Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Filters
Prijs
Tot
Merken

Materiaal

Oppo A72 screen protectors

Filter
3 producten
ShieldCase® Oppo A92 / A72 / A52 screen protector (glas)
ShieldCase® Oppo A92 / A72 / A52 screen protector (glas)
(0)
€11,95€7,99
ShieldCase® Camera Lens protector Oppo A72
ShieldCase® Camera Lens protector Oppo A72
(0)
€4,99
Overige categorieën in Oppo hoesjes

Een screen protector voor de Oppo A72

Ondanks dat een Oppo A72 hoesje je toestel van belangrijke bescherming voorziet, kan het alsnog gebeuren dat als je smartphone verkeerd neerkomt waardoor je beeldscherm schade op kan lopen. Kies daarom voor optimale bescherming van je telefoon door ook een Oppo A72 screenprotector aan te schaffen. Zo ben je altijd zowel aan de voor - en achterkant beschermd. 

Wat is het verschil tussen de screenprotectors?

We hebben twee soorten Oppo A72 screenprotectors in ons assortiment dus misschien vraag je je af wat de verschillen zijn of welke voordelen enkele van deze varianten hebben. We zullen het hieronder met jullie bespreken.

Plastic folie

De 'gewone' screenprotector is een laagje plastic folie dat je over het scherm van je Oppo toestel 'plakt'. Deze variant is het meest voordelig en hij maakt je toestel ook niet zwaarder. Hij beschermt je alleen niet volledig tegen val en stootschade. Hij is meer om vuil en krassen op je scherm tegen te gaan.

Gehard glas

De zogeheten tempered glass sceen protector is een glasplaatje van gehard glas (9H). Dit glas is zo ontwikkelt dat wanneer je hem op je toestel hebt geplaatst, hij bij een valpartij zelf de klap opvangt om Het beeldscherm van je telefoon te redden. Hierbij kan de glasplaat zelf stuk gaan, maar in 95% van de gevallen is je eigen scherm schadevrij. 

Let op : het kan gebeuren dat bij het plaatsen van een screen protector je de gevoeligheid van je scherm opnieuw moet instellen zodat alles weer als vanouds aanvoelt.

Oppo A72 screen protectors