Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Johnno van den Brink, 9 juni 2022

Beste Screenprotector iPhone 13 Pro Max

Beste screenprotector voor de iPhone 13 Pro Max

Onze top 5 screenprotectors bestaat uit een lijst van verschillende fabrikanten zoals ShieldCase en Zagg. Eén voor één leggen wij de verschillen uit tussen de beste iPhone 13 Pro Max screen protectors. Dit zijn de beste screenprotectors voor de iPhone 13 Pro Max.

1. 3D Full Cover screenprotector (Beste prijs/kwaliteit)

full cover iphone 13 pro max

Om je scherm te voorzien van de beste bescherming is de ShieldCase 3D Full Cover screen protector de beste keuze. Deze nummer 1 screen protector voor de iPhone 13 Pro Max is gemaakt uit 9H gekwalificeerd gehard glas en maakt gebruik van zwart extra stevige randen.

Omdat de screenprotector slechts € 12,95 (incl. verzending) kost, is het een no-brainer. 

2. Beschermfolie iPhone 13 Pro Max (Goedkoopste)

folie screenprotector iphone 13 pro max

De voordeligste oplossing om jouw iPhone 13 Pro Max scherm te beschermen is deze ShieldCase beschermfolie voor de iPhone 13 Pro Max. Deze nummer 2 screenprotector beschermt jouw Apple iPhone tegen krassen en vuil.

Folie is minder sterk dan een glazen of 3D full cover protector omdat het een dunner laagje plastic is i.p.v. gehard glas. Dit verschil zie je weer terug in de prijs, deze protector kost slechts € 5,95.

3. Invisible Glass iPhone 13 Pro Max screenprotector

InvisibleShield Glas Elite Visionguard screenprotector

De Invisible Glass screenprotector voor de iPhone 13 Pro Max van Zagg doet zijn naam eer aan. Deze screenprotector is gemaakt om zo min mogelijk op te vallen, zo ziet niemand dat er een screenprotector op jouw iPhone zit. De protector is ontworpen om jouw Apple iPhone zo goed mogelijk te beschermen tegen stoten, krassen en vuil.

Deze InvisibleShield Glas Elite Visionguard screenprotector is gemaakt van gehard glas en heeft zelfs een blauw licht filter zodat overmatig kijken naar jouw iPhone scherm minder schadelijk voor je ogen is.

De InisibleShield Glas screenprotector heeft wel een aardig prijskaartje, namelijk; €31,95. Maar hiermee haal je wel de meest nette en stevige screenprotector in huis!

4. Privacy screen protector iPhone 13 Pro Max

iphone 13 pro max privacy screen protector

Als je niet wilt dat iemand mee kijkt op jouw scherm is de Privacy screen protector van ShieldCase ideaal. Door de kijkhoek te verkleinen wordt het onmogelijk voor mensen om mee te kijken. Alleen als je recht voor het scherm zit zie je wat er gebeurt op de iPhone 13 Pro Max.

Deze privacy screen protector voor de iPhone 13 Pro Max voorziet jou niet alleen van meer privacy, maar is ook gemaakt van 9H gehard glas zodat ook de bescherming optimaal is tegen krassen, stoten, vallen of vuil.

5. Gehard Glas screenprotector

glazen screenprotector iphone 13 pro max

De minst beschermende screenprotector is de folie protector van onze nummer 3, de eerste stap naar boven is deze screenprotector van gehard glas. De voordeligste glazen screen protector van het merk ShieldCase.

Voor €9,95 is jouw Apple iPhone 13 Pro Max optimaal beschermt tegen val-, kras-, of stootschade. Ook kan er geen vuil onder de screenprotector komen als je het scherm eerst volledig hebt gereinigd voor het opplakken (reinigingsdoekjes meegeleverd).

Deze glazen screen protector is de beste iPhone 13 Pro Max glazen screenprotector voor de laagste prijs. 

6. Camera protector 

iPhone 13 pro max camera protector

Het waardevolle scherm bescherming is één ding, de camera is misschien nog wel kwetsbaarder dan het scherm. Een kras in de lens zorgt voor oneindig slechte foto's. Bescherm daarom jouw iPhone 13 Pro Max camera met deze Camera protector folie voor € 4,95!

Heeft de iPhone 13 Pro Max een screenprotector nodig?

Het glas van de iPhone 13 Pro Max is sterker dan ooit tevoren, toch is hij niet onbreekbaar en worden de beschermlaagjes met de tijd minder. Een screenprotector is daarom altijd een goed idee en heb je hem zeker nodig om de iPhone 13 Pro Max zo mooi mogelijk te houden.

Conclusie

De beste iPhone 13 Pro Max screenprotector is enigsinz persoonlijk. Heb je liever een glazen of folie screenprotector? Misschien ga je het liefst voor extra privacy met de privacy screenprotector. Ongeacht jouw persoonlijke wensen vind je op de iPhone 13 Pro Max screenprotector pagina al deze beste iPhone 13 Pro Max screenprotectors op een rij. Hier kun je alle soorten met elkaar vergelijken.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden