Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Estelle, 13 januari 2021

Perfecte smartphones en hoesjes voor haar

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen de meest intensieve smartphone-gebruikers zijn die zo’n 80 keer per dag de telefoon ontgrendelen en dat is uh.. best veel. Ook niet zo gek, want wij willen eindeloos kunnen Whatsappen, bellen, online shoppen en foto’s maken. Dit moet een mobiele telefoon wel aan kunnen en daarnaast verwachten wij ook nog eens dat de smartphone een mooi design heeft. De vraag van vandaag is welke toestellen zijn op dit moment perfect voor vrouwen? Wij vertellen je het!

Roze met blingbling zou leuk zijn, maar toch kiest de vrouw ook voor stoer zwart, smetteloos wit of luxe goud. Wij vinden het belangrijk dat een smartphone beschikt over een aantal standaard apps, zoals WhatsApp, Facebook, Snapchat, Google Maps (handig voor de vrouwen die de weg niet kennen) en niet te vergeten Instagram om onze kiekjes te delen met iedereen. Daarom is een goede camera zeker een must om te gekke selfies te kunnen maken en dan is een grote opslagruimte ook fijn. Oh ja wat zeker ook voor ons belangrijk is, is dat de smartphone waterdicht is. Wij vrouwen zijn namelijk vaak met twee dingen tegelijk bezig en mij is het dus wel is overkomen dat mijn nieuwe telefoon in het toilet terecht is gekomen. Daar baalde ik toch als een stekker van, want hij was natuurlijk niet waterdicht en het gevolg ervan kan je zelf wel bedenken denk ik… Dan mist nog één belangrijk detail in dit lijstje, namelijk een telefoonhoesje. Wij van Phone-factory.nl hebben ze in allerlei kleuren, prints en formaten. Tip van ons zorg ervoor dat je altijd meerdere hoesjes hebt, zodat jouw telefoon elke dag weer een nieuwe uitstraling heeft en afstemt op jouw outfit. Naast dat het hoesje jouw telefoon eigen maakt, biedt het ook bescherming tegen krassen en barsten. Eerlijk is eerlijk een beschadigde telefoon doet pijn, want een reparatie kost vaak veel geld (slecht voor je portemonnee) en daarnaast is het ook frustrerend als je hem niet kan gebruiken als die wordt gerepareerd. Daarom bieden wij een ruim assortiment in telefoonhoesjes voor verschillende modellen en merken. Voorkom schade, zodat je blijvend selfies kunt maken én uren kan bellen en Whatsappen zonder problemen!

Wij willen je het gemakkelijk maken en daarom hebben wij een top 3 van smartphones opgesteld met bijpassende telefoonhoesjes speciaal voor jou:

  1. Samsung Galaxy S20 Ultra

De Samsung Galaxy S20 Ultra heeft een stijlvol design en een perfect formaat. De Samsung Galaxy S20 Ultra beschikt over vier camera’s aan de achterzijde en een frontcamera. Je kan eindeloos selfies blijven maken, want dit toestel heeft een opslagcapaciteit van 128 GB of 512 GB. Perfect voor de selfie-koninginnen onder ons. De echte hoesjesaanraders voor dit toestel zijn de ‘siliconen Samsung Galaxy S20 Ultra donkerpaars’ en de ‘roze Wallet Case Samsung Galaxy S20 Ultra’. De hoesjes hebben een toffe kleur die jouw telefoon laten uitspringen. Kies je voor de Wallet dan heb je ook geen portemonnee meer nodig, want jouw pasjes kan je in het hoesje steken. Dit betekent dus geen eindeloze zoektocht naar jouw portemonnee in je volle tas, wat een uitvinding!

 

  1. Apple iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max, 256 GB, goud - Apple (NL)

De Apple iPhone 12 Pro heeft een prachtig en elegant design. Je krijgt het beste wat Apple te bieden heeft. Dit model beschikt over een professioneel camerasysteem en een keramisch scherm, waarmee jouw smartphone tot vier keer beter bestand is tegen valschade. Dit betekent natuurlijk niet dat je geen telefoonhoesje hoeft te kopen. Maak dit toestel af met de ‘Diamanten case iPhone 12 Pro roze’ of ‘Rainbow Pattern Marmer iPhone 12 Pro hoesje’. Hiermee geef je jouw iPhone een lekker vrolijk kleurtje.

 

  1. Apple iPhone 11

Buy iPhone 11 - Apple (UK)

Je kan wel spreken van een kleurrijk feestje bij dit toestel, want de Apple iPhone 11 is namelijk in zes vrolijke kleuren te verkrijgen. Naast de bekende tinten zwart, rood, wit en geel is dit model ook beschikbaar in groen en paars. Voor ieder dus wat wils! Met het nieuwe camerasysteem wordt iedere thuisfotograaf een echte pro. Daarnaast is de iPhone 11 waterbestendig tot 30 minuten en tevens gaat de batterij langer mee dan de iPhone XR. De marmerlook is een trend waar wij niet omheen kunnen en daarom mag de ‘Lovely Lila Marmer iPhone 11 hoesje’ zeker niet ontbreken. Het hoesje heeft een luxe uitstraling en jij laat hiermee zien dat je de trends begrepen hebt.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden