);
  • Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

Samsung Galaxy S11 [wat je moet weten]

Samsung Galaxy S11 [wat je moet weten]

De Samsung Galaxy S11 (of toch Samsung Galaxy S20?)

Wat is er allemaal bekend over het nieuwe toestel van Samsung? Er is al de nodige informatie beschikbaar die ons van interessante weetjes voorziet! Lees dit artikel en zo ben jij weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Samsung Galaxy S11.

Samsung S11, Samsung S11e en Samsung S11 Plus

Zoals we wel vaker gewend zijn van Samsung komt deze telefoon in meerdere versies uit. Naast het standaard toestel zal er ook weer een kleinere e-versie uitkomen en een uitgebreidere Plus versie. De standaard smartphone zal als we de geruchten mogen geloven een 6,7 inch schermgrootte hebben, de S11e tussen de 6,2 en 6,4 inch en de Samsung Galaxy S11 Plus 6,9 inch. Daarmee zullen ze mogelijk een stukje groter dan zijn voorganger, De S10. Deze telefoon zal geen echt budgetmodel worden, daarvoor moet men naar de A-lijn kijken. De S11 zal in de middenklasse vallen wat betreft prijsklassen, waar de S11e het goedkoopst zal zijn, en de S11 het duurst. 

Samsung S11 specificaties en camera

Er zullen wat betreft bovenstaande elementen een aantal wijzigingen doorgevoerd worden voor het nieuwe toestel. Al is er nog niet heel erg veel over bekend momenteel. Mogelijk krijgt de smartphone een Exynos 865- of 990-processor en zal de accucapaciteit toenemen voor alle varianten. 

Naar alle waarschijnlijkheid zal er geen hoofdtelefoonaansluiting te vinden zijn op de nieuwe Galaxy smartphones. Ook zullen ze gaan draaien op het betrouwbare Android 10 besturingssysteem. 

Volgens verschillende speculaties zal de camera flink onder handen genomen worden om deze nogmaals te verbeteren. Samsung zal mogelijk meer sensoren gaan toevoegen. In tegenstelling tot de S10 (die er drie heeft) zal de S11 misschien wel vijf sensoren krijgen.

Verder zal de smartphone een sterk verbeterde gezichtsherkenning krijgen om zo beter te kunnen concurreren met de Apple iPhone. 

Samsung Galaxy S11 kleuren

Van wat er nu bekend is zal de S11 in ieder geval in drie verschillende kleuren op de markt komen, namelijk zwart, grijs en blauw. Dit zal hoogstwaarschijnlijk hetzelfde zijn voor het Plus model, terwijl voor de S11e er misschien een roze variant komt in plaats van zwart. 

Samsung Galaxy S11 prijs

Er zijn geen echte feiten bekend over de cijfers van deze telefoon. De verwachten zijn dat ze ongeveer hetzelfde gaan kosten als de S10 modellen toen die net uitkwamen. De schattingen van de prijzen van de S11 varianten zijn als volgt : 

- Samsung Galaxy S11e : 749 euro
- Samsung Galaxy S11 : 899 euro
- Samsung Galaxy S11 Plus : 999 euro

Samsung Galaxy S11 Release datum

Ondanks dat dit niet officieel is bevestigd zal de release datum in het eerste kwartaal van 2020 liggen. De toestellen van zijn voorganger, de Samsung Galaxy S10, werden in februari 2019 officieel aan het publiek gepresenteerd. Mogelijk Gaat hetzelfde gebeuren voor de S11 lijn. Het 'Mobile Word Congress' wordt gehouden in Barcelona van 24 t/m 27 februari. Dit is mogelijk de plek waar Samsung zijn nieuwe vlaggenschip gaat presenteren. 

Op het moment dat er meer informatie beschikbaar is over deze nieuwe telefoon zullen we dit uiteraard meteen met jullie delen!

Update januari 2020

Het is nu officieel aangekondigd dat de presentatie van de nieuwe Samsung toestellen zal plaatsvinden op 11 februari. Het is nu alleen nog de vraag hoe ze gaan heten. Ondanks dat het nog niet officieel bevestigd is zeggen meerdere bronnen dat het nieuwe Samsung model 'Samsung Galaxy S20' gaat heten. 

Samsung Galaxy S20

Volgens de laatste geruchten wordt het dus niet Samsung Galaxy S11, maar Samsung Galaxy S20. Er zullen drie verschillende toestellen komen :

- Samsung Galaxy S20
- Samsung Galaxy S20 Plus
- Samsung Galaxy S20 Ultra

Binnenkort kun je bij ons een Samsung Galaxy S20 hoesje krijgen, dus wees er zo snel mogelijk bij om je nieuwe Samsung te beschermen. 

Update #2 januari 2020

Het is nu vrijwel officieel dat de nieuwe Samsung toestellen 'Samsung Galaxy S20' gaan heten. Zoals hierboven al vermeldt is wordt het inderdaad S20, S20 Plus en S20 Ultra. En ondanks dat het nog niet de bedoeling was, liggen de specificaties voor deze S20-lijn al op straat. Ondanks dat deze niet officieel bevestigd zijn willen we ze wel alvast met jullie delen. 

Samsung Galaxy S20 Specificaties 

Samsung S20

- Camera : De hoofdcamera van de S20 zal 64 Megapixels zijn. In totaal zal het nieuwe toestel over vier camera's beschikken.   

- Scherm(grootte) : 120hz Infinity-O nynamic Amoled display (6,2 inch). 

- Gewicht : 164 gram

- Geheugen: 128 GB opslagruimte (uitbreidbaar tot 1TB)

- Processor : Exynos 990

- Accu/batterij : 4000mAh

- Besturingssysteem : Android 10

S20 Plus

- Camera : De hoofdcamera van de S20 Plus zal 64 Megapixels zijn. In totaal zal het nieuwe toestel over vier camera's beschikken.   

- Scherm(grootte) : 120hz Infinity-O nynamic Amoled display (6,7 inch). 

- Gewicht : 188 gram

- Geheugen: 128 GB opslagruimte (uitbreidbaar tot 1TB)

- Processor : Exynos 990

- Accu/batterij : 4500mAh

- Besturingssysteem : Android 10

S20 Ultra

- Camera : De hoofdcamera van de S20 Ultra zal 108 Megapixels zijn. In totaal zal het nieuwe toestel over vijf camera's beschikken.   

- Scherm(grootte) : 120hz Infinity-O nynamic Amoled display (6,9 inch). 

- Gewicht : 221 gram

- Geheugen: 512/128 GB opslagruimte (uitbreidbaar tot 1TB)

- Processor : Exynos 990

- Accu/batterij : 5000mAh

- Besturingssysteem : Android 10

Alle S20 modellen zullen stof en waterdicht zijn dankzij het zogeheten IP 68-certificaat. 

Samsung S20 kleuren

De kleuren van de S20-serie die waarschijnlijk op de markt zullen komen zijn de kleuren die van te voren eigenlijk wel verwacht waren. De standaard Samsung S20 zal verkrijgbaar zijn in Cosmic grey (grijs), Cosmic black (zwart), Cloud blue (blauw) en Cloud pink (roze). Dit toestel heeft op basis van renders het meeste keuze in kleur.

Van de S20 Plus en Ultra is alleen nog bekend dat zij beschikbaar zullen zijn in Cosmic grey (grijs), Cosmic black (zwart). Het is dus niet zeker of deze ook in het blauw of roze verkrijgbaar zullen worden. 

Al met al zien we dus veelbelovende cijfers voor de Nieuwe Galaxy S20-lijn. Op 11 februari gaan we zien of alle cijfers kloppen.

Als jij al hebt besloten dat je één van deze modellen wil bestellen dan kun je hier ook alvast Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes en Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes bestellen. 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »