Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Estelle, 11 mei 2021

Het beste Samsung Galaxy S21 hoesje

Samsung Galaxy S21 Silicone case

Eén van de bestsellers op de website is het silicone hoesje voor de Samsung Galaxy S21. Dit hoesje geeft jouw smartphone een strak uiterlijk en biedt ook nog eens de juiste bescherming tegen val- en stootschade.

Het silicone hoesje is gemaakt van sterk siliconen materiaal dat jouw smartphone amper dikker maakt. Hij past dus nog steeds perfect in de broekzak en hij geeft een goede grip, waardoor je telefoon niet zomaar uit je handen kan glippen. Fijn idee toch? Deze case is verkrijgbaar in heel veel kleuren, dus voor ieder wat wils!

Samsung Galaxy S21 Bumper case

De Samsung Galaxy S21 bumper case geeft jouw S21 een uitstekende bescherming, dankzij zijn extra dikke hoeken. Zo ben je altijd beschermd tegen val- en stootschade. Deze case is transparant met gekleurde bumpers. Hij is verkrijgbaar met groene, zwarte, rode of blauwe bumpers.

Het strakke design wordt behouden van het toestel, alleen krijgt het wel een kleurrijk uiterlijk door de gekleurde bumpers. Je hoeft je niet meer te stressen als je jouw telefoon op de grond laat vallen, want met dit hoesje kan je met een opgelucht gevoel hem van de grond pakken zonder dat die beschadigd is. Dat lijkt mij een fijn idee toch?!

Wil je je phone echt goed beschermen? Vergeet dan niet om de beste screen protector voor de Samsung Galaxy S21 uit te zoeken!

Samsung Galaxy S21 Wallet bookcase

Het perfecte hoesje voor drukke mama’s en papa’s die van huis gaan met het idee dat ze alles hebben ingepakt en niks zijn vergeten. Vervolgens staan ze bij de kassa om hun boodschappen af te rekenen bijvoorbeeld en komen pas op dat moment erachter dat zij hun portemonnee of pasjeshouder zijn vergeten. Is dit jou wel eens gebeurd?

Mijn zus vaak genoeg en daarom heb ik haar ook aangeraden om de Wallet bookcase te nemen voor haar telefoon en ze erg enthousiast over dit hoesje. In de Wallet bookcase kun je namelijk briefgeld en pasjes opbergen. Je kan je portemonnee altijd meenemen natuurlijk, maar mocht je die zijn vergeten heb je altijd een back-up. Daarnaast heeft hij nog een handige functie, want je kan dit hoesje gebruiken als standaard om je Samsung S21 op tafel neer te zetten om een Netflix serietje te kijken bijvoorbeeld. Als laatste puntje maar misschien wel de belangrijkste is dat jouw telefoon perfect wordt beschermd tegen val- en stootschade. Dit hoesje heeft dus alleen maar pluspunten en is in vier verschillende kleuren te verkrijgen voor € 19,95.

Samsung Galaxy S21 Shock hoesje met koord

Met de Samsung Galaxy S21 Shock hoesje met koord ben je helemaal summer ready! Dit hoesje beschermt niet alleen jouw toestel tegen vallen en stoten, maar hij gaat ook niet meer van je zijde door zijn handige koord.

Je hoeft niet meer te zoeken in je volle tas naar je smartphone en je hebt ook niet meer last van een dikke broekzak, want je kan hem dankzij het koord crossbody dragen. Een echte musthave voor deze zomer die je in jouw collectie moet hebben!

Natuurlijk zijn er nog veel meer hoesjes in het assortiment van Phone-Factory.nl, maar met de top 4 wordt de keuze misschien wat makkelijker voor je gemaakt. Voor welke ga jij? Bestel hem vandaag nog voor 20:00 uur, dan wordt hij vanavond verzonden door onze magazijnhelden. Vergeet ook niet een screenprotector te kopen, zodat je 100% zeker ervan bent dat jouw nieuwe parel niks overkomt.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden