Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Door Estelle, 9 februari 2021

De PopSocket, de hype voor jouw telefoon

De PopSocket is een button die het jou makkelijker maakt om jouw telefoon vast te houden en te gebruiken én dit met één hand (geen twee handen meer nodig dus!). In eerste instantie is dit accessoire bedacht om de altijd in de weg zittende draadjes van je oordopjes uit de knoop te houden, maar tegenwoordig wordt het bevestigd op de achterkant van een smartphone of tablet en wordt het gebruikt om meer grip te hebben. Wij zetten de voordelen van een PopSocket voor jou op een rijtje:

Popsocket ZwartMeer grip = geen last meer van val- en stootschade  
Laat jij vaak jouw telefoon vallen? Het zorgt voor stress en het is altijd maar weer de vraag hoe je jouw telefoon gaat aantreffen als je hem pakt van de grond. Door een PopSocket te bevestigen op de achterkant van jouw telefoon heb je juist meer grip en voorkom je dus ook flinke valpartijen van jouw smartphone. Daarnaast maakt hij het scrollen, swipen en natuurlijk appen een heel stuk makkelijker voor jou. Je hoeft dus niet meer je vingers zover te strekken dat het oncomfortabel wordt, ideaal toch?

Popsocket ZwartDe perfecte selfies en video’s
Ben jij een echte selfiequeen of selfieking? Bij het maken van selfies komt de PopSocket perfect van pas! Je beide handen zijn niet meer nodig om je telefoon vast te houden om de juiste hoek te vinden voor de perfecte selfie, want vanaf nu kan je het namelijk met één hand doen.

Popsocket ZwartEasy Netflix kijken
De PopSocket is uittrekbaar, zodat je hem als een standaard kan neerzetten. Tijd dus om lekker op de bank te ploffen en relaxed een film of serie op Netflix te kijken, want je hebt door de PopSocket geen last meer van slapende armen of kramp in je nek. Dat is nog eens een heerlijke vooruitzicht na een hele dag werken! 

Popsocket ZwartMaak jouw telefoon eigen
Er is voor iedereen wel een PopSocket die bij hem of haar past, dus ook voor jou! Van een heerlijk panterprintje tot aan effen zwart, je hebt ze in allerlei kleuren en prints. Geef er je eigen draai aan en personaliseer jouw telefoon. Ben je een dierenliefhebber? Kies dan zeker voor de ‘PopSocket Popgrip Cheetah Chic’. Houd je juist meer van glitter en glamour? Kies dan voor de ‘PopSocket Popgrip Glitter Gold’. Op dit moment is de bestseller de ‘PopSocket Black’. Zwart is een tijdloze kleur en het past bij elke telefoonhoesje.

Popsocket ZwartZeg maar dag tegen knopen in je oordopkabels!
Wat wij net al aangaven is dat de PopSocket allereerst is ontworpen om knopen in je draadjes van je oordoppen te voorkomen. Je kan namelijk de draadjes eenvoudig om jouw Popsocket heen wikkelen en vervolgens in je broekzak of tas stoppen. Je hebt dus hierdoor nooit meer last van knopen in je oordopjes en je kan ze direct gebruiken om jouw favoriete liedjes te luisteren op Spotify.

Hoe en waar bevestig je jouw PopSocket?
Een PopSocket bestaat uit drie onderdelen, namelijk een platform, een PopGrip en een PopTop. De PopGrip is het uittrekbare gedeelte van de PopSocket en de PopTop is het door jou gekozen design. Het platform bevestig je op de achterkant van jouw toestel of op het hoesje, maar let op het hoesje moet wel een vlak oppervlak hebben. Wij adviseren het platform te plaatsen in het midden van je toestel, maar jij moet zelf kijken wat je het fijnst vindt natuurlijk! Vervolgens bevestig je de Popgrip en de PopTop. Én dan is die klaar voor gebruik!

Gebruik PopSocket

Je vraagt je zeker af of je na het plakken van het platform hem er nog af krijgt. Gelukkig wel! Je kan namelijk tot wel 100 keer het platform van de PopSocket opnieuw bevestigen of verplaatsen. Heb je een nieuw toestel gekocht of een nieuw telefoonhoesje? Geen probleem hoor, want je kan jouw PopSocket hergebruiken en dus ook bevestigen op jouw nieuwe toestel of hoesje. Is het platform vies of plakt die niet meer goed? Maak hem dan schoon met water en laat hem vervolgens opdrogen. Daarna kan je hem weer overal op bevestigen.

Zoals je hebt kunnen lezen in dit artikel is een PopSocket super handig en maakt het ons leven een stuk simpeler. Vooral in een wereld als deze, waarin smartphones voor ons een onmisbaar onderdeel is geworden. Daarom komt dit accessoire goed van pas! Het keer op keer laten vallen van jouw telefoon of het strekken van jouw vingers tijdens het typen van een bericht dat het zelfs oncomfortabel wordt, is met de PopSocket verleden tijd. Bestel hem vandaag nog voor 18:00 uur bij Phone-Factory.nl, dan heb je hem morgen in huis.

 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden