Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Estelle, 18 maart 2021

De beste telefoonhoesjes voor je werk

Leren Bookcase
Dit leren hoesje staat bekend om zijn 3 handige functies. Naast het perfect beschermen van je iPhone kan dit hoesje ook gebruikt worden om pasjes, briefgeld en visitekaartjes op te bergen. Een portemonnee hoef je dus niet meer mee te nemen op pad. Als derde handige functie kan je de flap als standaard gebruiken, hierdoor zijn FaceTime-gesprekken voeren en video’s bekijken makkelijker. Dit hoesje geeft jouw smartphone een chique en vooral luxe uitstraling, doordat hij van leer is. Leer is een materiaal wat mooi is en mooi blijft. Je komt met de Shieldcase Leren Bookcase iPhone 11 (zwart) zeker weten representatief aan op je werk en bij klanten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en voor meerdere toestellen.

*Ook in het bruin verkrijgbaar*


Silicone Case (zwart)
Het is één van onze bestsellers. Dit zwarte silicone basic hoesje is een aanrader als je op zoek bent naar een simpel, maar wel een zakelijk telefoonhoesje voor een scherpe prijs. Echter biedt dit hoesje geen ruimte voor jouw briefgeld, pasjes of visitekaartjes. Dit zou je apart moeten bijdragen in een portemonnee of een pasjeshouder. Zoek je dit juist wel? Moet je natuurlijk niet voor dit telefoonhoesje gaan, maar is dit niet een pré voor jou dan kom je zeker met de Silicone Case Zwart goed uit de verf tijdens je meeting.

*Verkrijgbaar in meerdere kleuren en voor verschillende toestellen*


Shock case met pashouder (transparant)
De Shock Case met pashouder heeft geen opvallende uitstraling door zijn transparante kleur. Ben je blij met de kleur van jouw toestel? Dat is mooi, want met dit telefoonhoesje behoudt je deze namelijk. Echter biedt de Shock Case wel de perfecte bescherming tegen val- en stootschade door zijn schokbestendige bumpers. Door deze bumpers wordt jouw smartphone wel iets groter, maar je kan wel zonder portemonnee de deur uit, want er passen namelijk twee pasjes in de pasjeshouder op de achterkant. Ook met dit hoesje kom je dus representatief voor de dag!


Flip case met open scherm
Als laatste is de Flip Case met open scherm ook één van de perfecte zakelijke telefoonhoesjes. Want de flap beschermt en bedekt jouw scherm, maar wil je graag je berichtenmeldingen en telefoontjes zien tijdens het werk? Geen probleem, want de Flip Case heeft twee handige open schermen waardoor je de meldingen kunt zien ook al zit de flap op het scherm. Ideaal toch?


Voor welke ga jij? Laat het ons weten!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden