Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Johnno van den Brink, 16 juni 2022

Beste Screenprotector iPhone 13 Mini

Screenprotectors zijn er van verschillende materialen, sterktes en diktes. Hieronder onze top 5 van beste screenprotectors voor de iPhone 13 Mini. Incl, de meest voordelige en beste prijs/kwaliteit verhouding.

Beste screenprotector iPhone 13 Mini

Uit ons volledige assortiment iPhone 13 Mini screenprotectors kiezen wij de top 5 op basis van klanttevredenheid & prijs/kwaliteit verhouding. 

1. 3D Full cover screenprotector

iphone 13 mini volledige scherm screenprotector

De best beschermende screenprotector is de ShieldCase 3D Full cover screen protector van € 12,95. Door de volledige glazen bescherming is jouw iPhone 13 Mini optimaal bestand tegen krassen, val- of stootschade.

Door de interessante prijs is dit onze nummer 1! Deze screenprotector bevestig je binnen 1 minuut op jouw screen. De protector is gemaakt van 9H gehard en wordt geleverd met scherm schoonmaakdoekjes zodat hij in één keer goed vastzit.

Bekijk de 3D Full cover screenprotector (€12,95).

2. Privacy screen protector

iphone 13 mini privacy screenprotector

De iPhone 13 Mini privacy screen protector is gemaakt van gehard glas en beschermt hierdoor optimaal tegen val-, kras-, of stootschade. Zo kun je veilig je sleutels in dezelfde broekzak stoppen.

De ShieldCase privacy screen protector is natuurlijk gemaakt om de kijkhoek te verkleinen. Zo kan niemand in de trein meer meekijken op jouw scherm en kun je met een gerust hart je eigen ding doen op jouw iPhone 13 Mini. Alleen degene die recht naar het scherm kijken, kunnen zien wat jij aan het doen bent op jouw telefoon.

Bekijk de iPhone 13 Mini Privacy screen protector (€ 11,95)

3. Beschermfolie

iphone 13 mini screenprotector folie

De allergoedkoopste oplossing voor het beschermen van jouw iPhone 13 Mini scherm is de beschermfolie. Folie is de dunste oplossing, maar beschermt ook iets minder goed. Het gaat om folie, niet om glas dus de gradatie bescherming is kleiner.

Folie is gemaakt om een zo klein mogelijk verschil met het originele scherm te krijgen. Folie zie je bijna niet zitten!

Bekijk de iPhone 13 Mini beschermfolie (€ 5,95)

4. Invisible tempered glass

doorzichtige screenprotector iphone 13 mini

Gehard glas, maar dan zo onzichtbaar mogelijk! Dat is deze ShieldCase Tempered Glass screenprotector. De randen van deze screenprotector zijn net zo transparant als de rest van het scherm, waardoor je de screenprotector minder ziet zitten.

Het 9H geharde glas garandeert optimale bescherming tegen val-, kras-, en stootschade. Met deze screenprotector is jouw smartphone een stuk beter beschermt tegen aanrakingen.

Bekijk de iPhone 13 Mini Tempered Glass screenprotector (€ 9,95)

5. Transparency protector + installatiekit

iphone 13 mini screenprotector met installatiekit

Voor iedereen die niet zeker weet of het goed lukt om een screenprotector te plakken heeft Spigen een installatiekit / screenprotector set gemaakt. Met de installatiekit weet je zeker dat jouw screenprotector recht op je scherm geplakt wordt!

Gemaakt van het beste 9H gehard glas is deze screenprotector een goede keuze voor een optimale bescherming tegen kras-, stoot-, of valschade van jouw iPhone 13 Mini.

Bekijk de iPhone 13 Mini Spigen screenprotector met installatiekit (€ 18,95)

Niet onbelangrijk: Camera bescherming

Het scherm is één van de meest waardevolle onderdelen van jouw iPhone 13 Mini, maar de camera is dat ook! Bekijk hier de iPhone 13 Mini camera protectorfolie.

Heeft de iPhone 13 Mini een screenprotector nodig, of niet?

Het glazen scherm van de iPhone 13 Mini kan wel een stootje hebben, maar met de tijd word de beschermlaag op een iPhone ook minder.

Op een gegeven moment komen er kleine krasjes op het scherm en is de beschermlaag volledig verdwenen. Dit is de reden dat je beter met screenprotector door het leven kunt gaan dan zonder.

Je beschermt hiermee eigenlijk de beschermlaag van jouw iPhone 13 Mini!

Conclusie:

De beste iPhone 13 Mini screenprotector is de 3D Full Cover screenprotector van ShieldCase van € 12,95. Deze is bij ons het best verkocht en heeft ook de mooiste prijs/kwaliteit verhouding. Om privacy te garanderen van de kijkhoek van jouw scherm te verkleinen is de Privacy Screen protector de beste optie voor jou voor € 11,95.

Deze top 5 is onze keuze, gebaseerd op duizenden gebruikerservaringen. Iedereen is anders en heeft andere wensen, bekijk alle screenprotectors om de screenprotector te vinden die aan jouw wensen voldoet!

Bekijk hier al onze iPhone 13 Mini screenprotectors, zo zie je alle prijzen, beschikbaarheid en verschillen in één oogopslag.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden