Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

14% korting bij orders boven €14 code: VALENTIJN14 14% korting bij orders boven de €14 | code: VALENTIJN14

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

14% korting bij orders boven €14 code: VALENTIJN14 14% korting bij orders boven de €14 | code: VALENTIJN14

Door Arvid, 22 augustus 2022

iPhone 14 nieuws: Release 7 september? Prijsstijging?

In deze blog lees je alle nieuwe updates over de iPhone 14, zoals de nieuwe release date en de mogelijke prijsstijgingen. Ben jij benieuwd wanneer de iPhone 14 uit komt? Lees dan snel verder!

Gelekte release date

Uit nieuwe gelekte berichten lijkt het erop dat de iPhone 14 al op 7 september aangekondigd gaat worden. Het ‘Apple-evenement’ waar onder andere de iPhone 14 wordt gepresenteerd was eigenlijk een week later verwacht, op 14 september. Volgens de bronnen van Bloomberg wordt deze datum dus al naar 7 september verschoven.

Meestal ligt de telefoon ongeveer anderhalve week later pas in de winkel. De datum waarop de iPhone 14 verschijnt wordt 16 september, volgens de retail-branche. 

Sinds het begin van de pandemie zijn de Apple evenementen enkel online bij te wonen. Ook dit jaar zal Apple nog een volledig online evenement houden voor de lancering van de iPhone 14 en andere nieuwe Apple producten.

Wanneer kun je de iPhone 14 kopen?

De iPhone 14 kun je vanaf 16 september kopen. Deze release date is afgeleid van bronnen uit de retailbranche. Normaal gesproken verkoopt Apple de producten ongeveer anderhalve week na de aankondiging op het Apple event. 

  • Apple Event: 7 september 2022
  • iPhone 14 release date: 16 september 2022

Wat is er nieuw aan de iPhone 14? 

Al eerder schreven we een uitgebreide blog over alle nieuwtjes van de iPhone 14. Tot nu toe zijn er geen andere geruchten meer naar buiten gekomen. Nog even kort een overzicht van alles wat nieuw is aan de iPhone 14:

Het design gaat veel lijken op de iPhone 13. De Pro modellen krijgen een groter camera-eiland en verbeterde camera’s, wat je van de buitenkant duidelijk kunt zien. Opmerkelijk is dat de Mini nu verdwijnt en plaatsmaakt voor een reguliere iPhone 14 Max. De Mini was niet winstgevend genoeg om door te zetten. Zonde, vinden wij, want het was de laatste kleine smartphone op de markt. 

De iPhone 14 modellen worden:

De ‘notch’ wordt vervangen door een kleine uitsparing voor de speaker en de selfie-camera. Het lijkt er op dat deze verandering toch voor alle iPhone 14 modellen komt, en niet alleen voor de Pro modellen zoals eerder verwacht. 

Al eerder werdt er gespeculeerd dat de iPhone 14 Pro modellen flink in prijs omhoog gingen. Dat gerucht wordt steeds meer werkelijkheid. Het is vrijwel zeker dat de iPhone 14 Pro modellen 100 euro duurder worden dan de iPhone 13 Pro modellen. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen. 

iPhone 14

€ 909

iPhone 14 Max

€ 1009

iPhone 14 Pro

€ 1259

iPhone 14 Pro Max

€ 1359

Nieuwe Apple Watch 8

Tijdens het Apple Event van 7 september zal ook de Apple Watch 8 een verschijning maken. De nieuwe Apple Watch zal worden aangekondigd, en krijgt waarschijnlijk een 3e, grotere klok. Voorheen kon je enkel kiezen uit 2 maten. Aan het ontwerp wordt ook gesleuteld. De Apple Watch 8 gaat nu meer lijken op de iPhones, met een vierkanter en strakker ontwerp. Voor meer informatie over de Apple Watch 8 kun je onze blog van alle Apple Watch 8 geruchten en specificaties lezen. 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Om de website goed te laten functioneren en voor persoonlijke advertenties, maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring en geoptimaliseerde advertenties? Klik dan op 'Ja' om hiermee akkoord te gaan. Is dat voor jou akkoord? JaNeeWil je meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy »