Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Robin, 28 januari 2020

Beste hoesje Samsung S9

Beste hoesje S9

We zien dat veel mensen zich afvragen wat nou de beste bescherming is voor hun S9 toestel. Als je een investering hebt gedaan voor zo'n kwalitatief goede smartphone dan is het niet meer dan logisch dat je deze wilt beschermen tegen eventuele schade. Om jou te helpen bij een keuze voor een goede telefoonhoesje voor je Samsung S9 hebben we een lijst met mogelijke kandidaten gemaakt. 

Een goed hoesje is vaak meer dan alleen bescherming. Wellicht wil je dat het uiterlijk van je Samsung toestel niet wordt aangetast, wellicht wil je een hoesje met een praktisch nut of ben je juist op zoek naar een nieuwe leuke kleur. Waar je ook naar op zoek bent, in ons assortiment is altijd wel iets te vinden dat bij je past. 

Magnetic tempered glass case

De magnetic case voor de Samsung Galaxy S9 beschikt over een magnetisch systeem, dat de glazen achterkant en de verstevigde zwarte bumper met elkaar verbindt. Het werkt op de volgende manier : je haalt de voor - en achterkant van elkaar af, vervolgens zet je jouw Galaxy S9 toestel ertussen en vervolgens kun je beide zijden we aan elkaar koppelen. Deze hoes heeft een magneet die ervoor zorgt dat het extra geharde glas aan elkaar vast blijft zitten en zo wordt jouw Samsung s9 aan beide kanten goed beschermd. Een erg betrouwbare oplossing tegen vallen - en stoten. Hieronder is mooie (fictieve) afbeelding te zien waar is uitgelicht hoe dit in zijn werking gaat. 

Samsung S9 magnetic case

Glass case

De glass case voor de Galaxy S9 met glazen achterkant bestaat uit verschillende 3 lagen. 

1. De buitenlaag is gemaakt van zacht TPU materiaal. Dit materiaal is een tussenweg van silicone en hard plastic. 
2. De middelste laag bestaat uit hoogwaardig 9H gehard glas. 
3. De binnenste laag bestaat net als de buitenlaag uit TPU materiaal. Deze laag is transparant (doorzichtig). 

Door de drie dubbele bescherming is de kans op schade aan jou toestel minimaal. Hieronder een kort filmpje van dit zeer goed beschermende hoesje. 

Ondanks de 3 lagen is deze case relatief dun en zo behoud je grotendeels je strakke design. 

Ring case Samsung Galaxy S9

De ring case is een hoesje met een meer praktisch nut. De bescherming, van standaard silicone materiaal, is een goede basis bescherming. Het praktische van deze hoes is, zoals de naam al aangeeft, de ring die op de achterkant van het hoesje zit. Met deze ring is het makkelijker om je toestel vast te houden en hij kan functioneren als ondersteuning van je telefoon bij het kijken van bijvoorbeeld een film als je onderweg bent.

Als nog extra handige functie heeft deze cover een speciale auto focus. Met deze speciale rand rondom de camera wordt ervoor gezorgd dat de lens altijd goed scherp gesteld wordt voor de beste foto's.

Samsung s9 ring case

 

360 graden case

Deze case heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij jouw toestel volledige 'rondom-bescherming' biedt. Dit hoesje wordt geleverd inclusief glasplaat voor op jouw mooie en fragiele beeldscherm, zodat het belangrijkste onderdeel goed wordt beschermd. Zo hoef je deze niet ook nog eens los te bestellen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het gebruik van de functies van je telefoon. Alle knoppen en het scherm kunnen na het plaatsen van het hoesje allemaal nog goed gebruikt worden. Deze cover past precies op de Samsung Galaxy S9 en heeft een standaard mat zwarte kleur. 

Hieronder een mooie uitgelichte afbeelding :

Samsung s9 360 case

 

Dun hoesje Samsung S9

We zien het heel vaak; iemand koopt een toestel van Samsung of iPhone en vervolgens zijn ze heel erg gehecht aan het slanke design en willen dit vaak niet verliezen. Vooral omdat hij dan gemakkelijk in de hand ligt en makkelijk in hun zakken past. Maar toch willen ze wel graag dat hun toestel beschermd is tegen een eventuele valpartij. Met de Samsung Galaxy S9 ultra thin case is dit haalbaar. Dit dunne hoesje voor de S9 zorgt er bijna volledig voor dat het design in tact blijft en je kunt blijven genieten van de slanke lijnen terwijl je toch een goede bescherming hebt. Dit hoesje is verkrijgbaar in zwart, roze en transparant (doorzichtig). Hieronder een afbeelding van de zwarte variant. 

dun hoesje samsung s9

Nu we een aantal hoesjes met jullie hebben doorgenomen kun je de knoop doorhakken welk hoesje het beste past bij wat jij zoekt. Onze keus zal in eerste instantie uitgaan naar de magnetic tempered glass samsung s9 case omdat hij zo goed volledige bescherming biedt. 

Nu is het aan jou om een keuze te maken. Je kunt hier een kijkje nemen in ons assortiment Samsung Galaxy S9 hoesjes. Hier vind je alle bovenstaande hoesjes die we besproken hebben maar ook nog vele andere soorten. 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden