Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Robin, 18 augustus 2020

Beste iPhone SE 2020 hoesje

Kies het iPhone SE 2020 hoesje dat het beste bij jou past

Het kiezen van een nieuw telefoonhoesje kan een tijdrovend proces zijn. Er is heel veel aanbod en er zijn ook veel hoesjes die relatief veel op elkaar lijken. Toch wil jij graag het beste iPhone SE 2020 hoesje vinden voor jou telefoon. Wij gaan je proberen te helpen bij deze belangrijke stap.

Omdat elk individu andere eisen heeft aan een goed beschermend hoesje hebben wij een selectie genomen van hoesjes die ieder een aantal specifieke voordelen hebben zodat we zoveel mogelijk personen kunnen helpen in hun zoektocht naar een nieuw hoesje. 

iPhone SE 2020 hoesjes van siliconen materiaal

Siliconen hoesjes zijn erg populair. Ze zijn vaak prima betaalbaar, bieden een goede basis bescherming en liggen fijn in de hand met goede grip. Ook zijn ze altijd goed afgewerkt zodat ze altijd strak ogen. Vaak wil men niet dat hun iPhone toestel te dik wordt als er een hoesje om heen gaat. Met de silicone cases heb je dit probleem niet. 

Wij bieden twee soorten siliconen hoesjes voor de SE 2020 aan, namelijk de 'gewone' silicone case en de siliconen hoesjes met extra camera bescherming.

De standaard silicone case ziet er strak uit en is te krijgen in een ruime selectie kleur zodat je eigenlijk altijd wel een passend exemplaar kan vinden.

iphone se 2020 silicone case

 

Het iPhone SE 2020 siliconen hoesje met camerabescherming zegt het eigenlijk zelf al, hij biedt extra bescherming (verhoogd randje) bij de lens zodat de kans op schade bij je cameralens nog kleiner wordt. 

iphone se 2020 hoesje siliconen

De laatstgenoemde biedt dus in principe iets meer bescherming, en iets daardoor ietsje duurder, maar beide iPhone hoesjes zijn nog steeds goed betaalbaar.

Ultra dunne hoesjes

Voor de personen die wel van extra veiligheid willen genieten van een hoesje maar zeer gehecht zijn aan de strakke lijnen van de iPhone toestellen hebben we de prachtige iPhone SE 2020 ultra thin case in ons assortiment. Deze zorgen er dus voor dat je smartphone amper dikker wordt en hij zonder moeite nog in je zak past. 

Wat betreft bescherming is dit wel één van de mindere, maar dit is altijd een keuze van de persoon zelf. 

iphone se 2020 ultra thin case

 

iPhone SE 2020 shock hoesje met koord

We zien steeds vaker dat men een hoesje koopt met een koord dus deze wilden we ook graag meenemen in dit artikel. De iPhone SE 2020 shock case met koord is een praktisch hoesje met een koord eraan vast waarmee je je toestel gemakkelijk om je nek kunt dragen. Zo heb je hem altijd bij de hand. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld op een concert of festival bent en regelmatig foto's wilt nemen en je niet iedere keer je telefoon uit je zak moet halen. Naast het praktische nut is het hoesje dat om je iPhone toestel zit ook nog eens een uitstekend beschermend hoesje. Deze shock case heeft extra dikke hoeken die altijd de grootste klap opvangen mocht je telefoon toch per ongeluk een keer vallen. Zo wordt de kans op schade aan je toestel aanzienlijk kleiner. Vind je het koord toch te lang dan is er ook nog een variant met keycord. 

iphone se 2020 hoesje met koord

 

Een twee-in-één wallet case voor je iPhone SE 2020

Voor optimale bescherming én nog meer praktisch nut is er de 2-in-1 wallet case. Met deze portemonnee hoes is je toestel volledig beschermd tegen vallen - en stoten. Het concept is als volgt : de hoes bestaat uit twee delen, namelijk een portemonnee en een beschermhoes. Deze zitten door middel van magneten aan elkaar vast zodat je ze altijd samen bij de hand hebt. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om ze los te maken als je het geheel te dik vind en je wellicht geen portemonnee nodig hebt. 

wallet case iphone se 2020 

Een andere handigheidje van deze hoes is dat je hem op zijn zijkant neer kunt zetten zodat je makkelijk je smartphone neer kunt zetten en eventueel een filmpje of iets dergelijks. Zo hoef je niet de hele tijd je telefoon vast te houden. Verder kun je negen pasjes en briefgeld kwijt in het hoesje. 

iphone se 2020 wallet case

Mocht bovenstaande hoes toch net iets te groot voor je zijn dan hebben we in onze flip - en book case pagina nog een leuke selectie van andere wallet cases. 

 

iPhone SE 2020 bumper case

Nog een prachtig hoesje is onze iPhone SE 2020 metallic bumper case. ondanks het simpele concept oogt dit hoesje zeer strak. Hij is deels transparant zodat je het grootste deel van je telefoon gewoon ziet zoals normaal en de hoeken zijn dan in de kleur die jij besteld. Zo heb je een goede bescherming en een prachtige look!

iphone se 2020 bumper case

Dit waren de hoesjes die we graag met jullie wilden doornemen. Wil je alsnog het volledige overzicht zien van het aanbod? Dan kun je gewoon terecht op de iPhone SE 2020 hoesjes pagina. 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden