Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Door Jeffrey, 14 december 2017

De Samsung Galaxy S9 (Plus)

Wat is de releasedatum van de Samsung Galaxy S9 (Plus)?

De releasedatum van de Samsung Galaxy S9 (Plus) zal naar verwachting ergens in maart zijn. Op 25 februari wordt tijdens een evenement in Barcelona de gloednieuwe Samsung S9 (Plus) gepresenteerd. Volgens de geruchten zal al snel hierna - dus ergens in maart - de eerste S9 (Plus) op de markt verschijnen.

Het model van de Galaxy S9

De Galaxy S9 (Plus) zal qua model niet veel verschillen van de Samsung Galaxy S8 (Plus). Wel zijn er intern de nodige verbeteringen aangebracht.

Verbeterde Android software 

De Galaxy S9 (Plus) beschikt over Android 8.0 Oreo; het nieuwste Android besturingssysteem. Het is nog niet bekend welke verbeteringen de eigen software interface heeft. Wel krijgt volgens de geruchten de S9 4GB meer werkgeheugen en de S9 Plus 6GB meer werkgeheugen. Tot slot beschikken beide over een snellere chip.

Nieuwe camera

Omdat de Galaxy S8 min of meer dezelfde camera heeft als de Galaxy S7, is dit iets waar veel Samsung fans graag een verbetering in zien.

Ook hier is nog niet alles bekend, maar volgens de meest recente geruchten krijgt de S9 een enkele camera en de S9 Plus een dubbele camera. Ook moeten beide telefoons beschikken over een 'high speed modus'. Met deze modus gaat het mogelijk zijn om 480 frames per seconde op te nemen bij een resolutie van 1080p full HD.

Vingerafdrukscanner 

Bij de Samsung Galaxy S8 zit de vingerafdrukscanner achterop de telefoon, waar niet iedereen even tevreden over is. Bij de Samsung Galaxy S9 zit deze naar alle waarschijnlijkheid nog steeds achterop, maar op een betere plek. De sensor zit nu niet naast, maar onder de cameramodule. Hierdoor kun je de sensor makkelijker vinden, ook met kleinere handen.

De batterij

De batterij van Samsung stond niet altijd evengoed bekend, dus ook hier wordt volgens de laatste geruchten hard aan gewerkt. Het gevolg moet een betere accu zijn, maar dat moet natuurlijk nog blijken.

Wat wordt de prijs van de S9 (Plus)?

De exacte prijs is nog niet vrijgegeven, maar schattingen gaan uit naar € 699,- voor de Samsung Galaxy S9 en € 799,- voor de Samsung Galaxy S9 Plus. 

Een Galaxy S9 (Plus) hoesje nodig?

Natuurlijk zullen wij de nieuwste hoesjes aanbieden voor de Samsung Galaxy S9 (Plus). Houd ons assortiment dus goed in de gaten.

Vanaf nu kun je bij ons je Samsung Galaxy S9 hoesje bij ons bestellen!

Mocht je zelf nog input hebben over de nieuwste Samsung, deel het dan vooral!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden