);
  • Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

Hoe kan ik mijn Airpods terugvinden?

Hoe kan ik mijn Airpods terugvinden?

Tegenwoordig zijn er veel mensen in het bezit van een setje AirPods. Dat de oordopjes van Apple draadloos zijn is een groot voordeel, want je hebt geen last meer van in de knoop zittende bedrading. Echter is de kans wel groter dat je jouw oordopjes kwijt kunt raken en stel je bent ze verloren, kan je ze dan nog terugvinden? In deze blog vertellen wij jou hoe je de kans kan vergroten dat je jouw AirPods weer terugvindt. Lees dus snel verder!

Hoe vind ik mijn AirPods terug?

Je kunt met een iPhone of iPad die de software iOS 13 heeft, bekijken waar jouw AirPods zich bevinden. Belangrijk is wel dat ze gekoppeld moeten zijn met jouw Apple ID en verbonden zijn met jouw Apple iPhone of iPad door middel van Bluetooth. Zijn jouw AirPods gekoppeld met bovenstaande genoemde apparaat/software? Voer dan de volgende stappen uit:

- Open de 'Zoek Mijn' app, dit is een standaard app die op jouw toestel staat
- Je ziet drie verschillende opties in de app, namelijk Personen, Apparaten en Ik. Om jouw AirPods terug te vinden moet je natuurlijk naar Apparaten
- Bij Apparaten zoek je natuurlijk naar de naam van jouw AirPods, dus AirPods Pro bijvoorbeeld van .... 
- Je ziet op de app vervolgens of jouw AirPods zich bevinden op dezelfde locatie als jou, dus bijvoorbeeld in huis. Maar je kan ook zien dat ze op een andere plek zich bevinden dan waar jij bent en dan kan je een route uitstippelen naar jouw AirPods
- Zodra je op dezelfde locatie bent, gaan de AirPods piepen waardoor je ze gemakkelijk kunt terugvinden

Ideeën om jouw AirPods terug te vinden

Er zijn natuurlijk heel veel simpele ideeën om jouw AirPods terug te vinden, die je vast ook zelf kunt bedenken maar voor de zekerheid zetten wij ze even op een rij voor je:

- De 'Zoek Mijn' app dus is zeker een aanrader, waarmee je jouw AirPods gedetailleerd kunt vinden
- Ben je een Android gebruiker, maar luister je muziek met AirPods dan kun je de Light Blue Explorer app gebruiken
- Natuurlijk is het ook belangrijk om na te gaan, dat de kans kan bestaan dat ze zijn gestolen 
- Ga na wanneer je jouw AirPods voor het laatst hebt gezien
- Weet je dit zelf niet, kan je altijd aan je vriend/vriendin/moeder/vader/zus/broer vragen wanneer zij jou voor het laatst hebben gezien met je AirPods
- Kijk tussen de bank, bed, bij je computer, etc. wellicht dat die daar ergens verstopt ligt

Ben je jouw oplaadcase kwijt? Hoe vind je die terug?

Ben je alleen jouw case kwijt en niet jouw oordopjes? Dan kun je helaas jouw oplaadcase niet terugvinden met de 'Zoek Mijn' app. Eigenlijk is het sowieso lastig om jouw oplaadcase terug te vinden zonder AirPods. Daarom is het belangrijk om goed na te gaan waar je jouw oplaadcase voor het laatst hebt gelaten, maar weet je dat niet is de kans wel klein dat je hem nog gaat vinden helaas. Maar gelukkig kun je de oplaadcase ook kopen zonder oortjes, dat scheel toch geld. Een losse oplaadcase is natuurlijk een stuk goedkoper dan de hele set, dus oplaadcase + oordopjes. 

Heb je jouw AirPods niet terug kunnen vinden? 

Dat is balen! Mocht je het idee hebben dat ze gestolen zijn, is het natuurlijk belangrijk om aangifte te doen bij de politie. Samen kunnen jullie dan bekijken wat jullie moeten doen en daarnaast is het ook goed om contact op te zoeken met de verzekering. Je krijgt namelijk een vergoeding bij buitenshuis dekking verzekering. 

Heb je de oplaadcase nog wel? Dan is het niet nodig om het gehele setje Airpods te kopen. Je kan namelijk de draadloze oordopjes ook los kopen, zodat je jouw oude oplaadcase gewoon weer kan gebruiken. De AirPod 1/2 kosten € 75,- los en de AirPods Pro kosten € 99,- los. Hoe koppel je dan vervolgens deze AirPods weer aan je oude oplaadcase? Plaats de draadloze oordopjes in de oplaadcase en houdt de knop van de case ongeveer vijf seconden ingedrukt. Vervolgens gaat het lampje wit knipperen en kun je de AirPods koppelen aan jouw iPhone of iPad. 

Voorkom dat je jouw AirPods kwijtraakt!

Je kan jouw AirPods een unieke uitstraling geven met één van de Airpods hoesjes uit ons assortiment. Je weet door het hoesje meteen dat het jouw Airpods zijn en kunnen er geen verwarringen ontstaan dat jouw vriend of vriendin jouw AirPods meeneemt. Daarnaast hebben ook vele cases een soort van haak aan de zijkant waardoor je jouw AirPods gemakkelijk kunt bevestigen aan je riem, tas of sleutelbos bijvoorbeeld. Ideaal toch! Bestel er dus snel één en vergeet ook niet onze blog te lezen over hoe je AirPods schoon moet maken, want ook dat is belangrijk om elke maand te doen. 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Om de website goed te laten functioneren en voor persoonlijke advertenties, maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring en geoptimaliseerde advertenties? Klik dan op 'Ja' om hiermee akkoord te gaan. Is dat voor jou akkoord? Ja Nee Wil je meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy »