Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Estelle, 15 maart 2021

De onthulling van de Samsung Galaxy A52: het is zover!

Pak je agenda erbij en noteren maar!
Noteer het alvast in je agenda, want het unpack event is aanstaande donderdag al! Om 16:00 uur Nederlandse tijd onthult Samsung zijn nieuwste parel van de A-series, dit is bekend gemaakt door fanatieke Samsungvolgers. Er is namelijk een video uitgelekt van de Galaxy A52 en die is na een aantal uur weer verwijderd. Dit event is een primeur en is te volgen op YouTube en op de website van Samsung. De onthulling zou hoogstwaarschijnlijk minder lang duren dan het vorige event van Samsung, die een uur en een kwartier duurde. Ze laten je enkel kennismaken met de A52 en A72 en wijken niet uit naar andere onderwerpen.

Wat kan ik verwachten van de Samsung Galaxy A52?
Je maakt kennis met de Samsung Galaxy A52. De opvolger van de A51 ondersteunt 5G en is geschikt voor het nieuwe mobiele netwerk. Klaar voor de toekomst dus! In 2022 krijgen wij namelijk een nieuw mobiele netwerk, dus dan kan jij gebruik gaan maken van jouw 5G. Maar denk je ik heb nog niks aan 5G en ik vind het budget ook te hoog van dit toestel? Kies dan voor de normale Samsung Galaxy A52.

Samsung gaat je tot in de puntjes alles over dit nieuwe toestel vertellen. Je komt te zien hoe die eruit ziet, in welke kleuren die verkrijgbaar is en natuurlijk niet te vergeten de prijs. Je kan wel verwachten dat de A52 vooruit is gegaan op de A51. Hij is krachtiger, heeft betere camera’s en heeft een nieuwere Android versie (11). Daarnaast spatten de kleuren van het 6,5 inch amoled-scherm af, dit is een energiezuinigere scherm. De A51 heeft ook zo’n scherm, maar het verschil is dat die van de A52 vaker per seconde ververst. Dit zorgt ervoor dat animaties soepeler verlopen en het systeem ook sneller aanvoelt. Wel is de behuizing van de A52 nog steeds van plastic, kan je selfies maken met de camera in het scherm en het toestel laad je nog steeds op via usb-c. Ook heeft het een werk- en opslaggeheugen van 6 GB en 128 GB. Natuurlijk kan je dit nog uitbreiden met een micro-sd-kaartslot.

Op de achterzijde van de A52 bevinden zich vier camera’s. Wat een luxe! Het toestel heeft een primaire camera (64 megapixel), een groothoekcamera (12 megapixel), een dieptesensor (5 megapixel) en een macrocamera (5 megapixel). Met de macrocamera ben je een echte professionele fotograaf, want je kan hiermee foto's schieten van heel dichtbij bijvoorbeeld van een insect. Het toestel maakt en is zelf echt een plaatje!

Veel kijkplezier de 17e en laat ons hieronder weten wat je van het nieuwe toestel vind.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden