Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Johnno van den Brink, 31 december 2021

Beste screenprotector iPhone 12

Wanneer je gebruik maakt van alleen een iPhone 12 hoesje zonder voorkant, is het verstandig om een screenprotector te gebruiken. Mocht je de iPhone toch een keer laten vallen op het scherm, heb je tenminste niet gelijk een barst of dikke krassen.

De beste screenprotector voor de iPhone 12 is de Glazen 3D screen protector. Deze harde screenprotector vormt de dikst mogelijke laag bovenop het scherm om te beschermen tegen kras-, stoot-, of valschade. Een harde screenprotector kost wel meer dan één gemaakt van folie.

Bekijk hier alle iPhone 12 screenprotectors met beschikbaarheid en prijzen.

1. 3D Full screen protector

3D Full screen protector iphone 12

Deze absolute winnaar mag zich de beste screenprotector voor de iPhone 12 noemen; de 3D Full screen protector. Deze harde glasplaat vormt de beste bescherming voor het dure iPhone 12 scherm. 

Het scherm van een iPhone 12 is het meest kwetsbare onderdeel, maar in de praktijk ook het meest gebruikte onderdeel. Goede bescherming hiervan is essentieel. 

Deze Tempered Glass screen protector is gemaakt van 9H gehard glas, hierdoor is optimale bescherming tegen krassen, vallen of stoten gegarandeerd. D.m.v. de zwarte randen weet je precies hoe de beschermlaag geplakt moet worden. Dus ook het aanbrengen van de Tempered glas gaat gemakkelijk.

Bekijk de iPhone 12 3D Full screen protector

2. Privacy Tempered Glass

Privacy Tempered Glass

De Privacy Tempered Glass beschermt jouw scherm niet alleen tegen val- kras-, of stootschade, maar helpt ook de kijkhoek op de iPhone 12 te verkleinen. 

Door de donkere laag binnen in de screenprotector kun je alleen het beeldscherm bekijken als je er recht op kijkt, zo hoeft niemand mee te kijken naar jouw banksaldo. Door het 9H geharde glas is de iPhone maximaal beschermt.

Bekijk de iPhone 12 Privacy Tempered Glass

3. Plastic Folie screen protector

iPhone 12 screen protector folie

De meest voordelige screen protector voor de iPhone 12 is het plakfolie. Deze screenprotector beschermt minder goed dan een Tempered Glass, maar biedt wel extra bescherming voor val-, kras- of stootschade.

De iPhone 12 heeft van zichzelf al een hoogwaardig, krasbestendig scherm, maar met de extra folie laag bescherm je jouw iPhone nóg beter tegen stoten in je broekzak of schade van bijv. sleutels.

Met een folie laag op jouw iPhone bescherm je de telefoon ook goed tegen vuil zoals vettigheid. Dit zorgt vaak ook voor een versnelling in de achteruitgang van het beeldscherm.

Bekijk de iPhone 12 screen protector folie.

4. Camera bescherming iPhone 12

iPhone 12 camera lens protector

Eén van de meest kostbare onderdelen van de iPhone 12 is de camera. Camera lenzen zijn gevoelig en kunnen slecht tegen een val. Daarom is het verstandig om de camera van jouw iPhone goed te beschermen. Met een simpele iPhone 12 camera lens protector heb je meer zekerheid van een lange levensduur van jouw camera.

Heeft een iPhone 12 een screenprotector nodig?

Een iPhone 12 heeft een screenprotector nodig als jouw iPhone 12 hoesje de voorkant van de telefoon niet beschermt. Als je een bookcase gebruikt is een screenprotector niet noodzakelijk, maar met een losse hardcase heb je wel een screenprotector nodig.

Is een plastic of glazen screen protector beter?

Een glazen screen protector beschermt beter dan een plastic folie screenprotector. De beschermlaag van tempered glass is dikker dan de beschermlaag van een folie. Wanneer je waarde hecht aan privacy, is de privacy tempered glass beter dan de andere twee.

 VoordelenNadelen
3D Full screen protectorBeste bescherming voor de iPhone 12Duurder dan folie
Privacy Tempered GlassBeste bescherming + kleinere kijkhoekDuurder dan folie
Plastic FolieGoedkoopBeschermt minder goed dan glas

Laat een reactie achter

* Verplichte velden