Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Estelle, 16 februari 2021

De musthaves voor jouw nieuwe telefoon

First things first

Het belangrijkste is om allereerst een telefoonhoesje te kopen. Na een aantal behoorlijke valpartijen van mijn precious heb ik er toch echt van geleerd dat ik altijd, maar dan ook altijd een hoesje om mijn telefoon moet doen. Neem deze tip dan ook alsjeblieft van mij aan en koop er eentje, want je bespaard hiermee zoveel reparatiekosten. Geen pijn in je portemonnee meer, dat is toch een hele opluchting? Gelukkig heeft Phone-Factory.nl een breed assortiment in hoesjes voor alle modellen en merken, dus er zit er vast eentje voor jou tussen. Én oh ja een screenprotector is ook zeker niet een gek idee. Hierdoor ben jij sowieso zeker van jouw zaak, dat jouw nieuwe parel niks overkomt!

Geen slapende armen

Ben je het ook zo zat om elke keer je telefoon met twee handen te moeten gebruiken en wil je dit gewoon met één hand kunnen? Wij hebben de oplossing hiervoor, want de Popsocket is hier namelijk exact voor gemaakt. Appen, swipen en mailen met één hand is vanaf nu een feit en dit is zeker niet het enige wat een Popsocket jou biedt. Dit accessoire kan je namelijk ook als een videostandaard gebruiken. Hoe heerlijk vooruitzicht is het nou om na een hele dag werken eindelijk op de bank te kunnen ploffen om je favoriete serie of film te kijken zonder slapende armen of kramp in je nek. Dat is pas echt lekker thuiskomen!

Stiekem is de Popsocket niet alleen voor jou perfect, maar ook voor de kids. Wij zijn er namelijk allemaal schuldig aan om onze telefoon te gebruiken als afleidingsmanoeuvre voor de kleintjes..... Ik zie het bijvoorbeeld keer op keer gebeuren bij mijn zussen. Wij hebben afgesproken om lekker uiteten te gaan en de kinderen gaan gezellig mee, maar wij zitten nog niet eens op onze stoelen of de telefoon komt al tevoorschijn. Én je raad zeker al waarvoor? Natuurlijk om YouTube aan te zetten voor mijn neefje en nichtje, zodat ze lief blijven zitten in het restaurant en dat doen ze zeker! Ze zitten gebiologeerd te kijken naar de telefoon, die door een Coca Cola flesje wordt ondersteund. Met een PopSocket hoef je niet een drinkflesje of een kaarsenhouder te gebruiken als standaard, want je schuift enkel de ring van de PopSocket uit en je hebt een standaard. Ik zie eigenlijk alleen maar voordelen van dit accessoire. Wat zo leuk is, is dat Phone-Factory.nl verschillende PopSockets heeft. Van een heerlijk Nelly Veerkamp tijgerprintje tot aan standaard zwart, Phone-Factory.nl heeft er vast en zeker één die past bij jou!

POPSOCKETS - POPGRIP METALLIC DIAMOND BLACK

Wees onderscheidend

Ik irriteer mij dus altijd aan die draden van mijn muziekoortjes, maar tegenwoordig hebben wij nu ook de keuze om draadloze oordopjes te kopen. Dit heb ik dus ook meteen gedaan en ik ben niet de enige, want bijna iedereen heeft ze. Zo ook mijn vriend. Oeps.. Van de week was hij écht niet blij met mij en weet je waarom niet? Ik had namelijk zijn Airpods meegenomen naar mijn werk en dan denk je ja dat kan toch gebeuren, maar volgens mijn vriend dus niet. Maar kan ik er wat aan doen dat het hoesje van de Airpods allemaal hetzelfde zijn en de kleur wit hebben?

Ik had gewoon haast voor de trein, de Airpods lagen op de eettafel en ik was ervan overtuigd dat het de mijne waren. Gelukkig overkomt mij deze fout niet twee keer, want Phone-Factory.nl heeft vanaf nu hoesjes voor de Airpods in verschillende kleuren en ook toffe prints. Ik heb er dus gelijk maar één gekocht, zodat mijn Airpods altijd herkenbaar voor mij zijn en ik niet meer met chagrijnige vriend zit opgescheept ;). 

Apple Airpods silicone case (zwart)

Telefoonhoesje met koord

Een speciaal telefoonhoesje met koord is dé ideale manier om je telefoon makkelijk bij je te dragen. Je hebt geen zakken of tas nodig, maar hangt jouw telefoon gewoon om je nek! Bekijk de iPhone 14 Pro Max hoesjes met koord om ons assortiment van koordhoesjes in te zien.

Draadloos oplader

Je krijgt een melding op je telefoon: ‘Batterij bijna leeg: 5% batterijlading over’. Ik heb er letterlijk elke dag last van (echt zo vervelend!). Vervolgens moet ik op zoek gaan naar een stopcontact waar ik mijn telefoon kan opladen, want ik heb mijn telefoon elke minuut van de dag nodig. Klinkt dit herkenbaar voor jou? Sinds ik bij Phone-Factory.nl werk, kreeg ik de tip om gebruik te maken van een draadloze oplader en wat een uitvinding is dit zeg! De oplader is makkelijk mee te nemen in mijn tas en ook hoef ik mij niet meer zorgen te maken dat ik zonder batterij komt te zitten. Én het zorgt ook voor minder slijtage aan de USB poort van de telefoon. Ik ervaar alleen maar voordelen. Daarom raad ik je dus zeker aan om een draadloze oplader te kopen als je tegen hetzelfde probleem als ik aanloop en thank me later! Mijn favoriet is de 'Shieldcase fast wireless charger smartphone'. Deze lader is geschikt voor alle iPhone's, Samsungs en Huawei's die draadloos opladen ondersteunen. Hierdoor kan iedereen bij mijn thuis de oplader gebruiken. 

Shieldcase Fast wireless charger  smartphone - 15W

Laat een reactie achter

* Verplichte velden