Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Robin, 6 mei 2020

Beste screenprotector iPhone 11

Wat is de beste screenprotector voor mijn iPhone 11 toestel?

Bij het beschermen van hun iPhone 11 toestel (en ook andere telefoons) denken mensen meteen aan een telefoonhoesje. Op zich niet gek natuurlijk omdat deze ontzettend veel aangeboden worden en ook heel belangrijk zijn in de bescherming van telefoons. Echter wordt de iPhone 11 screen protector hier vaak vergeten. Ondanks dat hoesjes vaak goed beschermen, zijn de beeldschermen bij smartphones vaak alsnog kwetsbaar omdat ze niet in het geheel beschermd worden. Als de telefoon dan precies op het scherm valt dan zit je mogelijk alsnog met een hoge rekening van de schermreparatie. Daarom gaan we jou wat vertellen over de verschillende iPhone 11 screen protectors die jouw helpen je smartphone scherm te beschermen.

Plastic (folie) screen protector

De goedkoopste en meest simpele variant is de plastic screenprotector. Dit is een laagje beschermfolie die je gemakkelijk over je scherm kunt plakken. Hij bestaat uit 4 lagen plastic die je zo beschermt tegen krassen, bijvoorbeeld als je ook je sleutels in dezelfde zak hebt zitten. Ook vermindert hij vingerafdrukken. Zo heb je tegen een hele lage investering toch extra bescherming van je scherm.

Tempered glass screen protector iPhone 11

In een eerder artikel leggen wij uit wat tempered glass nou precies is. Deze variant is duurder dan de plastic variant, maar beschermt aanzienlijk beter. Deze is niet van plastic, maar gemaakt van 9H gehard glas, wat extra stevig is. Het is te vergelijken met veiligheidsglas, maar dan heel dun op je scherm (0,3mm). Ook is deze variant altijd bubbelvrij. Met dit beschermglas voor de iPhone 11 ben je beter beschermd, ook tegen vallen. 

Privacy Glass iPhone 11

De Privacy screen protector is net als de standaard tempered glass screen protector gemaakt van 9H gehard glas, dus in de basis is hij hetzelfde. Echter heeft deze variant een mooie bijkomstigheid; je kunt alleen het scherm lezen als je er recht voor zit. Zo kan er door anderen niet worden meegelezen. Super fijn als je bijvoorbeeld in het OV zit, of online bankzaken doet. 

privacy glasplaat iphone 11

Camera lens protector

Omdat de camera's van onze telefoons tegenwoordig zo belangrijk zijn vonden wij het noodzakelijk om deze ook mee te nemen in dit artikel. De camera protector is een laagje glas die je over je lenzen heen plakt zodat deze beschermd zijn mocht je iPhone 11 toestel vallen. 

lens protector iphone 11

Welke heeft jouw voorkeur?

Nu we de verschillende screenprotectors besproken hebben is aan jou welke het beste bij jou past. Een goedkope plastic variant, de sterkere glazen variant, of toch de privacy? Op onze Screenprotector pagina voor de iPhone 11 kun je er één aanschaffen mocht je hier behoefte aan hebben. 

Screenprotector iPhone 11 aanbrengen

Dit proces is in principe niet moeilijk, maar het is wel heel belangrijk dat dit goed gedaan wordt. Lees de gebruiksaanwijzing goed en haast je niet. Belangrijk is vooral dat je Apple iPhone 11 scherm stof - en vet vrij is zodat er niks onder het plaatje gaat zitten. Hieronder zullen we het zo goed mogelijk voor je proberen uit te beelden :

Maak je scherm stof - en vet vrij met het bijgeleverde doekje zodat je scherm 100% schoon is. Eén doekje is om hem schoon te maken, en één doekje is om het scherm weer droog te maken. 

Haal voorzichtig het beschermlaagje van de screen protector af. 

Plaats voorzichtig de screen protector op het scherm van je iPhone 11. Zorg dat hij perfect recht zit. Eraf halen om hem opnieuw erop te plaatsen zorgt ervoor dat het lelijk wordt.

screenprotector aanbrengen iphone 11

Als je de iPhone 11 glasplaat hebt geplaatst moet je hem in het midden (voorzichtig) aandrukken zodat hij goed zit over het volledige beeldscherm. 

Een screen protector opnieuw gebruiken?

Dit raden we eigenlijk altijd af. Vaak zorgt het hergebruiken (of het opnieuw plaatsen) voor lelijkheid bij het scherm. Daarom herhalen we dit nogmaals: neem de tijd om de screen protector goed te plaatsen zodat alles mooi en netjes blijft en je langer kunt genieten van je iPhone 11 scherm. 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden