Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Jeffrey, 16 oktober 2019

Het beste iPhone 11 hoesje

Het beste iPhone 11 hoesje is de iPhone 11 shock case

Volgens ons en onze verkoopstatistieken is de iPhone 11 Shock case het beste iPhone 11 hoesje. De schokbestendige bumpers van dit telefoonhoesje zorgen ervoor dat je Apple iPhone 11 van alle kanten beschermd is, zelfs je camera. Daarnaast behoudt je iPhone 11 toestel ook zijn originele design en kleur doordat de Shock case strak en transparant is. Op de foto's en video hieronder kun je dat mooi zien.

iPhone 11 Shock casesiPhone 11 Shock case

Tevens hebben we de iPhone 11 Shock case ook met een spiegel aan de achterkant of met zwarte bumpers. Deze vind je terug op onze iPhone 11 hoesjes pagina.

Natuurlijk hebben we ook heel veel andere soorten iPhone 11 telefoonhoesjes, waarover we je hieronder graag meer vertellen.

iPhone 11 ultra dunne hoesjes

Ultra dunne hoesjes hebben als voornaamste doel om het strakke design van je iPhone 11 zo goed mogelijk te behouden. Daarnaast houden ze vaak prettig vast, alsof je eigenlijk geen hoesje om je iPhone 11 hebt. Een voorbeeld van zo'n iPhone 11 hoesje is de iPhone 11 Ultra thin case (zwart). Gemaakt van stevig siliconen materiaal bieden ze jou uiteraard zeer goede bescherming. 

Ultra thin iphone 11 cases

iPhone 11 wallet cases en bookcases

Bookcases en wallet cases hebben als voornaamste voordeel dat je er pasjes in kwijt kunt. Daarnaast is de voorkant van je iPhone 11 vaak ook goed beschermd omdat er een overlapping over het scherm zit. Dit geldt overigens niet voor alle iPhone 11 bookcases en wallet cases. Hieronder is een voorbeeld van de bruine iPhone 11 Wallet case. Hij is verder nog verkrijgbaar in meerdere andere kleuren. 

iPhone 11 wallet case

Een ander voordeel van deze case is dat hij op z'n zijkant kan staan waardoor je hem gemakkelijk neer kunt zetten. Zo hoef je je telefoon niet continu vast te houden als je bijvoorbeeld een film wilt kijken als je onderweg bent.

Silicone iPhone 11 hoesjes

Silicone hoesjes zijn zeer populair en heel eenvoudig. Ze zijn vaak wat goedkoper in de aanschaf en houden ook prettig vast. De bescherming die deze cover biedt is vrij basis, maar is wel gewoon aanwezig. Daarnaast zijn silicone cases vaak in veel verschillende leuke kleuren beschikbaar zoals zwart, roze of blauw. Hieronder een voorbeeld van de rode iPhone 11 Silicone case.

Rode Silcione case iPhone 11

 

iPhone 11 armor hoesjes

Armor hoesjes staan bekend om hun goede bescherming. Het nadeel van deze cases is dat ze vaak wel het strakke design van de iPhone 11 aantasten en als je je smartphone in je zak draagt, moet je er rekening mee houden dat het veel plek in je zak inneemt. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Kickstand case voor de iPhone 11. Hieronder een voorbeeld van deze sterke case.

Kickstand Shockproof case iPhone 11

Wat is het beste iPhone 11 hoesje?

Ons meest verkochte en dus volgens onze klanten beste iPhone 11 hoesje is de iPhone 11 Shock case. Ook de meeste van onze medewerkers lopen met deze case. Vooral de mate van bescherming en het behoudt van design van de iPhone 11 speelt hierbij een grote rol.

Wil je graag nog wat extra advies inwinnen over een iPhone 11 hoesje of wil je weten wat voor jou het beste iPhone 11 hoesje is? Neem dan gerust contact met ons op! Voor ons gehele iPhone 11 assortiment kun je gerust verder kijken bij onze iPhone 11 hoesjes. Hier kun je jouw nieuwe telefoonhoesje voor je Apple iPhone 11 vinden. 

Reacties

  • Door Gerard, 16 oktober 2019

    Leuk stuk om te lezen ben al een tijdje klant en neem telkens het shock case hoesje voor mijn nieuwe iPhone!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden