Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Door Robin, 9 januari 2020

Samsung Galaxy S10 Lite [wat je moet weten]

Samsung Galaxy S10 Lite nieuws

Het is een drukke tijd voor smartphoneliefhebbers, en dan vooral bij het merk Samsung. We hebben natuurlijk al nieuwe A-lijn modellen die er binnenkort aan komen : De Samsung Galaxy A51 en de Samsung Galaxy A71. Daarnaast is ook de Samsung S11 (of toch S20?) aangekondigd. Maar nu gaan we het hebben over De Samsung S10 Lite, een aanvulling op de Galaxy S10-lijn. Dit toestel heeft ons een beetje verrast, en wel hierom :

Met de S10e had Samsung al een lichtere variant in het leven gebracht voor deze lijn. Hoe zit het dan precies met de S10 Lite? En is het eigenlijk wel een 'Lite'? Het toestel is namelijk 6,7 inch, groter dan zijn broertjes. Dus wat voor toestel is dit nou eigenlijk en waar richt Samsung zich op? Eerst zullen we even de specificaties doornemen om te kijken wat deze telefoon ons allemaal te bieden heeft. 

Samsung Galaxy S10 Lite specificaties

- Camera : De hoofdcamera van de S10 Lite zal 48 Megapixels zijn. In totaal zal het nieuwe toestel over drie camera's beschikken. Met de nieuwe macrocamera (5MP) heb je de optie om mooie close-ups te maken.  

- Scherm(grootte) : Super Amoled Plus Infinity-O display (6,7 inch). 

- Gewicht : 186 gram

- Geheugen: 8 GB (RAM) & 128 GB opslagruimte

- Processor : Snapdragon 855

- Accu/batterij : 4500mAh

- Besturingssysteem : Android 10

De kleuren die beschikbaar zullen worden gesteld voor dit nieuwe toestel zijn zwart, wit en blauw. 

Samsung Galaxy S10 Lite Prijs en Release datum

Wat moeten wij nu eigenlijk gaan betalen voor deze nieuwe smartphone? De prijs is recent bekendgemaakt en deze bedraagt 659 euro.

Een redelijk bedrag, maar er zit volgens Samsung een reden achter. Zoals nu bekend is, zijn de S-lijn en de N-lijn van Samsung de high-end toestellen. De A-lijn geeft men juist een goede prijs-kwaliteit optie. Met de S10 Lite (en eigenlijk ook de Note 10 Lite) wil Samsung het verschil tussen de lijnen iets verkleinen zodat men een tussen optie heeft bij het kiezen van een nieuwe smartphone. Zo krijgt men voor een iets lager bedrag toch nog een toestel die heel dicht tegen de high-end lijn aan zit. 

Het toestel zal eind januari verkrijgbaar zijn in Nederland. Hij zal dus in dezelfde periode uitkomen samen met de Samsung Galaxy A51 en de Galaxy A71.

Bescherming voor je Samsung S10 Lite

Zorg ervoor dat als je ervoor kiest deze telefoon aan te schaffen je direct een Samsung Galaxy S10 Lite hoesje in huis hebt. Zo bescherm je je nieuwe toestel vanaf dag één tegen vallen en stoten en kun je langer zorgeloos genieten van je nieuwe aankoop. 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden