Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Filters
Prijs
Tot
Merken

Kleur

Auto accessoires voor iPhone modellen

Filter
4 producten
Overige categorieën in Smartphone accessoires
Bij Phone-Factory.nl hebben wij naast hoesjes ook allerlei accessoires voor in de auto. Versnel nu en check deze auto accessoires voor de iPhone nu!

Auto accessoires voor iPhone modellen

De smartphone is ook al niet weg te denken uit jouw auto. Telefoongebruik tijdens het rijden is niet de bedoeling, maar bij Phone-Factory hebben wij toch verschillende accessoires voor in de auto.

Autoladers

De telefoon kan je ook opladen tijdens het rijden. Hiervoor heb je een speciale autolader nodig, want er zit natuurlijk geen stopcontact in een auto. Bij Phone-factory hebben wij verschillende autoladers, zodat jij altijd een opgeladen telefoon hebt. 

Autohouders

De telefoon is naast een telefoon ook een navigatie. Wil je jouw telefoon makkelijk kunnen plaatsen om goed te kunnen navigeren, dan is een autohouder ideaal voor jou. Zo heb jij geen excuus meer over te laat te komen of verkeerd te rijden. 

Draadloos laden en navigeren

Een autohouder is natuurlijk handig om te navigeren, maar het is nog handiger als deze houder er ook voor zorgt dat jouw telefoon helemaal opgeladen is. Dit heb je natuurlijk nodig, want die GPS snoept een hele hoop energie van jouw batterij af. 

Auto accessoires voor iPhone modellen