Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Johnno van den Brink, 20 februari 2024

Welke kleur iPhone 15 is het mooist?

De standaard iPhone 15 is verkrijgbaar in maar liefst vijf kleuren. Bepalen welke optie het mooiste is, is dan ook niet gemakkelijk. Toch vinden veel mensen zwart de mooiste iPhone 15 kleur, al is ook roze behoorlijk populair. De andere opties die je hebt zijn geel, groen en blauw. 

In welke kleuren is de iPhone 15 verkrijgbaar?

Het is goed om te weten dat de iPhone 15 bestaat uit vier modellen:

  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus
  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Pro Max

Dit is van belang omdat de vier varianten niet in dezelfde kleuren verkrijgbaar zijn, hieronder vind je ze:

Model

Kleuren

iPhone 15

Zwart, groen, blauw, geel en roze

iPhone 15 Plus

Zwart, groen, blauw, geel en roze

iPhone 15 Pro

Blauw titanium, natuurlijk titanium, zwart titanium en wit titanium

iPhone 15 Pro Max

Blauw titanium, natuurlijk titanium, zwart titanium en wit titanium

Het is hierbij goed om te weten dat natuurlijk titanium een donkere versie van grijs is.

Hoe zien de kleuren er uit?

Je ziet in de tabel dat de twee Pro’s dezelfde kleuren hebben gekregen, net als de twee standaardmodellen. Hierbij heeft Apple bij de iPhone 15 en de Plus gekozen voor frisse kleuren die vooral populair zijn onder de jongeren. De iPhone 15 Pro en Pro Max hebben juist een donkerder uiterlijk. Deze kleuren zijn minder levendig, maar toch prachtig. Professionals kiezen vaak voor een van deze opties.

welke iphone 15 kleur past bij jou

Welke iPhone 15 kleur past bij jou?

Je weet nu wat alle opties zijn als het gaat om de kleuren van de iPhone 15. Als je deze smartphone wilt kopen, wordt het bepalen van de tint vast niet gemakkelijk. Alle kleuren zien er immers mooi uit, dus je moet bepalen welke optie het beste bij je past.

Als je een professional bent die een smartphone koopt voor het werk dan kun je het beste kiezen voor een donkere kleur. De iPhone 15 Pro (Max) is dan dus geschikt, al kun je eventueel ook de iPhone 15 (Plus) in het zwarte ontwerp kiezen.

Het kan uiteraard ook dat je fan bent van lichte en levendige kleuren. De Pro (Max) is dan niet de juiste mobiele telefoon voor je, kies juist voor een van de frisse tinten van de iPhone 15 (Plus).

Bekijk hier alle iPhone 15 hoesjes die passen bij jouw kleur!

Welke kleur iPhone 15 is het mooist: Veelgestelde vragen

Welke kleur iPhone 15 populair?

Hoewel alle kleuren van de iPhone 15 mooi zijn, is zwart toch wel de populairste kleur. Dit is eigenlijk bij alle smartphones het geval. Ook roze valt in de smaak bij de iPhone 15, net als geel en blauw.

Welke kleur iPhone verkoopt het beste?

Zwart is toch wel de kleur die bij de iPhones het beste verkoopt. Deze past natuurlijk overal bij, wat handig is als je een hoesje op je smartphone wilt plaatsen.

Wat is de mooiste iPhone kleur?

Je moet uiteraard zelf bepalen welke iPhone kleur je het mooiste vindt. Dit hangt bovendien van het model af, aangezien niet alle varianten van deze smartphone in dezelfde kleuren verkrijgbaar zijn. We raden wel een paar mooie iPhone kleuren aan: zwart, roze en blauw.

Conclusie

Kiezen welke kleur van de iPhone 15 het mooist is, is niet gemakkelijk. Je hebt immers meerdere goede opties, al hangt dit af van het model. De iPhone 15 is immers in andere tinten verkrijgbaar dan de iPhone 15 Pro Max. Uiteindelijk moet je zelf bepalen welke kleur je de beste optie vindt als je deze smartphone koopt, maar met zwart zit je in ieder geval altijd veilig. Al met al moet je op je onderbuikgevoel af gaan!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden