Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

ACTIE: 4 HALEN = 3 BETALEN ACTIE: 4 HALEN = 3 BETALEN

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

ACTIE: 4 HALEN = 3 BETALEN ACTIE: 4 HALEN = 3 BETALEN

Door Estelle, 11 maart 2021

Wat is een TPU hoesje?

Wat betekent TPU?
We beginnen natuurlijk eerst met de betekenis van de afkorting TPU. TPU staat voor Thermoplastic Polyurethane en is een combinatie van hard plastic en siliconen materiaal. Een TPU hoesje heeft dus de eigenschappen van zowel hard plastic als siliconen materiaal. Daarom is het hoesje elastisch en biedt het weerstand tegen slijtage. Wanneer je jouw telefoonhoesje iets kunt buigen, weet je dat hij is gemaakt van TPU materiaal.

Voordelen van TPU
Zoals wij net al zeiden is TPU materiaal buigbaar. Je telefoonhoesje is hierdoor dus flexibel en tevens duurzamer dan andere hoesjes, omdat het materiaal niet breekt tijdens een flinke val van jouw telefoon.
Omdat een TPU hoesje uit siliconen materiaal en hardplastic bestaat, is zo’n hoesje een stuk steviger dan een hoesje dat alleen uit siliconen materiaal bestaat. TPU beschermt jouw telefoon tegen val - en stootschade.
TPU materiaal trekt geen stof aan, dus jouw hoesje wordt dan ook minder snel vies.
Een TPU hoesje voelt heel licht aan.
Je kan een TPU hoesje makkelijker aanbrengen en verwijderen van je smartphone, dan een hard plastic hoesje. Hierdoor kan je jouw telefoon dus ook snel schoonmaken met water als die vies aanvoelt.

Nadelen van TPU
 TPU voelt glad aan, vooral als het hoesje vies is. Zorg er daarom ook voor dat je het hoesje meerdere keren per jaar schoonmaakt, zodat je altijd genoeg grip hebt.
Een transparant telefoonhoesje van TPU materiaal kan na een tijdje gaan verkleuren en een meer gelige look krijgen. 

Een TPU telefoonhoesje is onbreekbaar (dus duurzaam), schokabsorberend, flexibel en stevig. Hij beschermt jouw telefoon dan ook goed tegen stoot- en valschade. Het hoesje voelt glad aan, waardoor je telefoon makkelijk in je broekzak glijdt en hij blijft ook lang mooi. Wij hebben TPU hoesjes in allerlei kleuren en voor verschillende toestellen, dus ook zeker weten één voor jouw smartphone. Bestel er dus snel eentje!

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Om de website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring en geoptimaliseerde advertenties, klik dan op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan. ✓ Accepteren Wil je meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy »