Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Estelle, 2 februari 2021

De leukste Valentijnsdagcadeaus voor jouw liefde

Verder zoeken hoeft dus niet meer, want wij hebben de allerleukste telefooncadeautjes voor hem of haar. Elke dag gebruiken wij onze telefoon en hoe romantisch is het dan als jouw liefde keer op keer wordt herinnerd aan jouw cadeautje? Daarom hebben wij een aantal Valentijnsdagcadeaus voor je op ’n rij gezet. Het enige wat jij hoeft te doen, is het te bestellen en natuurlijk op de 14e te geven aan jouw lieveling.

Top 3 voor haar

1. Shieldcase Metallic Sweetheart
Is jouw vriendin een kleurenliefhebber? Dan is dit het juiste hoesje voor haar! Van groen tot aan roze, dit hoesje laat haar alle kleuren van de regenboog zien wanneer de zon erop schijnt. Wat ook schattig is aan dit hoesje is dat op de achterkant er een hartje staat afgebeeld. Perfect als Valentijnsdagcadeau vinden wij, want zeg nou eerlijk op 14 februari draait het alleen maar om liefde en dan mogen hartjes zeker niet ontbreken!

Metallic Sweetheart Case

2. Shieldcase You’re A Diamond
Vrouwen zijn gek op diamanten. Daarom zeggen ze ook: 'diamonds are a girl’s best friend'. Voor de mannen zijn diamanten eerder een vijand, want er hangt een aardig prijskaartje aan. Dus heb jij het budget er niet voor en wil je toch laten weten dat zij jouw lot uit de loterij is? Kies dan voor de Shieldcase You’re A Diamond, zodat jouw liefde zoals Rihanna zou zeggen kan gaan shinen so bright like a diamond met haar telefoonhoesje. Hij is te bestellen in de kleuren wit, roze, groen, blauw en transparant. 

You're A Diamond Case

3. Shieldcase Be Loved
Overal waar vrouwen een spiegel tegenkomen, kijken ze stiekem toch even naar zichzelf. De perfecte plek om een lipglossje op te doen of de haartjes even goed in model weer te brengen. Met de Shieldcase Be Loved hoeft jouw lieveling niet meer op zoek te gaan naar een spiegel, want ze hoeft enkel haar telefoon om te draaien en tadaaa... ze kan zichzelf bewonderen. Is jouw vriendin een ijdeltuit? Dan is ze jou eeuwig dankbaar als jij dit hoesje aan haar cadeau geeft en met de lieve woorden (be loved) op de achterkant, laat jij weten dat zij jouw alles is.

Be Loved Case

Top 3 voor hem

1. Shieldcase Heart Eyes
Een simpel hoesje, maar zeker een aanrader voor de mannen. Het hoesje is gemaakt van siliconen materiaal, waardoor de smartphone goed is beschermd tegen val- en stootschade. Door het hartje met oogjes op de achterkant laat jij weten dat je nog steeds een oogje hebt op jouw man! Het hoesje is te verkrijgen in het zwart met een rood hartje of rood met een zwart hartje. 

Heart Eyes Case 

2. Shieldcase Wallet Case
Er zijn heel veel mannen die zweren bij een wallet case. De naam zegt het al, dit hoesje beschermt niet alleen de telefoon maar hij kan ook gebruikt worden als portemonnee. Hierdoor hebben onze mannen nooit meer last van dikke bult in hun kontzak en kunnen ze de smoes dat zij hun pasjes zijn vergeten nooit meer gebruiken ;). 

ShieldCase Wallet Case  iPhone 8 Plus / 7 Plus (zwart)

3. Shieldcase Shock
Houd jouw liefde niet van opvallende hoesjes, maar wil hij er wel één die zijn telefoon goed beschermt? Dan raden wij je aan om te kiezen voor de Shieldcase shock hoesje in het transparant. Dankzij de extra dikke schokbestendige hoeken beschermt dit hoesje de smartphone perfect tegen val- en stootschade. De combinatie van een harde plastic achterkant met schokbestendige hoeken zorgt ervoor dat de telefoon bijna niet meer kapot kan. Dus dames als jouw man/vriend zijn telefoon vaak laat vallen, verras hem dan met dit hoesje zodat je urenlang kan blijven appen en bellen zonder dat zijn telefoon kapot is.

iPhone 12 shock case transparant

Scoor nu jouw cadeautje met 14% korting door de kortingscode 'LOVE14' te gebruiken. Doe het snel, zodat je niet met lege handen bij jouw liefde aankomt op Valentijnsdag (dat kan namelijk echt niet!).

Lots of love,

Phone-Factory.nl

Kortingscode LOVE14

 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden