Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Robin, 6 februari 2020

Het beste Samsung Note 10 Plus hoesje

Welke Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje is het beste voor jou?

Met het aanschaffen van de Galaxy Note 10 Plus heb jij een flinke investering gedaan en een prachtig toestel in huis gehaald. Het is logisch dat je deze dan ook zo goed mogelijk wilt beschermen tegen eventuele ongelukken. Gelukkig is er een groot aantal hoesjes te vinden voor dit toestel met allemaal verschillende eigenschappen. In dit artikel bespreken we met jou een aantal soorten Samsung Note 10 Plus hoesjes.

Samsung Note 10 Plus Ultra thin case

We beginnen met de ultra thin case, oftwel het extra dunne hoesje. Net zoals bij de iPhone - en Huawei toestellen is dit één van de populairste hoesjes. Dit heeft natuurlijk te maken met zijn slanke design die er voor zorgt dat jou toestel grotendeels zijn originele lijnen behoudt. Hij past met dit hoesje gewoon nog prima in je zak en je behoudt een goede grip op je smartphone. Dit hoesje is gemaakt van TPU materiaal, een tussenweg tussen hard plastic en silicone. Het nadeel van dit hoesje is dat de bescherming vrij basis is, en deze case dus niet de beste bescherming biedt die er te krijgen is voor dit toestel. Hij is momenteel verkrijgbaar in het mooie mat zwart en goud. 

 

 

Siliconen hoesje Samsung Galaxy Note 10 Plus

Deze hoes lijkt een klein beetje op het ultra dunne hoesje die we hierboven besproken hebben. Ook deze case zorgt voor een goede basis bescherming van jouw Samsung toestel. De silicone case is niet zo slank als het ultra dunne hoesje, maar hij komt in de buurt. Je telefoon wordt dus niet veel dikker als je dit hoesje eromheen doet. Zoals de naam al zegt is dit telefoonhoesje gemaakt van siliconen materiaal. Dit is lekker flexibel, en we zien dat sommige personen dit aanzienlijk fijner vinden dan hard plastic. Momenteel is hij enkel nog verkrijgbaar in de kleur zwart, maar houd ons assortiment in de gaten voor meer leuke kleuren in de toekomst!

 

 

Shock case voor de Samsung Note 10 Plus

De shock cases staan er aanzienlijk beter om bekend een zeer goede bescherming te bieden tegen val - en stootschade. Ook deze cases zorgen er over het algemeen voor dat de Samsung Galaxy niet te dik wordt, maar heeft op de uiteindes van het hoesje wel extra dikke hoeken die de klap beter absorberen als je toestel valt. Hierdoor is de kans op (grote) schade aanzienlijk minder. Deze cover is gemaakt van zacht TPU materiaal dat ook redelijk buigzaam is. Een ander voordeel van dit hoesje is dat hij transparant (doorzichtig) is en je telefoon zijn originele kleur behoudt. 

 

Anti shock case Samsung Galaxy Note 10 Plus

Om nog een stapje verder te gaan wat betreft bescherming, hebben we de Anti shock case voor jouw Note 10 toestel nog. Dit hoesje heeft een zogeheten bumper met extra dikke hoeken die de telefoon van uitstekende bescherming voorzien. Zo is ook jouw beeldscherm beschermd. Bij deze hoes bevat tevens een extra (doorzichtige) plaat voor de achterkant van je toestel, waardoor ook hier een extra beschermlaag zit. Zo is je toestel aan beide kanten beschermd. Met de anti shock case wordt je toestel wel iets dikker dan bij de vorige besproken hoesjes, maar de bescherming is top.

 

Samsung Galaxy Note 10 Plus wallet case

Om dit artikel af te sluiten willen we nog even de wallet case met jullie bespreken. De naam (vertaald 'portemonnee hoesje') verklapt eigenlijk al wat dit voor hoes is. Het hoesje heeft meerdere vakjes met ruimte voor briefgeld en pasjes. Daarnaast kun je hem op z'n zijkant zetten om makkelijker films e.d. te kijken. Zo hoef je niet continu je smartphone vast te houden. Wat bescherming betreft is dit waarschijnlijk de beste. Door zijn design is je Note 10 Plus toestel volledig rondom beschermd en is er eigenlijk geen vuiltje aan de lucht als hij valt. Het nadeel is dat je steeds je hoesje moet openklappen wil je bellen of appen. 

Wat is nou de beste bescherming voor de Note 10 Plus?

Als we puur naar de bescherming kijken dan kun je het beste kiezen voor de wallet case of de anti shock case. Deze bieden de beste allround bescherming. 

Als je liever voor de 'looks' gaat dan raden wij het siliconen hoesje of ultra dunne hoesje aan. 

Ben je enthousiast geworden en wil je een kijkje nemen in ons assortiment Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesjes? Klik dan hier

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden