Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% korting met code: MAMA1515% korting met code: MAMA15

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% korting met code: MAMA1515% korting met code: MAMA15

Door Estelle, 20 januari 2022

De vijf beste voordelen van de Samsung S21 FE 5G

De Samsung S21 FE is op de markt gekomen als fan edition, omdat de S21 lijn een echt succes is. De nieuwe parel deelt veel voordelen met de telefoons uit de S21 serie, want hij is supersnel, heeft slimme functies en beschikt ook over een onzichtbare vingerafdruksensor in het scherm. Maar daarnaast heeft die natuurlijk ook veel eigen kwaliteiten, zoals een extra scherpe selfiecamera, een slim en snel scherm en Dual Messenger. De nieuwe Samsung telefoon is erg interessant en is goedkoper dan de S21 Plus en S21 Ultra. Het is een nieuw toestel met nieuwe voordelen en daarom hebben wij de vijf beste voor je op een rij gezet.

Voordeel 1: Krachtige processor

Ben je fan van een snelle telefoon? Dan is de Samsung Galaxy S21 FE zeker weten een goede keuze. Hij beschikt namelijk over de geavanceerde Snapdragon 888 processor van Qualcomm, waardoor het toestel een rekenkracht van maximaal 2,85 GHz. Daarnaast gaat het schakelen tussen apps, zoals games, video's en andere apps gaat erg snel met een 8GB werkgeheugen én daarnaast houdt de batterij met 4500 mAh dit ook de hele dag goed vol. Én heb je hem ook binnen een halfuur al weer voor de helft opgeladen.

Voordeel 2: Extra goede selfiecamera

Het nieuwe Samsung model heeft een geweldige selfiecamera, die foto's schiet in maar liefst 32 megapixel. Dit is zeker een verschil als je de camera vergelijkt met die van de S21 en S21 Plus. De camera is zelfs bijna net zo goed als die van de Samsung S21 Ultra met zijn 40-megapixelcamera. Handig om te weten voor onze selfiequeens en -kings dat het nieuwe toestel haarscherpse selfies maakt, maar daarnaast kun je ook in hoge kwaliteit videobellen. 

Voordeel 3: Toestel is groter dan de S21, maar compacter dan de S21 Plus en S21 Ultra

Vind je de Samsung S21 te klein, maar vind je de Plus en Ultra weer te groot? Dan is de Samsung s21 FE 5G een goede middenweg, want hij zit precies tussen beide toestellen in. Daarnaast is het displayscherm adembenemend, dit komt door de nieuwste Dynamic Amoled 2x technologie en hij heeft een ververssnelheid van 120 Hz per seconde. De telefoon reageert hierdoor extra snel op aanrakingen en je kan het scrollen verloopt ook erg soepel, dus een handige telefoon voor de online gamers. 

Wat ook zeker weten een voordeel is van dit toestel is dat hij de verversingssnelheid dynamisch is, dus dit houdt in dat de verversingssnelheid wordt aangepast aan de hand van welke app je gebruikt. Speel je bijvoorbeeld een game of kijk je een filmpje dan is de verversingssnelheid hoog, maximaal 120 Hz. Maar ben je nou een nieuwsbericht aan het lezen of een appje die je net ontvangt, verandert het toestel automatisch naar een verversingssnelheid van minimaal 48 Hz. Je hebt ondanks deze verandering dezelfde beeldkwaliteit, alleen bespaar je hiermee wel op je batterij. 

Voordeel 4: Mogelijkheid om je eigen interface te designen en meerdere accounts per app

De Samsung S21 FE beschikt over de Android 12 met de One UI 3.1 interface. Je kan de interface een uniek uiterlijk geven, omdat je hem zelf kunt vormgeven door bijvoorbeeld achtergronden te veranderen en ontgrendelschermen te veranderen. Daarnaast heeft het nieuwe toestel ook een Dual Messenger functie, waardoor je gemakkelijk meerdere accounts van een app kunt gebruiken. Zo kan je dus bijvoorbeeld twee accounts hebben op één telefoon als je WhatsApp gebruikt. 

Voordeel 5: Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Je kan de Samsung S21 FE 5G kopen in vier verschillende kleuren, namelijk zwart, groen, wit en lavendel. Voor ieder is er dus wat wils. 

Kortom..

Dit waren de vijf beste voordelen van de Samsung S21 FE 5G. Hopelijk heeft het je geholpen bij het maken van een keuze, maar het toestel is zeker weten aan te raden als je houdt van snelheid, krachtige software en mooie foto's. Laat ons hieronder weten of je dit nieuwe pareltje hebt besteld en deel jouw ervaring. Vergeet ook zeker niet een Samsung Galaxy S21 FE hoesje te gebruiken bij je nieuwe toestel. 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden