Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Estelle, 18 november 2021

Acht Apple cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

1. Apple iPhone telefoonhoesje

Heeft de persoon voor wie jij een cadeautje moet verzinnen net een nieuwe telefoon of is hij/zij gewoon toe aan een nieuw telefoonhoesje? Phone-Factory.nl heeft een groot assortiment in telefoonhoesjes voor verschillende iPhone modellen, zelfs voor de nieuwe iPhone 13 en de rest van de 13 Series hebben wij al hoesjes in ons assortiment. Een telefoonhoesje is niet alleen een leuk cadeautje om te krijgen, maar ook nog eens handig omdat je smartphone hierdoor goed wordt beschermd tegen val- en stootschade. Wist je dat je bij Phone-Factory.nl ook een telefoonhoesje kunt ontwerpen? Hoe leuk is het om een cadeautje te geven wat jij hebt ontworpen en gepersonaliseerd voor die persoon?! Gepersonaliseerde cadeautjes vind ik persoonlijk het allerleukste om te krijgen, omdat je weet dat iemand echt moeite en tijd erin heeft gestoken. Het ontwerpen van een iPhone hoesje is dan ook een echte aanrader voor de aankomende feestdagen. Én mocht de persoon voor wie jij een cadeautje moet kopen erg onhandig zijn en heb je nog wat geld over? Vergeet dan niet een Tempered Glass erbij te kopen, zodat de telefoon voor de volle 100% beschermd is. 

2. PopSocket 

Met een PopSocket creëer je een stevig handvat waarmee je meer grip op je toestel krijgt. Een ideaal accessoire voor de selfiequeens en kings onder ons. Ook kun je de PopSocket gebruiken als standaard om jouw favoriete series relaxed te kunnen kijken op de bank of in bed. Het telefoonaccessoire zit ook niet in de weg hoor, want je kan hem eenvoudig inklappen en hij past hierdoor nog steeds perfect in de broekzak. Is je PopSocket vies geworden, dan kun je hem gemakkelijk losklikken en hem schoonmaken. Én dan is dit handige accessoire ook nog in heel veel kleuren en prints vanaf € 13,95 te verkrijgen, dus voor ieder wat wils en daarom behoort de PopSocket ook zeker weten in dit rijtje!

3. Coverzs digitale wekker, speaker en draadloze oplader in één

De digitale wekker van Coverzs heeft een houten design, drie alarmfuncties en geeft de datum, jaartal, tijd en temperatuur weer. Daarnaast kun je er ook je telefoon draadloos mee opladen én kan je naar je favoriete liedjes luisteren. Deze wekker van Coverzs is dus eigenlijk alles in één! Je kan je smartphone door middel van inductieladen opladen, dit houdt in dat je jouw telefoon draadloos kunt opladen door de USB-kabel van de wekker in het stopcontact te doen. Vervolgens leg je jouw telefoon op de wekker en hij krijgt weer energie! Mocht je deze wekker cadeau geven aan iemand, is het belangrijk om ook vier AAA-batterijen te kopen. Anders werkt de radio niet en deze batterijen krijg je er niet bij mocht je de radio gaan kopen. 

Functies:

  • Luxe, houten design
  • Je kunt je telefoon en draadloze oordopjes opladen
  • Geeft de tijd, datum, jaartal en temperatuur weer
  • Kun je draadloos bedienen door vier AAA-batterijen in te doen
  • Drie verschillende alarmfuncties
  • De wekker beschikt over LED verlichting 
  • Je kan naar je favoriete songs luisteren door de Bluetooth connectie
  • Én als laatste puntje heb je geen last van in de knoopzittende bedrading

4. AirPods cases

Tegenwoordig loopt iedereen ermee in haar/zijn oren. Ik heb natuurlijk over AirPods en daarom zijn er ook verschillende modellen beschikbaar. Zo heb je de AirPods 1/2, AirPods Pro en AirPods 3. Het is dus wel belangrijk dat je weet voor welk model je de case moet kopen én dan is het ook nog eens moeilijk een keuze te maken, want Phone-Factory.nl heeft veel hoesjes voor alle drie de modellen. Voor de dierenprintliefhebbers hebben wij AirPods cases met koeienprint, slangenprint, panterprint en zebraprint. Dan hebben wij ook silicone AirPods cases in verschillende effen kleuren, dit zijn zachte hoesjes die je gemakkelijk om de case kan doen maar ook makkelijk eraf kan halen. Ga je toch liever voor safe en ben je op zoek naar een transparant hoesje? Ook dat hebben wij natuurlijk! We hebben transparante hoesjes met en zonder een print. Als print kun je bijvoorbeeld denken aan een vlinder, tekst of Mona Lisa bijvoorbeeld maar natuurlijk hebben wij ook doorzichtige Airpod Cases zonder print of icoontjes. 

5. Coverzs 3-in-1 Draadloze Docking

Is diegene waar jij een cadeautje voor moet kopen altijd aan het rommelen met de oplaadkabels van zijn of haar smartphone / smartwatch? Dan is de 3-in-1 Draadloze Docking van Coverzs een tof cadeautje voor diegene (€ 35,95)! Je kunt je smartphone er namelijk opleggen en vervolgens laadt hij vanzelf op én niet alleen dat kan de 3-in-1 Draadloze Docking van Coverzs. Hij is namelijk multifunctioneel en naast een smartphone kun je er ook een smartwatch mee opladen en je AirPods ook. Én dit kan alle drie tegelijk! Én als klap op de vuurpijl laadt de 3-in-1 Draadloze Docking ook nog vier keer sneller op dan andere apparaten. Ik kan mij geen ander apparaat bedenken die dit kan en daarom is dit dus een geweldig cadeau om iemand mee te verrassen tijdens de aankomende feestdagen. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je telefoon of andere apparaten heet gaan worden tijdens het opladen, want de 3-in-1 Draadloze Docking heeft een ventilatierooster waardoor de apparaten nooit oververhit kunnen raken. 

Voordelen van het 3-in-1 Draadloze Docking van Coverzs 

  • Geen last meer van in de knoop zittende oplaadkabels
  • Je kunt drie apparaten tegelijkertijd opladen
  • Ondersteunt bijna alle smartphones, die wel in staat zijn om draadloos te worden opgeladen
  • Strak en modern design
  • Laadt vier keer sneller op dan andere apparaten

6. Smartwatchbandjes

Een smartwatchbandje is ook altijd een goed cadeautje om te geven, want zeg nou eerlijk het is altijd fijn om meerdere bandjes te hebben zodat je voor elke gelegenheid er één hebt. Daarom hebben wij een groot assortiment in bandjes van verschillende materialen. Zo zijn de sport en nylon banden perfect om te dragen tijdens het sporten, omdat ze makkelijk afspoelbaar zijn én dan hebben wij ze ook nog in heel veel verschillende kleuren (hoe ideaal is dat, voor ieder dus wat wils!). Ook hebben wij stalen en leren banden die geschikt zijn voor formele gelegenheden, zoals zakelijke vergaderingen of diners. Én als laatste hebben wij ook Milanese banden in ons assortiment, die de Apple Watch door het Italiaanse design een chique uiterlijk geeft. De Milanese band is beschikbaar in verschillende kleuren en prints en heeft een sterke magneetsluiting, waardoor je jouw smartwatch niet snel kunt verliezen. 

7. MacBook Cover

De meeste mensen hebben een MacBook laptop die zij gebruiken voor werk, maar ook voor privé. Naast het dure prijskaartje is het daarom belangrijk dat die goed beschermd is en toch ook wel voor de vrouwen onder ons een leuk uiterlijk heeft. Daarom mogen MacBook Covers zeker niet ontbreken in ons assortiment. Ik ben zelf erg fan van alle leuke printjes, zoals marmer, regenboogpatroon, etc. Maar natuurlijk hebben wij ook rustige kleuren, zoals zwart, legergroen en grijs. Heeft de persoon waar jij een cadeautje voor moet kopen net een nieuwe laptop of is hij/zij toe aan een nieuwe hoes? Bekijk dan zeker snel ons assortiment. 

8. Sport band met LED-verlichting

Het laatste item wat niet mag ontbreken in het assortiment is de sport band met LED-verlichting. Een perfect cadeautje voor de echte fanatiekelingen die vaak hardlopen bijvoorbeeld. Met deze sport band heb je altijd je smartphone bij de hand, hij is waterdicht, je kan goed de touchscreen gebruiken, er is ruimte voor je sleutel en hij beschikt over LED-verlichting. Dus in de avond valt diegene aan wie je de band cadeau geeft lekker op in het verkeer. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit welke smartphone de persoon heeft, omdat elk model er wel in past, dankzij de brede maar strakke vorm van de band. Je kan hem verstellen door de klittenband, zodat die passend voor elke arm is. 

De voordelen van de sport band met LED-verlichting:

  • De band is universeel
  • De persoon kan veilig hardlopen door de LED-verlichting
  • Hij is waterbestendig
  • Je kan je smartphone gemakkelijk gebruiken tijdens het sporten
  • Touchscreen kan je goed gebruiken

Hopelijk heb ik het je wat makkelijker gemaakt met deze acht cadeau-ideeën voor Sinterklaas. Mocht je nou nog steeds geen idee hebben welk cadeautje je moet kopen, kan je altijd een Giftcard bij ons kopen. Dan kan de persoon zelf voor het bedrag producten kopen. Succes! 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden