);
 • Gratis verzending op alle bestellingen
 • Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
 • 30 dagen bedenktijd

De iPhone 12; alles wat je moet weten

De iPhone 12; alles wat je moet weten

Zoals ieder jaar wil Apple in september een nieuwe versie van de iPhone introduceren; dit jaar de iPhone 12. Echter is het dit jaar in verband met Covid-19 de vraag of het zal lukken om deze deadline te halen. Desondanks is er al genoeg gelekte informatie om jou op de hoogte te houden van alle geruchten en specificaties van de nieuwe iPhone 12!

Samengevat; de iPhone 12..

 • Heeft een upgrade van Lcd- naar OLED-scherm
 • Heeft een platter design dan zijn voorgangers
 • Beschikt over een dubbele cameralens, net zoals bij de iPhone 11
 • Krijgt een verbeterde A14-chip die energie bespaart en sterker is
 • Is wellicht voorzien van 5G-ondersteuning
 • Wordt wellicht opgeleverd zonder oplader en EarPods
 • Wordt definitief onthuld in 2020

iPhone 12 prijs & varianten

In 2018 leverde Apple voor het eerst 3 verschillende iPhones op en dit werd een succes; vooral dankzij de iPhone Xr. Het uitbrengen van een goedkoper model zorgde ervoor dat een extra doelgroep wordt aangesproken die normaal niet voor iPhone kiest vanwege de hoge prijs. Dit is vorig jaar bij de iPhone 11 ook gedaan en zal dit jaar wederom gebeuren. Sterker nog; dit jaar zal hier zelfs nog een stapje bovenop worden gedaan, wat leidt tot de onderstaande 4(!) varianten en bijbehorende verwachtte prijzen.

 • Apple iPhone 12; vanaf 809 euro
 • Apple iPhone 12 Max; vanaf 909 euro
 • Apple iPhone 12 Pro; vanaf 1159 euro
 • Apple iPhone 12 Pro Max; vanaf 1259 euro

Scherm van de iPhone 12

In tegenstelling tot vorig jaar, zal volgens geruchten dit jaar ook het instapmodel (de normale iPhone 12) gebruik maken van een OLED-scherm. Hiermee wordt definitief afscheid genomen van het Lcd-scherm. Vorig jaar had de gewone iPhone 11 nog een Lcd-scherm, waar de iPhone 11 Pro en Pro Max wel al een OLED-scherm hadden.

iPhone 12 design

Volgens geruchten zal de iPhone 12 qua design weer een stukje terug in de tijd reizen; naar 2010 om precies te zijn. Toen hadden we de iPhone 4, die die een stuk platter en hoekiger was met harde randen. Vergeten hoe de iPhone 4 er precies uitzag 10 jaar geleden? Logisch! Hieronder daarom een opfrissertje!

iPhone 12 camera

Ook dit jaar zal er een verschil zijn in de camera’s tussen de verschillende iPhone 12 modellen. Zo zal het instapmodel (de gewone iPhone 12) over een dubbele cameralens beschikken, precies zoals het instapmodel van de iPhone 11. De iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zullen volgens de laatste geruchten over een camera met 4 lenzen beschikken, met een flitser in het midden. De lens rechts onder zal een LIDAR-scanner zijn, die een perfecte dieptesensor heeft.

iPhone 12 chip en IOS

Zoals bekend blijft Apple zijn IOS vernieuwen en naar verwachting zal deze worden aangedreven door de nieuwe A-14 Processor. Dit is de opvolger van de A13 chip, die bij de huidige 11 Pro en Pro Max wordt gebruikt. Als we de geruchten mogen geloven, wordt deze chip nog sneller en energiezuiniger dan zijn voorganger.

5G; ook voor de iPhone 12?

Dit is een vraag die ook voor de zogeheten experts nog onduidelijk is. Er gaan verschillende geruchten over, maar helaas is nog steeds niet duidelijk of de iPhone 12 al zal beschikken over 5G. Uiteraard laten we het direct weten zodra hier meer over bekend is!

De iPhone 12 zonder oplader en earpods?

Ook dit is nog niet definitief bevestigd, aangezien Apple zelf altijd netjes alles stilhoudt tot de daadwerkelijke release in september 2020. Volgens de meest recente geruchten mogen we hier wel vanuit gaan. Het doel hiervan zou zijn om de kans te vergroten dat men draadloze AirPods koopt. Het niet beschikken over EarPods zou dit moeten stimuleren. Over de reden om eventueel geen oplader bij de iPhone 12 te leveren is buiten economische redenen nog niets bekend.

Wanneer komt iPhone 12 uit?

Zoals eerder in het blog aangegeven is het de bedoeling dat de nieuwe iPhone modellen in september gepresenteerd worden. Echter door Corona is het waarschijnlijk dat de productie vertraging heeft opgelopen. Verwacht is dan ook dat het later wordt, mogelijk oktober of zelfs september. De kans is dus aanwezig dat we (helaas) langer moeten wachten!

Op de hoogte blijven van alles over de iPhone 12?

Hopelijk heb je iet aan de informatie die tot nu toe bekend is over de iPhone 12. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste geruchten? Blijf ons blog dan volgen of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »