Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Estelle, 29 september 2021

Must-Have Alert! Telefoonhoesjes met koord

 

Één van de belangrijkste accessoires die je naar mijn mening echt nodig hebt, is een telefoonhoesje met een koord. Sinds vorig jaar zijn dit soort hoesjes een échte trend. Met een koord telefoonhoesje hoef je nooit meer te zoeken naar je telefoon in je tas en raak je hem ook nooit meer kwijt, want hij is forever aan je zijde! Je kunt dus snel en gemakkelijk een leuk kiekje of filmpje maken terwijl je aan het dansen bent op jouw favoriete liedjes, hoe ideaal! 

Daarnaast is een koordhoesje niet alleen perfect voor een festival of feestje, maar tegelijkertijd ook DE uitvinding voor de moeders onder ons. Je kind/kinderen praten vaak de oren van je hoofd en stellen dan ook heel veel vragen. Mam mag ik dit of mam kan je dit voor me pakken? Ik kan best voorstellen dat elke dag een chaotisch momentje(s) heeft, want dit merk ik ook vaak genoeg bij mijn zussen. Beiden zijn ze moeders van twee kinderen en het gebeurt vaak genoeg dat ze bijvoorbeeld de kinderen in de auto hebben gezet, willen wegrijden en de radio geen verbinding kan maken met hun telefoon. Ja hoor, telefoon vergeten! Klinkt dit ook zo herkenbaar voor jou? Ik raad je dan echt aan om een telefoonhoesje met koord te kopen, want mijn zussen zeggen sinds ik een koord hoesje aan hun beiden cadeau heb gegeven hoe handig het hoesje wel niet is. Ze zijn hun telefoon niet meer kwijt en hebben hun handen lekker vrij voor andere zaken, zoals mijn nichtjes en neefjes haha... 

Natuurlijk laat Phone-Factory.nl deze trend niet aan zich voorbijgaan en daarom hebben wij een breed assortiment rondom telefoonhoesjes met koord. Ik ga de hoesjes even met je doornemen voor de iPhone 12, maar uiteraard hebben wij ook voor andere iPhone modellen telefoonhoesjes met koord én voor de Samsung natuurlijk ook, zoals voor de Samsung Galaxy S21 Ultra en Samsung Galaxy S20 Plus

Silicone case met koord 

We hebben meerdere hoesjes met koord in ons assortiment, dus we beginnen het lijstje met de silicone hoesjes. Dit handige hoesje hebben wij in heerlijke zomerse pastelkleuren, zoals pastelgroen, pastelroze en zalm. Maar daarnaast hebben wij hem ook in meerdere donkere kleuren, zoals zwart, donkergroen en grijs. Natuurlijk zijn de donkere kleuren geschikt voor aankomende herfst- en winterseizoen, maar de pastelkleuren geven jouw telefoon wel een vrolijke uitstraling tijdens de donkere, regenachtige dagen in Nederland. Dit handige hoesje is dus in meerdere kleuren te verkrijgen van licht tot aan donker, dus voor ieder wat wils!

De Silicone case met koord van Coverzs bestaat uit een silicone case plus een gevlochten koord in dezelfde kleur als het hoesje. Wat zo ideaal is aan dit hoesje is dat hij een afneembaar koord heeft. Zit het koord dus af en toe in de weg, dan kun je hem gemakkelijk uit het hoesje klikken. Dan heb je dus enkel een telefoonhoesje om je telefoon, de kans bestaat dan wel dat je hem kan vergeten of kwijtraakt omdat die niet meer aan je zijde hangt. Ook kun je het gevlochten koord verstellen in de lengte hoe jij hem graag wilt laten hangen, een idealer hoesje dan dit ga je niet vinden! Dat kan ik je garanderen!

                     

 

Afgelopen week hebben wij ook de Bio variant van bovenstaand hoesje binnengekregen. De Bio silicone case iPhone 12 is gemaakt van biologische materialen die minder schadelijk zijn voor de natuur. Het hoesje is namelijk gemaakt van planten (tarwe en stro), is 100% vegan, 100% biologisch afbreekbaar en heeft een antimicrobiële bescherming. Daarnaast is die ook nog eens compatible met draadloos opladen en biedt hij uitstekende bescherming tegen vallen en stoten. Dit hoesje is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, namelijk geel, wit, paars, zwart, mintgroen en lichtroze. 

               

Silicone hoesje met koord 

Het silicone hoesje met koord heeft een ander koord dan de silicone case met koord. Het koord van het Silicone hoesje kun je eigenlijk vergelijken met het hengsel van je tas. Het hoesje is verbonden aan een platte, geweven band met metalen haken aan beide kanten. Deze haken zijn sterk en zorgen ervoor dat je het koord kan loskoppelen van het hoesje. Het hengsel heeft een stoer uiterlijk waardoor niet alleen vrouwen, maar ook mannen hem kunnen dragen. Dit handige en stoere hoesje is op dit moment verkrijgbaar in één kleur, namelijk in het zwart. Maar zeg nou eerlijk, zwart past toch overal bij?! Dankzij dit hoesje mis je nooit het ene kiekje wat je moet maken, het belangrijke telefoontje en raak je ook nooit meer je telefoon kwijt. Dat is toch wel een lekker vooruitzicht tijdens het kopen van deze case?!


Shock hoesje met zwart koord 

Durf je het niet helemaal aan om één van de twee bovenstaande koordhoesje te nemen, omdat je bang bent dat jouw telefoon toch beschadigd? De kans is klein dat dat gebeurt, maar natuurlijk hebben wij ook een ander koordhoesje in ons assortiment die dan wel geschikt is voor jou! Ik heb het over het Shock hoesje met zwart koord, want dit hoesje biedt extra goede bescherming door zijn schokbestendige hoeken ook wel bumpers genoemd. Vergeleken de twee koordhoesjes hierboven is dit hoesje verkrijgbaar in geen één kleur, maar in het transparant en is het een mix van TPU en silicone qua materiaal. Je hoeft je telefoon niet constant uit je zak of tas te pakken, want je hebt hem door het gevlochten, zwarte koord hem altijd bij de hand. 

             

 

Daarnaast hebben wij nog meer koord hoesjes met verschillende designs, zoals glitters en regenboog dip dye. Bekijk al onze telefoonhoesjes met koord als je het volledige overzicht wil zien. Je kunt hier eenvoudig filteren op model, kleur etc.

Daar de hierboven genoemde hoesjes met koord zijn onze drie bestsellers! Voor welke ga jij? 

Reacties

  • Door Tom, 29 september 2021

    Hoi heeft u ook van zulke hoesjes als een hoesje dat helemaal dicht klapt het is voor de asus rog phone 6

  • Door Margot Meijer, 29 september 2021

    Beste Nana,<br />
    <br />
    Helaas hebben wij die nog niet op voorraad. Productie voor deze hoesjes is erg lastig en zeker extra uitbereiding zoals: &quot;met koord&quot; worden nog niet gemaakt door de fabrikanten. <br />
    <br />
    ...

  • Door Nana, 29 september 2021

    Heeft u een hoes met koord voor de Samsung Z Fold 3?

Laat een reactie achter

* Verplichte velden