Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Estelle, 6 april 2021

Ontwerp zelf jouw eigen telefoonhoesje

Verbluf anderen met jouw creativiteit!

Wij weten maar al te goed dat tegenwoordig uniciteit een belangrijke rol speelt. Hoe leuk is het dan om je eigen ontwerp voor je telefoonhoesje te creëren? Je kunt er geheel je eigen draai aan geven en leukste ervan is dat niemand hetzelfde hoesje heeft als jij. Laat Picasso in je los en leef je volledig uit door verschillende kleuren, stijlen en ontwerpen te combineren met elkaar. Tijdens het ontwerpen van een telefoonhoesje op onze website kan je met enkele klikken jouw unieke telefoonhoesje samenstellen. Wij leggen het je hieronder uit hoe jij je kunstwerk van een telefoonhoesje kan ontwerpen.

Het is tijd om aan de slag te gaan!

Je begint met het kiezen van jouw telefoonmodel. Heb je de juiste Apple- of Samsung-smartphone aangevinkt? Druk dan op ‘Personaliseren’. Het echte werk gaat nu voor jou beginnen: het ontwerpen! Het is natuurlijk eenvoudiger als je al in gedachte hebt hoe je wilt dat het hoesje eruit komt te zien, maar weet je dit niet? Geen probleem hoor, want onze designers helpen je een handje hierbij. Zij hebben namelijk talloze ontwerpen voor je klaargezet die je vervolgens zelf een persoonlijk tintje kunt geven door een quote, initialen of foto eraan toe te voegen.

 

 

Het bovenstaande overzicht krijg je te zien als je op ‘Personaliseren’ hebt gedrukt. Op de bovenbalk heb je 6 categorieën waarop je kan drukken, namelijk Achtergrond, Afbeelding, Artwork, Tekst, Sticker en Sticker 2. We leggen ze kort voor je uit:

Achtergrond: Dit is de kleur die jouw telefoonhoesje krijgt. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, maar je kan ook voor een transparant hoesje gaan.

Afbeelding: Je kan je telefoonhoesje helemaal personaliseren door een foto te laten drukken van een mooie herinnering of een foto van een dierbaar persoon in jouw leven. Deze foto kun je uploaden bij Afbeelding. Je hebt drie keuzes waar je de foto vandaan haalt, namelijk Instagram, Facebook of uit je Fotogalerij. Zorg er wel voor dat het een verticale foto is, zodat die op het gehele hoesje past.

Artwork: Zoals wij net al zeiden hebben onze designers verschillende ontwerpen voor jou al klaargezet als je wat minder creatief bent. Druk op ‘Kies illustratie’ en tada! Onze toffe ontwerpen komen tevoorschijn, zoals verschillende dierenprints, sterren, vlammen en nog heel veel meer.

Tekst: Bij dit kopje kun je jouw eigen quote, initialen, namen van je kinderen, etc. schrijven. Je hebt de keuze uit verschillende lettertypen, lettergrootte, kleuren en de positie ervan. Leef je uit zouden we zeggen!

Sticker: Wil je liever letters als een gave sticker dan typen? Dat kan ook! Onze designers hebben namelijk toffe letterstickers gemaakt en die vind je bij het kopje ‘Sticker’ en ook bij ‘Sticker 2’.

Tevreden? Yes, dat betekent bestellen maar! 

Ben je tevreden met jouw ontwerp? Dat is fijn om te horen! Voeg hem snel toe aan je mandje. Op dit moment krijg je 25% korting op jouw bestelling door de kortingscode 'PRINT25' in te vullen. Vergeet dit niet voor 20:00 uur te doen, zodat jouw nieuwe parel van een telefoonhoesje dezelfde werkdag nog wordt verzonden en binnen 1 á 2 dagen op jouw deurmat ligt. Én is er toevallig iemand binnenkort jarig? Dan is dit het perfecte en vooral unieke cadeau waar je diegene mee kunt verrassen. Het meest persoonlijke bezit van iedereen wordt nog meer eigen en tegelijkertijd wordt die perfect beschermd, dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit los en ontwerpen maar! 

Heb je hem binnen? Leuk dat je hebt besteld en nog leuker is dat je mee kan doen met onze winactie op Instagram. Je kan namelijk kans maken op 'Een jaar lang elke maand één gratis telefoonhoesje'. Wat moet je hiervoor doen? Plaats een leuke foto op Instagram van het eigengemaakte hoesje en voeg de hashtag #phonefactorydesign toe. Wie wilt er nou niet elke maand een gratis telefoonhoesje ontvangen?

          

 

          

Reacties

  • Door Lotte, 6 april 2021

    Super leuk heb mijne ook ontworpen, kan niet wachten tot die binnen is!!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden