Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Estelle, 26 mei 2021

Gele vlekken verwijderen uit transparante hoesjes

Waarom wordt mijn transparante hoesje geel?

Eigenlijk zijn er meerdere redenen waarom jouw telefoonhoesje na een tijdje een gelige kleur krijgt. De belangrijkste reden is de zon. Door zijn ultraviolette straling krijgt jouw transparante hoesje een gelige kleur, vooral als je veel buiten bent met je smartphone. Naast de straling van de zon kan de vergeling ook ontstaan door de wrijving van je hand. Je hebt namelijk overtollige oliën en chemicaliën op je hand zitten en wanneer je zweethanden hebt, kun je dit vervolgens weer overdragen op jouw hoesje.

Hoe verwijder ik de gele vlekken op mijn transparante hoesje?

Je hebt een transparant hoesje natuurlijk gekozen, zodat je het strakke en mooie design van jouw smartphone blijft zien. Daarom wil je gele vlekken voorkomen, want dan lijkt het net alsof je telefoon vies is. Daarom heb ik een aantal tips voor jou om gele vlekken tegen te gaan.  Is jouw hoesje geel geworden door oxidatie, dus een chemische reactie of soortgelijke redenen dan werken deze tips helaas niet en zou je een nieuw hoesje moeten kopen als je je aan de gele vlekken stoort.

TIP 1: Afwasmiddel

Het is belangrijk om eerst jouw telefoonhoesje proberen schoon te maken met afwasmiddel. Je maakt een mengsel van warm water en afwasmiddel. Vervolgens pak je een tandenborstel erbij om te schrobben. Belangrijk is om de hoeken van het hoesje niet vergeten schoon te maken, maar dit is natuurlijk wel easy om te doen met een tandenborstel. Droog hem vervolgens af en laat hem minimaal een uurtje goed drogen.

Tip 2:Soda

Strooi wat soda over het oppervlakte van jouw hoesje en pak een natte tandenborstel erbij om te gaan scrubben op de gele plekken. Zijn de gele vlekken weg? Dat is fijn! Maak vervolgens het hoesje droog met een zacht doekje en tada hij is weer transparant.

Tip 3:Alcohol

Je kan met een spuitflesje ontsmettingsalcohol ook de gele vlekken op jouw hoesje bewerken. Binnen een korte tijd is jouw telefoonhoesje droog, maar na het inwerken van de alcohol krijgt je hoesje een coating eroverheen. Deze kun je met een zacht doekje verwijderen. Laat vervolgens jouw hoesje nog even drogen en vervolgens kan je hem om je smartphone doen. Hé hé eindelijk zie je het strakke en mooie design weer van jouw parel.

Hopelijk heb je wat aan mijn tips, succes met de schoonmaak! Lukt het toch niet om de gele vlekken te verwijderen? Dan raad ik je aan een nieuw transparant hoesje te kopen of voor een kleurtje te gaan, dan ben je er zeker van dat je geen gele vlekken meer krijgt op je hoesje.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden