Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Jeffrey, 13 september 2018

De iPhone XS; alle feiten op een rij

Een korte samenvatting van de iPhone XS

Waar de iPhone XR een goedkopere variant van de iPhone X is, is de iPhone XS juist een duurdere variant. Daar behoren natuurlijk ook de nodige vernieuwingen bij. Zo is de camera verbeterd, is de iPhone XS nog sneller en komt er ook een versie met een groter beeldscherm; de XS Max.

De prijs van de iPhone XS

De prijs van de iPhone XS is zoals altijd afhankelijk van het gekozen aantal GB. Houd je vast, want zoals hiervoor al aangegeven is dit een duurdere variant dan zijn voorganger. Hieronder de verschillende prijzen van de iPhone XS bij de verschillende categorieën:

  • iPhone XS 64GB : €1159,-
  • iPhone XS 256GB: €1329,-
  • iPhone XS 512GB: €1559,-

Het design van de iPhone XS

Qua design verandert er weinig aan de iPhone XS ten opzichte van de iPhone X. De grootte blijft exact hetzelfde (6,1 inch) en het beeldscherm neemt nog steeds vrijwel het gehele oppervlak in beslag. Onderstaande foto toont dit ook aan.

Verschil iPhone X en iPhone XS

iPhone XS technische specificaties

De iPhone XS beschikt over een nieuwe A12 bionic-chip en heeft een 4-core en een 6-core CPU. Klinkt heel technisch, maar laat ik het proberen iets makkelijker te maken: De A12 is 50 procent sneller dan de vorige chip (A11). Dat komt de snelheid natuurlijk ontzettend ten goede! Als voorbeeld werd door Apple zelf gegeven dat het openen van Apps en foto's (NOG!?) sneller gaat dan bij de iPhone X.

Daarnaast claimt Apple ook dat het scherm 60% beter functioneert als het gaat om het tonen van kleuren. Dit is te danken aan het nieuwe Super Retina-OLED scherm en de 2,7 miljoen pixels.

De iPhone XS camera

De achterkant van de iPhone XS beschikt over twee 12-megapixel camera's. De bovenste heeft een vernieuwde wide-angle lens en een nieuwe sensor. De onderste is een telefotocamera met een dubbele optische zoom. Beide camera's werken met optische beeldstabilisatie.

De voorkant beschikt over 7-megapixel camera met een snellere sensor. Dankzij de A-12 processor die we eerder benoemde kan de gezichtsherkenning daarom nog sneller en ook meer herkennen, zoals rode ogen.

Tot slot wordt ook de portretmodus beter. Als we Apple mogen geloven is er een nieuw tijdperk aangebroken op fotografisch gebied en zijn ook de video's van betere kwaliteit.

iPhone XS kleuren

De iPhone XS zal in de volgende kleuren beschikbaar zijn:

  • Spacegrijs
  • Zwart
  • Goud

iPhone XS kleuren

Vanaf wanneer kun je de iPhone XS bestellen?

Je kunt de iPhone XS en de grotere variant (iPhone XS Max) al vanaf 14 september bestellen en vanaf 21 september daadwerkelijk in huis krijgen. Voor de iPhone XR zul je nog even moeten wachten tot half oktober.

Nog even visualiseren

Bekijk vooral onderstaande video nog even van Apple zelf, waarin behalve de nieuwe iPhone XS ook de iPhone XS Max en iPhone XR worden getoond. Nog vragen? Laat het ons vooral weten!

 

De iPhone XS accessoires: 

Uiteraard ben je ook voor iPhone XS accessoires zoals hoesjes, screenprotectors en opladers bij ons aan het juiste adres. Kijk voor ons uitgebreide aanbod op iPhone XS accessoires of op iPhone XS Max accessoires.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden