bij zijn voorganger heeft Apple ook bij de 13-serie weer een Mini-variant op de markt gebracht. Mogelijk voor de laatste keer aangezien de verkoopcijfers vooral bij de 12 Mini zwaar tegenvielen. Wil jij toch graag een kleiner toestel dan kun je de iPhone 13 Mini in dezelfde kleuren kopen als de standaard iPhone 13, namelijk zwart, roze, middennacht (zwart), blauw en sterrenlicht (wit/zilver).

Kleuren iPhone 12 Pro Max 

De iPhone 12 Pro Max is in 4 kleuren verkrijgbaar, soms afhankelijk van het opslaggeheugen. De kleuren zijn als volgt : 

- Goud
- Zilver
- Grafiet
- Oceaanblauw

iphone 12 pro max kleuren

iPhone 12 Pro

De iPhone 12 Pro is in dezelfde kleuren te krijgen als zijn iets grotere broer, dus ook goud, zilver, grafiet en oceaanblauw. (zie afbeeldingen hierboven).

iPhone 12 kleuren

De iPhone 12 is de telefoon van Apple die het meeste keuze heeft in kleur van de 12-serie. Niet heel gek aangezien het standaard toestel vrijwel altijd het meest verkoopt. Je kunt kiezen uit zes verschillende kleuren, namelijk paars, groen, oceaanblauw, rood, wit en zwart. 

iphone 12 kleuren

Welke kleur iPhone 12 Mini?

De kleinste telefoon van de 12-serie kun je krijgen in drie kleuren. Dit zijn paars, oceaanblauw en zwart. 

iPhone SE 2020 kleuren

De iPhone SE 2 is een mooie, niet al te grote smartphone van Apple. Dit een een uitstekende budget telefoon waar je tegen een redelijke prijs een goed toestel in huis haalt. Deze telefoon is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en rood. 

kleuren iphone se 2020

 

Kleuren iPhone 11 Pro Max

Van de iPhone 11-serie is de Pro Max de grootste, maar hij is in minder kleuren beschikbaar dan de iPhone 11. In totaal is hij te krijgen in 4 kleuren : space grey (grijs), midnight green (groen), zilver en goud. 

kleuren iphone 11 pro max

Kleuren iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro is in precies dezelfde kleuren te krijgen als de Pro Max, dus space grey (grijs), midnight green (groen), zilver en goud.

kleuren iphone 11 pro

Kleuren iPhone 11

De iPhone 11 is het toestel met de meest beschikbare kleuren. Dit kan een reden zijn waarom dit toestel van de 11-serie toch het meest verkocht is. In totaal kun je kiezen uit 6 kleuren : wit, zwart, rood, geel, groen en paars. 

kleuren iphone 11

iPhone Xs Max kleuren

De iPhone Xs Max is een toestel die minder populair is onder de gebruikers. De opvolgers van de iPhone Xs is beschikbaar in 3 kleuren : spacegrey (grijs), zilver en goud. 

iphone xs max kleuren

iPhone Xr kleuren

De iPhone Xr was tot de iPhone 11 kwam het toestel met de meeste keus in het aantal kleuren dat je kon kiezen. Er zaten ook unieke kleuren bij. Ook dit is één van de populairste (Apple) telefoons en ook het aantal kleuren dat gekozen kon worden zal hierbij een rol gespeeld hebben. Ook deze telefoon is verkrijgbaar in 6 kleuren. Je kunt kiezen uit: wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood.

iphone xr kleuren

iPhone Xs kleuren

Net zoals de iPhone Xs hierboven kun je voor dit toestel kiezen uit 3 kleuren : space grey (grijs), zilver en goud. 

iphone xs kleuren

iPhone X kleuren

De iPhone X was toen hij uitkwam één van de populairste toestellen, ondanks zijn hoge aanschafprijs. Het aantal kleuren waarin hij te krijgen was/is valt echter tegen. Je kunt slechts uit twee kleuren kiezen: space grey (grijs) en zilver. 

iphone x kleuren

iPhone 8 (Plus) kleuren

De iPhone 8 (Plus) toestellen zijn ondanks dat ze al aardig verjaard zijn nog steeds erg populair. De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn de volgende drie: space grey (grijs), zilver en goud. 

iphone 8 kleuren

iPhone 7 kleuren

De iPhone 7 toestellen zijn ondanks dat ze (vrijwel) dezelfde afmetingen hebben als de iPhone 8 modellen, te krijgen in meer kleuren. Deze zijn jetblack (gifzwart), zwart (mat), zilver, goud en rosé goud. 

iphone 7 kleuren

iPhone 6(s) kleuren

We zullen dit overzicht afsluiten met de iPhone 6. Ook al zijn er nog enkele oudere iPhone modellen te krijgen vinden we deze de laatste die de moeite waard is. De 6-serie is beschikbaar in de kleuren space grey (grijs), zilver en goud.

iphone 6 kleuren

We hopen jou geholpen te hebben in de zoektocht naar jouw favoriete kleur zodat je nu wellicht een keuze kan maken. Heb je een keuze gemaakt en wil je graag een telefoonhoesje kopen? Weet dat je bij ons terecht kan voor al je iPhone hoesjes. Uitgebreid assortiment en altijd gratis verzonden. 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden