Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Estelle, 25 februari 2021

Sport makkelijk met deze telefoonaccessoires

Sportarmbanden
Lekker 5 km hardlopen in de frisse buitenlucht met mijn favoriete liedjes op de achtergrond. Daar word ik echt blij van! Ik neem voor mijn muziek altijd mijn telefoon mee en natuurlijk ook om bereikbaar te blijven. In het begin stopte ik hem in de zak van mijn sportjas, maar bij het rennen ging hij constant heen en weer (super irritant). Op de helft pakte ik hem dan toch maar uit mijn zak en hield ik hem de hele weg verder in mijn hand, maar eerlijk gezegd vind ik dat ook niet fijn. Sinds ik bij Phone-Factory werk, raak ik steeds meer bekend met telefoongadgets en daarom sport ik sinds kort met een sportarmband en wat een geweldige uitvinding is dit zeg! De armband heeft een telefoonhouder, waar ik mijn telefoon in doe en vervolgens bevestig ik hem met de klittenbandsluiting om mijn arm. Het is wel belangrijk om hem strak aan te trekken, zodat die niet naar beneden zakt. Phone-Factory heeft een aantal sportarmbanden in hun assortiment die allemaal hun eigen functies hebben, zoals LED verlichting, touch vriendelijke vensters en de functie om jouw telefoon te kunnen draaien. In de productomschrijvingen van elke armband wordt precies de functies omschreven voor jou, zodat het maken van een keuze makkelijker wordt gemaakt. Ik vind zelf de sportarmband met LED verlichting heel fijn, omdat ik na het werk vaak ga hardlopen en het dan al donker is. Met de LED verlichting ben ik voor anderen dus goed zichtbaar. 

 

Draadloze oordopjes
Eigenlijk heb ik een enorme hekel aan sporten, maar toch moet ik de calorieën van alle zoetigheden eraf sporten in de sportschool om een beetje in shape te blijven. Om het sporten wat leuker en gezelliger te maken voor mijzelf, luister ik altijd mijn favoriete liedjes en zing ik natuurlijk vaak lekker mee. Maar muziek aanzetten op de luidspreker midden in de sportschool is écht een no-go! Daarom zijn muziekoortjes een must en vooral de draadloze raad ik je aan om te kopen. Met zulke oortjes heb je namelijk geen last meer van de bedrading, want dat zit toch altijd in de knoop of in de weg.

Daarom ben ik een échte fan van de Apple Airpods. Ze zitten perfect in mijn oren en zijn niet alleen voor een lange treinrit ideaal, maar ook tijdens het sporten. De oordopjes blijven namelijk probleemloos zitten tijdens het hardlopen of wanneer je op en neer springt tijdens jumping jacks. Tegenwoordig kan je dus hele toffe hoesjes voor jouw Airpods kopen om deze helemaal jouw eigen te maken. Van een opvallend kleurtje tot aan slangenprint, er zijn zoveel te gekke hoesjes. Bekijk de Airpod hoesjes snel hier!

 

Smartwatchbanden
De smartwatch doet meer dan alleen de tijd aangeven. Het is mijn persoonlijke assistent, reisgids en gezondheidscoach in één. Hij motiveert mij om hard te blijven werken om mijn gezondheidsdoelen te bereiken, zoals het aantal stappen per dag, verbrande calorieën, meten van je hartslag, etc. Ook kan ik gemakkelijk muziek aanzetten met de Smartwatch en doorspoelen naar een ander liedje, hoe ideaal? Oeps….. even stoppen met mijn workout om een ander liedje op te zetten, is vanaf nu dus verleden tijd!

Tijdens het sporten is het goed om de smartwatchband te wisselen naar een sportband. Zo zijn bandjes van siliconen, TPU-materiaal of nylon erg comfortabel en soepel om je pols te dragen. Zweten is nou eenmaal een feit tijdens het sporten, maar voor bovenstaande smartwatchbanden is dat geen probleem. Je kan de banden namelijk eenvoudig afwassen en daarnaast bevatten sommige banden ook gaatjes. Je huid kan hierdoor nog beter ademen, waardoor je ook minder zweet. Ontdek de verschillende smartwatchbandjes van Phone-Factory hier!

 

Telefoonhouder voor op de fiets
Ik heb mijzelf voorgenomen om meer de fiets te pakken nu het weer steeds mooier wordt, dus boodschappen worden niet meer met de auto gedaan maar met mijn fiets. Ik gebruik mijn telefoon ook wel als navigatie ook op de fiets, omdat ik niet altijd weet hoe ik moet rijden. Maar dan heb ik vaak mijn telefoon in één hand en met de ander houd ik mijn stuur vast. Ik vind dit eigenlijk super onhandig en wil liever zoals de TomTom een standaard voor op mijn fiets voor mijn telefoon. Én die heb ik gevonden hoor en natuurlijk ook weer bij Phone-Factory. Ik heb het over de ‘UNIQ fietshouder’. Wat een ideaal telefoonaccessoire is dit! Hierdoor riskeer ik ook geen boete, die ik helaas wel is heb ontvangen...

Bovenstaande telefoonaccessoires maken het sporten gemakkelijker voor mij en hierdoor kan ik mij volledig geven tijdens mij workouts om in shape te zijn nog voor de zomer. Wil jij dit ook? Tijd voor jou dus om de telefoonaccessoires ook aan te schaffen en thank me later!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden