);
  • Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

iPhone kleuren

iPhone kleuren

Wil je weten welke iPhone toestellen in welke kleuren beschikbaar zijn? Lees het in dit overzicht

Overzicht van de verschillende iPhone kleuren vanaf de iPhone 6

Hieronder kun je snel en gemakkelijk zien welke iPhones er allemaal zijn en hun bijbehorende kleuren waarin ze besteld kunnen worden. We beginnen bij de meest recente toestellen.

iPhone SE 2020 kleuren

De iPhone SE 2 is de meest nieuwe smartphone van Apple. Dit een een uitstekende budget telefoon waar je tegen een redelijke prijs een goed toestel in huis haalt. Deze telefoon is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en rood. 

kleuren iphone se 2020

 

Kleuren iPhone 11 Pro Max

Van de iPhone 11-serie is de Pro Max de grootste, maar hij is in minder kleuren beschikbaar dan de iPhone 11. In totaal is hij te krijgen in 4 kleuren : space grey (grijs), midnight green (groen), zilver en goud. 

kleuren iphone 11 pro max

Kleuren iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro is in precies dezelfde kleuren te krijgen als de Pro Max, dus space grey (grijs), midnight green (groen), zilver en goud.

kleuren iphone 11 pro

Kleuren iPhone 11

De iPhone 11 is het toestel met de meest beschikbare kleuren. Dit kan een reden zijn waarom dit toestel van de 11-serie toch het meest verkocht is. In totaal kun je kiezen uit 6 kleuren : wit, zwart, rood, geel, groen en paars. 

kleuren iphone 11

iPhone Xs Max kleuren

De iPhone Xs Max is een toestel die minder populair is onder de gebruikers. De opvolgers van de iPhone Xs is beschikbaar in 3 kleuren : spacegrey (grijs), zilver en goud. 

iphone xs max kleuren

iPhone Xr kleuren

De iPhone Xr was tot de iPhone 11 kwam het toestel met de meeste keus in het aantal kleuren dat je kon kiezen. Er zaten ook unieke kleuren bij. Ook dit is één van de populairste (Apple) telefoons en ook het aantal kleuren dat gekozen kon worden zal hierbij een rol gespeeld hebben. Ook deze telefoon is verkrijgbaar in 6 kleuren. Je kunt kiezen uit: wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood.

iphone xr kleuren

iPhone Xs kleuren

Net zoals de iPhone Xs hierboven kun je voor dit toestel kiezen uit 3 kleuren : space grey (grijs), zilver en goud. 

iphone xs kleuren

iPhone X kleuren

De iPhone X was toen hij uitkwam één van de populairste toestellen, ondanks zijn hoge aanschafprijs. Het aantal kleuren waarin hij te krijgen was/is valt echter tegen. Je kunt slechts uit twee kleuren kiezen: space grey (grijs) en zilver. 

iphone x kleuren

iPhone 8 (Plus) kleuren

De iPhone 8 (Plus) toestellen zijn ondanks dat ze al aardig verjaard zijn nog steeds erg populair. De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn de volgende drie: space grey (grijs), zilver en goud. 

iphone 8 kleuren

iPhone 7 kleuren

De iPhone 7 toestellen zijn ondanks dat ze (vrijwel) dezelfde afmetingen hebben als de iPhone 8 modellen, te krijgen in meer kleuren. Deze zijn jetblack (gifzwart), zwart (mat), zilver, goud en rosé goud. 

iphone 7 kleuren

iPhone 6(s) kleuren

We zullen dit overzicht afsluiten met de iPhone 6. Ook al zijn er nog enkele oudere iPhone modellen te krijgen vinden we deze de laatste die de moeite waard is. De 6-serie is beschikbaar in de kleuren space grey (grijs), zilver en goud.

iphone 6 kleuren

We hopen jou geholpen te hebben in de zoektocht naar jouw favoriete kleur zodat je nu wellicht een keuze kan maken.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »