Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Robin, 10 februari 2020

Het beste iPhone 7 hoesje tegen vallen

Het beste hoesje voor de iPhone 7

iPhone bezitters zijn regelmatig op zoek naar een goed hoesje voor hun iPhone 7 toestel. In de meeste gevallen is dit puur voor bescherming van hun smartphone, maar soms ook om een nieuwe look te geven dat meer bij hun past. Dus op de vraag 'wat is het beste iPhone 7 hoesje' is niet een enkel antwoord te geven, omdat iedereen weer iets anders zoekt in een telefoonhoesje. In dit artikel bespreken we enkele hoesjes die in onze ogen voor verschillende redenen een toegevoegde waarde leveren voor jou Apple iPhone toestel.

iPhone 7 ultra thin cases

We beginnen met de ultra thin case, een extra dun hoesje die het slanke design van de iPhone niet aantast. Voor veel iPhone bezitters is dit een belangrijk puntje, en dat is ook niet gek gezien het mooie design van de iPhone toestellen. De cases zijn gemaakt van TPU (hard kunststof) dus ze kunnen wel tegen een stootje. Als je liever siliconen materiaal hebt, dat wat buigzamer is, raden wij de silicone case aan die relatief op de ultra thin case lijkt, maar ietsje dikker is. 

Het ultra dunne hoesje heeft dus als grootste voordeel dat hij het uiterlijk van je iPhone 7 niet aantast, en ze verkrijgbaar in meerdere mooie kleuren die goed aansluiten bij de kleuren van je toestel. Maar hoe zit het met de bescherming? De ultra dunne hoesjes bieden een standaard vorm van bescherming, maar er zijn hoesjes met een hogere mate van bescherming. Dus als je echt op zoek bent naar hoge mate van bescherming is deze hoes niet aan te raden. 

Bekijk hieronder de verschillende kleuren dunne hoesjes, plus een video die jou een goede impressie geeft!

iphone 7 ultra thin case

Shock case iPhone 7

Een hoesje met een gevorderde bescherming is de shock case. Deze case is namelijk in meerdere varianten te krijgen, namelijk : 

- Standaard shock case
- Spiegel shock case 
- Shock case met pashouder
- Shock case met koord en keycord

Alle verschillende cases hebben zo hun handige functies. Deze cover beschikt namelijk over extra dikke hoeken die daardoor de grootste klap opvangen bij een eventuele valpartij. Daardoor is je telefoon beter beschermd dan bij bijvoorbeeld het dunne hoesje.

De spiegel case is uitgerust met een spiegel aan de achterzijde van het hoesje. Zo heb je onderweg altijd de beschikking over een spiegeltje en kun je indien nodig je make-up op doen of bijwerken. 

De variant met pashouder heeft dus achterop een extra plekje om eventueel een pasje in te doen, zodat je geen volledige portemonnee mee hoeft te nemen. 

De cases met koord of keycord zijn handig als je niet je telefoon steeds uit je zakt wilt halen. Zo heb je hem altijd bij de hand. Handig, vooral bij een concert bijvoorbeeld en je wilt veel foto's maken. 

Deze case is transparant (doorzichtig) zodat hij altijd goed past bij je toestel!

iPhone 7 360 graden case

Deze hoes gaat nog een stapje verder in zijn bescherming dan de vorige modellen die we hebben besproken. Eigenlijk verklapt de naam het al, deze hoesjes hebben volledige rondom bescherming. Zo is de voor - en achterkant van je smartphone beschermd. Dit hoesje wordt dus standaard geleverd met een extra glasplaat zodat je eigenlijk direct klaar bent. Dit hoesje ziet er van zichzelf ook strak uit door zijn zwarte kleur. 

 

Flip case iPhone 7

Nu wordt het eens tijd om een heel ander soort hoesje met jullie door te nemen. De flip case is ook een populair model in veel gebieden, omdat hij naast goede bescherming ook praktisch is. Je kunt er namelijk geld en pasjes in kwijt, en als je je telefoon wilt gebruiken hoef je hem er niet uit te halen. De kunt het hoesje simpel openklappen. Hij zit dicht met een fijne magneetsluiting. Aan de achterkant zit gewoon zoals je gewend bent een opening zodat je wel foto's kunt blijven nemen. Wat betreft bescherming is dit één van de beste omdat jouw toestel volledig zit ingepakt als het ware. Het hoesje is gemaakt van fijn zwart leer dat een stijlvolle uitstraling heeft. 

iphone 7 flip case

 

2-in-1 Wallet case iPhone 7

Als afsluiter hebben we nog een mooi telefoonhoesje gevonden, namelijk de 2-in-1 wallet case voor jou iPhone 7. Dit hoesje is een beschermhoesje en portemonnee in één. Ze worden bij elkaar gehouden door een magneetsluiting. Als je wilt kun je ze ook los van elkaar maken, dus je hoeft niet continu met een hele dikke hoes te lopen.

De wallet case biedt veel ruimte en gemak. Zo kun je er een groot aantal pasjes en briefgeld in kwijt. Daarnaast heeft hij ook nog een vakje met rits waar ook nog muntgeld in kan. 

Een extra handigheidje van deze case is dat je hem op z'n zijkant neer kan zetten en daarmee onderweg makkelijk naar je scherm kunt kijken als je bijvoorbeeld een film wilt kijken. Zo hoef je niet constant je telefoon vast te houden. 

 

Wat is de beste bescherming voor de iPhone 7?

Als we de besproken hoesjes langsgaan dan is de wallet case degene die het meest bescherming biedt omdat je telefoon echt volledig weggestopt zit achter een dikke laag. Zo kan je toestel nooit beschadigd raken. Echter vinden meerdere mensen zo'n dikke hoes niet fijn omdat je dan je telefoon ook helemaal niet meer kunt zien. In dat geval is de 360 case een betere keuze. Zo ben is je toestel wel aan beide kanten beschermd, maar kan je wel nog genieten van de looks van je smartphone. 

Ook geschikt voor iPhone 8

Heb jij een iPhone 8? Dan passen alle Apple iPhone 7 hoesjes ook op jouw toestel!

Als je nog niet helemaal weet of de besproken hoesjes iets voor jou zijn dan kun je in ons assortiment iPhone 7 hoesjes verder kijken en je keuze maken. 

Hopelijk heb je er iets aan gehad!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden