Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Door Lotte, 4 juli 2019

Wat is het beste iPhone Xr hoesje?

Het beste iPhone Xr hoesje; de Shock case!

Om maar gelijk de vraag te beantwoorden; de Shock case wordt door de kenners, onze gebruikers en onze collega's als het beste hoesje gezien. De Shock case is zeer betaalbaar en heeft extra schokbestendige hoeken die zowel de Apple iPhone Xr als de glasplaat goed beschermen. Tot slot heeft de Shock case vaak ook een mooi design, want het oog wil natuurlijk ook wat. Wij verkopen meerdere iPhone Xr Shock cases, allemaal met extra schokbestendige hoeken om je iPhone Xr toestel zo goed mogelijk te beschermen. Hieronder een voorbeeld van de bestseller; de transparante iPhone Xr Shock case.

iPhone Xr Shock case

Toch op zoek naar een ander iPhone Xr hoesje? Kijk dan gerust rond in onze andere iPhone Xr hoesjes. Hieronder vertellen we je graag nog meer over de verschillende soorten iPhone Xr hoesjes zodat jij kunt bepalen wat voor jouw telefoon het beste hoesje voor de iPhone Xr is.

iPhone Xr armor hoesjes

Armor cases staan vaak bekend om hun goede bescherming en kunnen dus ook uitkomst bieden als je hier voornamelijk naar op zoek bent. Tegenargumenten van deze cover die wij soms horen is dat ze vaak dik en groot zijn, waardoor ze bijvoorbeeld wat minder makkelijk in je broekzak of tas passen. Daarnaast staat de iPhone natuurlijk juist bekend om zijn mooie strakke design, wat je met zo'n case min of meer teniet doet.

iPhone Xr Armor case

iPhone Xr bookcases

Bookcases staan bekend als zeer handig omdat je er doorgaans meerdere pasjes in kwijt kunt. De meeste van deze cases hebben ook een voorkant die je zodra je hem sluit over het scherm van de iPhone Xr doet, zodat ook het scherm van je Xr beschermd is. Als nadeel wordt ook vaak de grootte gezien.

iPhone Xr Bookcase

iPhone Xr ultra thin hoesjes

Ultra thin hoesjes voor de iPhone Xr zijn zeer populair. Gebruikers geven aan dit zeer dunne hoesje als zéér prijsvriendelijk te zien en daarnaast willen zij dat het strakke design van de iPhone Xr zo goed mogelijk behouden blijft; iets waar de Ultra thin case duidelijk de nummer één in is. De Ultra thin case biedt ook een prima bescherming, maar voor de beste bescherming moet je toch echt bij de Shock case zijn. De dunne iPhone Xr hoesjes zijn wel verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren zodat jij altijd een kleur hebt die bij je past.

iPhone Xr design hoesjes

Design hoesjes zien er vaak leuk uit, maar de bescherming is doorgaans net iets minder. Natuurlijk kan het zo zijn dat je je iPhone Xr een keer laat vallen en het design hoesje alsnog de klap opvangt, maar voor het minste risico kun je toch beter voor een ander soort case gaan, tenzij je je iPhone Xr natuurlijk nooit laat vallen.

iPhone Xr design case

Nog veel meer iPhone Xr cases

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten iPhone Xr hoesjes en is het een ieder om te bepalen wat voor hem of haar het beste iPhone Xr hoesje is. Hierboven zijn in ieder geval de meest gangbare categorieen besproken en de ervaringen van onze medewerkers en gebruikers op een rij gezet.

Zij geven dus aan dat Shock case hoesjes de beste iPhone Xr smartphonehoesjes zijn. Natuurlijk hebben wij behalve deze cases nog veel meer iPhone Xr hoesjes waar je gerust een kijkje kunt nemen.

Reacties

  • Door Sjoerd, 4 juli 2019

    Leuk artikel! Ik heb zelf ook de shockcase en ben hier erg tevreden over! Mijn dochtertje gebruikt mijn telefoon veel en laat hem regelmatig uit haar handen vallen, ik weet zeker dat ik zonder dit hoesje al lang een kapotte tel...

Laat een reactie achter

* Verplichte velden