Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

InvisibleShield Glass Elite Visionguard iPhone 14 Pro screenprotector

12% Sale
Productomschrijving

InvisibleShield Glass Elite Visionguard iPhone 14 Pro screenprotector

Blauw licht filter en anti-microbiële behandeling beschermt uw screenprotector. InvisibleShield Glass Elite VisionGuard bevat een aantimicrobiële behandeling die de screenprotector beschermt door de groei van geurveroorzakende bacteriën te remmen en bescherming te bieden tegen afbraak door micro-organismen. Digitale oogbelasting door langdurige blootstelling aan computerschermen kan leiden tot vroegtijdige veroudering van de ogen, droge en geïrriteerde ogen, slaapstoornissen en wazig zicht. De beschermende Eyesafe®-laag in Glass Elite VisionGuard filtert het schadelijke HEV-licht van het scherm van uw telefoon. De Eyesafe-technologie filtert 40% van de piek van giftig blauw licht op 435-440 nm en beschermt zo tegen de gevolgen van overmatige blootstelling aan hoogenergetisch blauw licht. Het in Glass Elite gebruikte aluminosilicaatglas ondergaat een ionenuitwisselingsproces dat de oppervlaktespanning van het glas verhoogt, waardoor het sterker en krasbestendiger wordt. Glass Elite is onze sterkste glazen schermbeveiliging ooit. ClearPrint„¢-technologie is een unieke oppervlaktebehandeling - exclusief gebruikt door InvisibleShield - die de zichtbaarheid van vingerafdrukken op uw schermbescherming verbergt. Dit oleofiele proces, ontwikkeld door NBD Nanotechnologies, verspreidt oliën van vingerafdrukken zo dun over het oppervlak dat het licht door de olie wordt doorgelaten, waardoor vingerafdrukken vrijwel onzichtbaar worden. De versterkte randen van Glass Elite VisionGuard beschermen de kwetsbare hoeken en randen van uw scherm om te voorkomen dat er chips ontstaan en dat er barsten ontstaan en zich verspreiden. Glass Elite VisionGuard heeft EZ Apply® tabs en wordt geleverd met een installatieplaatje voor een nauwkeurige uitlijning.

Eyesafe-technologie filtert 40% van de piek van giftig blauw licht bij 435-440nm, en beschermt zo tegen de effecten van overmatige blootstelling aan hoogenergetisch blauw licht.

Verhoogde sterkte, duurzaamheid en krasbestendigheid komen van onze ionenuitwisselingstechnologie die de compressie van het oppervlak verbetert.

De Eyesafe®-laag filtert schadelijk blauw licht dat kan bijdragen tot vermoeide ogen.

 

Productspecificaties
EAN
840056166660
Reviews
(1)4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Morits op 28 Oktober 2022
    goed voor mn ogen wel prijzig
Schrijf je eigen review
Laatst bekeken