Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Robin, 6 januari 2020

Samsung Galaxy A51 [wat je moet weten]

Samsung Galaxy A51 nieuws

Binnenkort zal hij in Nederland gaan verschijnen : de Samsung Galaxy A51 smartphone. Maar wat is er eigenlijk allemaal bekend over dit nieuwe toestel van Samsung? In dit blog kun je het één en ander lezen over de meest recente ontwikkelingen rond deze telefoon. 

De Samsung A51 wordt de opvolger van de zeer succesvolle Samsung Galaxy A50, die veel is verkocht. Vorig jaar was de A50 één van de meest verkochte smartphones in Europa. Met de Galaxy A51 zal Samsung uiteraard dit willen evenaren. Maar wat heeft dit nieuwe toestel ons allemaal te bieden?

Zowel de camera's als de batterij zijn verbeterd waardoor er nu betere foto's kunnen worden genomen en je minder snel zal hoeven op te laden. 

Hieronder zullen we de specificaties voor je op een rijtje zetten. 

Samsung Galaxy A51 specificaties

- Camera : De hoofdcamera van de A51 zal 48 Megapixels zijn. In totaal zal het nieuwe toestel vier camera's hebben is een zogenaamd 'camera-eiland'. Deze zal bestaan uit de hoofdcamera, een dieptecamera, een macro camera en een ultra wide camera. 

- Scherm(grootte) : Super aMoled edge-to-edge Infinity-O-scherm (6,5 inch). Dit komt neer op 15,1x 6,8 cm. 

- Gewicht : 172 gram

- Geheugen: 4/6/8 GB (RAM) & 64/128 GB opslagruimte

- Processor : Exynos 9611, 10 mm, 4x A73 @2,3 GHz, 4x A53 @ 1,7GHz, Mali G72MP3

- Slots : 2x nano-sim, 1x micro-sd

- Accu/batterij : 4000mAh, 15 Watt opladen

De kleuren waaruit je zal kunnen kiezen zijn Prism Crush Black, Prism Cruz White en Prism Crush Blue, dus een zwarte, witte en blauwe variant. 

Samsung Galaxy A51 Prijs en Release datum

Wat moeten wij nu eigenlijk gaan betalen voor deze nieuwe smartphone? De prijs is recent bekendgemaakt en deze bedraagt 369 euro. Het is dus net zoals zijn voorganger een goede prijs-kwaliteit telefoon. 

Het toestel zal eind januari verkrijgbaar zijn in Nederland. Hij zal dus gelijk uitkomen met de Samsung Galaxy A71, waar je in dit blog over kunt lezen. 

Bescherm je Samsung Galaxy A51

Bij ons kun je alvast je Samsung Galaxy A51 hoesje bestellen zodat je meteen de juiste bescherming in huis hebt als je toestel binnen is. Zo loop je geen risico op schade aan je telefoon. 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden