Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Door Jeffrey, 8 juli 2018

Het beste iPhone X / Xs hoesje

Wat het beste iPhone X / Xs hoesje voor jou is, hangt voornamelijk af van hetgeen voor jou het belangrijkste is. Geef je meer om een mooi design, of juist een perfecte bescherming van je nieuwe trots? Gaat het om het laatste, dan is de iPhone iPhone X / Xs Shock case absoluut het beste iPhone X / Xs hoesje om je iPhone te beschermen. Deze Shock case heeft extra schokbestendige bumpers, zodat zij de grootste schok opvangen. Ook zijn deze hoeken dusdanig dik, dat het scherm van je iPhone X / Xs ook extra protectie heeft.

Beste iPhone X hoesje

Tevens hebben we dit hoesje ook in met een spiegel aan de achterkant, een pashouder aan de achterkant of met een mooie zwarte bumper. Al deze hoesjes kun je terugvinden op onze pagina met ons assortiment iPhone X / Xs hoesjes 

Hieronder zullen we de meest verkochte soorten iPhone X / Xs hoesjes stapsgewijs met je doornemen. Mocht je het nog niet weten; de iPhone X en iPhone Xs hebben exact hetzelfde formaat, waardoor voor beide smartphones dezelfde case kan worden gebruikt.

iPhone X / Xs armor hoesjes

Armor iPhone hoesjes hebben vaak een robuuste en net wat minder hippe look. Ze zijn vaak wat groter, dus let er goed op dat die eventueel nog in je broekzak past. Zij bieden, zoals de naam van deze case al doet vermoeden, een zeer goede bescherming. Vaak zijn vooral de hoeken van dik en schokbestendig materiaal gemaakt, zodat de eventuele val perfect wordt opgevangen.

iPhone X armor case

Transparante iPhone X / Xs hoesjes

Transparante iPhone hoesjes zijn er in heel veel verschillende soorten en maten en nog steeds ontzettend populair. Laten we eerlijk zijn: je koopt onder andere een iPhone omdat het design zo mooi en strak is. Het voordeel van een transparant hoesjes is dat je nieuwe iPhone X / Xs z'n strakke design behoudt. De bescherming van het hoesje hangt sterk af van het materiaal. Zo heb je buigbare transparante hoesjes van wat minder materiaal, maar ook transparante hoesjes die een perfecte bescherming bieden (zoals de iPhone X / Xs Shock case). Hieronder een voorbeeld van een transparante siliconen iPhone X case. Deze biedt een wat mindere bescherming, maar benadrukt wel het strakke design van je iPhone X of Xs.

Transparante iPhone X case

iPhone X / Xs bookcases

De bookcase heeft natuurlijk als geweldig voordeel dat je je pasjes erin kunt opbergen. Echter is de case vaak wel van een zachtere stof, zoals leer. Het oogt ontzettend mooi, omdat het hoesje volledige rondom bescherming heeft zorgt het voor een zeer goede bescherming van de iPhone tegen val- en stootschade. Sommige wallet cases bieden een gehele 360 graden (rondom) bescherming, zodat je beeldscherm automatisch ook beschermd is, zoals ook de Wallet case voor de iPhone X / Xs hieronder.

iPhone X / Xs wallet case

Design iPhone X / Xs hoesjes

Sommige iPhone hoesjes zijn voornamelijk gemaakt voor een mooi design. Ze zien er tof en hip uit, maar de echte perfecte bescherming ontbreekt vaak net iets meer dan bij andere hoesjes. Mocht je je iPhone X / Xs een keer per ongeluk laten vallen, dan kan het goed zijn dat het hoesje de klap alsnog opvangt. Toch zijn ze in verhouding vaak net iets minder stevig. Niet altijd iets mis mee, want het oog wil natuurlijk ook wat.

iPhone X design case

Dus wat is nu het beste iPhone X / Xs hoesje?

Dat hangt dus helemaal af van wat jij het belangrijkste vindt, maar wij (en onze klanten) hebben een duidelijke favoriet. De meeste medewerkers van Phone-Factory gebruiken de iPhone X / Xs Shock case. Dit hoesje staat bekend om de perfecte bescherming en daarnaast blijft het strakke design van je telefoon nog goed zichtbaar. Dit hoesje is inmiddels al meer dan 4.000 keer verkocht en krijgt altijd positieve reacties. De extra dikke hoeken zorgen dat je hoesje vrijwel elke valpartij kan overleven. Daarnaast is hierdoor ook je glasplaat heel goed beschermd.



Hopelijk heb ik je zo een beetje kunnen helpen bij het vinden van een hoesje dat bij jou past! Heb je toch nog vragen? Aarzel dan vooral niet om even contact met ons op te nemen. We helpen je namelijk graag verder! Ook nodigen we je graag uit om online rond te kijken bij onze iPhone X hoesjes.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden