Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

28 december 2021

Het beste iPhone 13 hoesje voor jou

Goede kanshebbers op de titel van beste iPhone 13 hoesje

Met het aanschaffen van de mooie Apple iPhone 13 heb jij een flinke investering gedaan die je graag zo goed mogelijk wilt beschermen. Het kan altijd een keer gebeuren dat je toestel op de grond valt of dat je hem ergens tegenaan stoot. Als je telefoon niet beschermd is kan dit helaas tot gevolg hebben dat je met een hoge reparatie rekening zit en dat je je toestel voor een lange tijd kwijt bent. Om jou te helpen met het beschermen van je iPhone 13 hebben we enkele telefoonhoesjes op een rijtje gezet met elk hun eigen goede en minder goede eigenschappen. Hopelijk kan jij na het lezen van dit artikel een keuze maken voor een stevig iPhone 13 hoesje

Een ultra dun hoesje voor de iPhone 13

De iPhone 13 Ultra thin case voor jouw toestel heeft een belangrijk voordeel : hij behoudt voor het grootste deel het strakke design van je smartphone intact. Zo ligt je toestel altijd nog fijn in de hand en kun je hem nog steeds probleemloos in je zak doen. Deze dunne cases zijn gemaakt van hard plastic dat goed tegen een stootje kan. Door alle op maat gemaakte uitsparingen kun je alle knoppen en functies nog goed gebruiken. Er is keuze uit vier verschillende kleuren.

ultra thin case iphone 13

Plus - en minpunten van de iPhone 13 Ultra thin case :

+ Behoudt het slanke design van je toestel
+ Biedt basisbescherming (meer dan zonder hoesje)
+ Alle knoppen en functies blijven nog goed te gebruiken
+ Laag geprijsd

- Biedt minder bescherming dan de meeste andere hoesjes
- Scherm blijft vrijwel onbeschermd

TPU hoesje met pasjeshouder

Met ons iPhone 13 TPU hoesje met pasjeshouder geniet je van goede bescherming. Deze cover heeft namelijk dikkere hoeken dan een doorsnee hoes waardoor deze de grootste klap opvangen bij een eventuele valpartij. Hierdoor is de kans op schade aan je toestel aanzienlijk kleiner. 

Naast het feit dat deze case goede bescherming biedt tegen vallen en stoten, is hij ook transparant. Dit betekent dat hij doorzichtig is en dat je dus de originele kleur van je toestel behoudt. Tot slot heeft deze telefoonhoes ook nog ruimte voor een pasje. Handig als je even snel de deur uit moet en je wilt niet je volledige portemonnee meenemen. 

tpu hoesje iphone 13

Plus - en minpunten van het iPhone 13 TPU hoesje met pasjeshouder

+ Dikke hoeken voor betere bescherming
+ Transparant van kleur
+ Ruimte voor pasje
+ Lage aanschafprijs
+ Alle knoppen en functies blijven nog goed te gebruiken

- Scherm blijft grotendeels onbeschermd

Het beste iPhone 13 hoesje voor een mooie stijl

Het iPhone 13 leren hoesje uit ons assortiment is een telefoon case die jouw toestel voorziet van een mooie stijlvolle look. Dit hoesje is daarom bijvoorbeeld ideaal voor wat meer formele gelegenheden. 

Deze leren case biedt ook goede bescherming van je toestel. Aan de binnenzijde zit nog een laagje TPU dat een schokabsorberende werking heeft die de bescherming van je telefoon ondersteund. De knopjes op deze hoes zijn gemaakt van metaal waardoor ze robuuster zijn en langer meegaan. Er is keuze uit drie verschillende kleuren.

iphone 13 leren hoesje

Plus - en minpunten van het iPhone 13 leren hoesje

+ Stijlvol uiterlijk
+ Goede bescherming van je toestel
+ Knoppen van metaal
+ Alle knoppen en functies blijven nog goed te gebruiken

- Scherm blijft kwetsbaar
- Relatief hoge aanschafprijs

De iPhone 13 Wallet bookcase

De iPhone 13 wallet bookcase komt met vele voordelen. Naast een zeer goede bescherming van je toestel kun je dit hoesje bijvoorbeeld ook gebruiken als portemonnee. Er is ruimte voor zowel pasjes als briefgeld. Zeg maar vaarwel tegen je portefeuille! Deze case beschermt zo goed omdat hij volledig om je toestel heen zit. Zo heeft de telefoon eigenlijk geen kwetsbaarheden meer. Van binnen zit er net als bij het leren hoesje een extra TPU laag waar de telefoon inligt. Deze biedt nog eens extra schokabsorberende werking. 

Tot slot kun je de wallet case ook nog uitklappen waardoor hij ook nog als standaard gebruikt kan worden. Dit kan handig zijn als je lang onderweg bent en misschien een film of serie wilt kijken zonder dat je je telefoon vast hoeft te houden. 

wallet case iphone 13

Plus - en minpunten van de wallet bookcase

+ Complete rondom bescherming
+ Ruimte voor pasjes en briefgeld
+ Extra functie als standaard

- Je telefoon is niet meer zichtbaar (je kunt er niet mee pronken)
- Het hoesje is wat dikker dan de meeste

Het beste iPhone 13 hoesje voor een festival?

Voor de personen die het nog herinneren toen ze het laatst op een festival waren … steeds maar weer je telefoon uit je zak moeten halen. Je wilt natuurlijk veel momenten vastleggen op zo’n moment. Het kan makkelijker. Met onze iPhone 13 silicone case met koord kun je heel eenvoudig je Apple toestel om je nek dragen. Zo heb je hem dus altijd bij de hand! 

Mocht je bijvoorbeeld weer naar huis gaan en denken van nu heb ik het koord niet meer nodig dan kun je deze gemakkelijk weer verwijderen. 

Het hoesje zelf is gemaakt van het betrouwbare siliconen materiaal wat bekend staat om zijn goede schokabsorberende werking en de goede grip die hij geeft. Ook is dit materiaal altijd beschikbaar in een breed scala aan kleuren. 

iphone 13 hoesje met koord

Plus - en minpunten van de case met koord

+ Door het koord heb je je toestel altijd binnen handbereik
+ Koord is afneembaar
+ Goede grip
+ Goede bescherming door het siliconen materiaal

- Scherm is nog steeds kwetsbaar

Otterbox Symmetry hoesje voor iPhone 13

Otterbox is een grote naam in de smartphone wereld. Ze maken hoge kwaliteit telefoonhoesjes die jouw toestel goed beschermen. Ze steken veel tijd en aandacht in de materialen die ze gebruiken en ook in het design. Als resultaat krijg je altijd een hoesje die er mooi stijlvol uitziet, maar tevens goede bescherming bieden. Zo ook de Otterbox Symmetry case voor iPhone 13. Dit slanke zwarte hoesje is gemaakt uit twee verschillende materialen, namelijk hard polycarbonaat en zachter TPU materiaal. De combinatie van deze twee materialen zorgen ervoor dat mocht je toestel vallen de klap over de gehele constructie opgevangen wordt. 

Verder bestaat deze hoes voor 60% uit gerecycled plastic (wat goed is voor het milieu) en gebruiken ze een duurzame antimicrobiële technologie om het hoesje te beschermen tegen veelvoorkomende bacteriën. 

otterbox iphone 13

Plus - en minpunten van de Otterbox Symmetry case

+ Stijlvol uiterlijk
+ Goede bescherming
+ Voor 60% gemaakt van gerecycled plastic
+ Antimicrobiële laag tegen bacteriën

- Hoge aanschafprijs
- Scherm blijft nog kwetsbaar 

Welk iPhone 13 hoesje past het beste bij jou?

We hebben in dit artikel 6 kanshebbers doorgenomen. Het is nu aan jou om te kijken welke van deze hoesje het beste aansluit bij jouw wensen. Natuurlijk is het mogelijk dat jouw favoriete telefoonhoesje hier nog niet tussen zit. Dan kun je nog kijken bij ons volledige assortiment waar je nog veel meer andere cases kunt vinden. Wie weet vind je daar wel je droom hoesje!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden