Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Estelle, 17 mei 2021

Het verschil tussen AirPods 2 en AirPods Pro

Ontwerp Apple Airpods Pro

De AirPods Pro hebben net als de andere AirPods de herkenbare kleur wit. Van vorm zijn ze ovaal en de eartips zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten. De eartips vormen zich naar je oor, waardoor je verzekerd bent dat ze niet uit je oor vallen. Ze blijven dus goed zitten in je oor, ze sluiten je gehoorgang af en laten lucht door de gaasjes aan de zijkant van de oordopjes. De druk binnen en buiten je oor is hetzelfde en ze zitten een stuk comfortabeler dan andere oordopjes. Je hoeft je geen zorgen te maken als je een flinke regenbui over je heen krijgt tijdens het hardlopen met de AirPods Pro, want door de IPX4 certificering kunnen de nieuwe Apple oordopjes tegen zweet- en regendruppels. Ze zijn namelijk spatwaterdicht en dat is toch wel een fijn idee lijkt ons!

Ontwerp Apple AirPods 2

De AirPods 2 hebben hetzelfde uiterlijk als de oordopjes met draad, die ook wel EarPods worden genoemd. Dit zijn de oordopjes die je eigenlijk standaard bij je nieuwe iPhone krijgt. De Airpods 2 zijn universele oordopjes die je niet helemaal in je gehoorgang stopt. De AirPods 2 vinden wij minder compact en daarnaast hebben ze ook een langer steeltje, waardoor de oordopjes wat verder uitsteken uit je oren dan de AirPods Pro. Maar wat wel fijn is aan de Airpods 2 is dat ze een compactere oplaadcase hebben dan de Airpods Pro.

Batterijduur Apple AirPods Pro

Met de AirPods Pro kun je 4.5 uur achter elkaar genieten van al jouw favoriete liedjes op Spotify. Tel hier de accu van de oplaadcase op en je kan in totaal 24 uur meezingen met Rihanna, Beyoncé en Jan Smit. Zijn jouw AirPods Pro leeg? Doe ze voor vijf minuten even in de oplaadcase en je kan er weer een uur tegenaan. Je kan de batterij van de oplaadcase opladen via een draadloze oplader of je kan hem opladen met de meegeleverde Lightning naar usb C kabel.

Batterijduur Apple AirPods 2

Met de AirPods 2 kan je nog langer luisteren naar jouw hits, want de accu van de oordopjes gaan ongeveer 5 uur lang mee. Ook met de accuduur van jouw oplaadcase gaan de oordopjes ongeveer 24 uur lang mee en dat als de AirPods Pro laad je de oplaadcase op met een draadloze oplader of usb C kabel.

Prestatie Apple AirPods Pro

Niemand kan jouw meezingsessie storen, want je hoeft enkel te knijpen onderaan in het steeltje van de Airpods Pro om de noise cancelling aan of uit te zetten of de transparantie modus in te schakelen. Met de transparantie modus kun je geluiden van buiten opnemen. Dit is tijdens een stukje hardlopen of fietsen wel handig om aan te zetten, want dan hoor je wanneer er een auto langs je komt rijden of iemand wat tegen je zegt bijvoorbeeld. De lage en middenfrequenties worden automatisch afgestemd op jouw oren door de Adaptieve EQ. Je kan dus helemaal opgaan in jouw muziek, love it!

Prestatie Apple AirPods 2

Bij de Apple AirPods 2 blijft de geluiden om je heen hoorbaar. Wil je dit juist? Dan is dit natuurlijk geen nadeel voor jou! De AirPods 2 beschikken ook niet over de functie Adaptive EQ. Geluiden worden dan ook niet automatisch afgestemd op de vorm van je oren, waardoor je geluiden minder intens klinken. Maar je hebt wel een stabiele draadloze verbinden met je Apple apparaten en je kan Siri gebruiken op de Apple Airpods 2, net als de Pro.

Kortom..

Uiteindelijk moet je de keuze zelf maken voor welke AirPods jij gaat. Wil je niet gestoord worden tijdens jouw muzieksessie? Dan moet je zeker gaan voor de AirPods Pro met de noise cancelling functie. Ook hoef je je met deze oordopjes niet druk te maken als ze nat worden, want ze kunnen tegen zweet- en regendruppels. Vind je het juist prettig om het geluid om je heen te horen? Kies dan voor de AirPods 2. Je kan ook nog eens een half uur langer meezingen met je favoriete hits én ze zijn goedkoper dan de AirPods Pro. Voor welke ga jij? Laat het ons weten welke AirPods jij gaat kopen. Én oja vergeet ook niet een tof hoesje te kopen voor de oplaadcase van jouw Airpods Pro of Airpods 2. Je shopt ze bij ons op de website!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden