Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Estelle, 4 februari 2021

Het beste iPhone 12 hoesje

Shieldcase ultra thin silicone case iPhone 12

Eén van de bestsellers is de ‘ultra thin silicone case iPhone 12’. Zoals de naam het al zegt is dit hoesje superdun, waardoor het lijkt alsof er eigenlijk geen hoesje om jouw iPhone zit. Dit is dan ook de reden dat de silicone hoesjes erg populair zijn. De look van jouw nieuwe aanwinst blijft door het dunne design het mooist en hij beschermt jouw telefoon ook nog eens perfect tegen val- en stootschade. Dat geeft een hele opluchting toch? Hij is te bestellen in de kleuren transparant en zwart.

ShieldCase Ultra thin silicone case iPhone iPhone 12 - 6.1 inch

 

Shieldcase ultra thin case iPhone 12

Gaat jouw voorkeur toch liever naar een gekleurd hoesje, maar wil je wel het strakke design behouden? No worries, ook dat heeft Phone-Factory.nl in zijn assortiment. De ‘ultra thin case iPhone 12’ is zeker een aanrader! Dit hoesje is van plastic en beschermt net als alle andere hoesjes jouw telefoon tegen val- en stootschade. Én dan nog een belangrijk weetje vooral voor de mannen is dat het hoesje perfect past in de broekzak. Je hebt de keuze uit vijf verschillende kleuren, namelijk groen, zwart, rood, roze en goud. Voor ieder dus wat wils! Voor welk kleurtje ga jij?

Shieldcase Ultra thin case iPhone 12 - 6.1 inch (groen)

 

Shock case iPhone 12

Als je liever hebt dat je hoesje niet te veel opvalt, maar wel de juiste bescherming biedt, kun je het beste kiezen voor een transparant hoesje. De ‘Shock case iPhone 12’ is een silicone hoesje met schokbestendige bumpers op de hoeken. De perfecte combi zeggen ze ook wel. Mocht je jouw nieuwe aanwinst per ongeluk laten vallen, is de kans groot dat hij het overleeft. No stress dus.

iPhone 12 Shock Case

Shieldcase iPhone 12 bookcase

Sta je bij de kassa en is het al de zoveelste keer dat je je portemonnee bent vergeten? Dan is de 'iPhone 12 bookcase' een uitvinding voor jou, want het hoesje heeft drie handige functies. Allereerst zit het hoesje helemaal rondom de telefoon en daarom ben je volledig beschermd tegen val- en stootschade. Én hier komt die dan: je kan ook nog eens jouw briefgeld en pasjes makkelijk opbergen in dit hoesje, dus je kan nooit meer jouw portemonnee vergeten (handig!). Voor de Netflixfans onder ons is dit hoesje ook ideaal, want je kan dit hoesje op zijn kant zetten en dan kan je hem gebruiken als standaard. Geen last meer van een slapend arm of kramp in je nek. Dit multifunctionele hoesje is te verkrijgen in de kleuren bruin en zwart.

ShieldCase iPhone 12 bookcase bruin leer - 6.1 inch

 

De keuze moet je uiteindelijk toch zelf maken, maar door de bovenstaande info hoop ik wel dat het maken van de keuze wat makkelijker voor je is. Benieuwd naar mijn voorkeur? Dan is het belangrijk om eerst te weten hoe ik met mijn telefoon omga. Als je de andere blogs van mij hebt gelezen weet je het waarschijnlijk al, maar ik ben dus een persoon die de hele dag op haar telefoon zit om te mailen of lekker te speuren op social media. Het gebeurt mij telkens weer dat ik mijn telefoon laat vallen of hem stoot tegen een deur of muur. Tja het klinkt en het is eigenlijk best onhandig, maar ik denk niet dat ik de enige ben die hier last van heeft. Klinkt dit voor jou herkenbaar? Twijfel dan niet en kies dan voor de 'Shock case iPhone 12'. Ik hoef mij gelukkig niet meer druk te maken of mijn telefoon beschadigd is na een flinke valpartij. Ik pak hem van de grond, draai hem om en zonder te kijken ga ik weer lekker door met waar ik mee bezig was, love it! Voor welke ga jij? Laat het weten onder deze blog.  

 

 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden