Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Robin, 27 januari 2021

Beste hoesje Samsung S20

Wat zijn de beste hoesjes voor de Samsung Galaxy S20?

Als je bezitter bent van de prachtige Galaxy S20 dan spookt wellicht de vraag 'wat is het beste hoesje voor mijn Samsung S20' door je hoofd. En niet onterecht natuurlijk, want je wilt jouw dure Samsung toestel het beste geven wat beschikbaar is.

Maar wat maakt een telefoonhoesje de beste? Dat is natuurlijk verschillend per individu. De ene persoon wil graag volledige bescherming van zijn toestel zodat er niks meer kan gebeuren mocht hij per ongeluk vallen. Iemand anders wil weer de strakke lijnen behouden, en nog een ander persoon is juist op zoek naar praktisch nut. Daarom nemen we hieronder 4 kanshebbers met je door die allemaal hun unieke eigenschappen hebben. Staat jouw favoriet hier tussen?

Samsung Galaxy S20 wallet case

Deze Samsung S20 wallet case heeft meerdere pluspunten, daarom zetten we deze bovenaan. Dit telefoonhoesje voor je Samsung S20 heeft een uitstekende bescherming, omdat hij bijna 100% van je telefoon beschermd. De magneetsluitingen zorgen dat de case goed dichtzit. Naast deze belangrijke protectie van je toestel, heeft dit hoesje ook nog een praktisch nut. Zijn naam 'wallet case' oftewel portemonnee hoesje, verklapt het al een beetje. Hij heeft meerdere opbergvakjes waar je (brief)geld en pasjes in kwijt kunt. Zo heb je deze dingen altijd bij de hand. Tot slot kan je van dit hoesje een standaard maken. Zo kun je gemakkelijk een film of serie kijken, handig als je lang onderweg bent.

wallet case samsung s20

Telefoonhoesje met koord voor Samsung S20

Een ander goed hoesje met een handigheidje is het hoesje met koord. Deze backcover biedt niet alleen goede bescherming tegen schade bij een eventuele valpartij, maar door het koord kun je hem altijd gemakkelijk bij je dragen. Zo hoef je niet steeds je toestel uit je zak te halen. Dit kan vooral erg handig zijn als je op vakantie bent en je bijvoorbeeld onderweg veel foto's wilt nemen, of als je op een concert bent en je wilt alles zoveel mogelijk vast leggen. Je kunt uiteraard alle knoppen nog goed gebruiken met deze case.

hoesje met koord samsung s20

 

Samsung S20 hoesje marmer

Ook vonden wij het leuk één van onze meest opvallende cases mee te nemen in deze lijst. Onze Lovely Lila marmer case is een hoes die een uniek nieuw uiterlijk geeft aan jouw Samsung toestel. Dit telefoonhoesje is gemaakt van flexibel siliconen materiaal dat je telefoon van een goede basisbescherming voorziet. Dit materiaal is flexibel en werkt als een soort kussen mocht je smartphone een keer vallen. Wel raden wij ook een Samsung S20 screen protector aan te schaffen bij deze case, omdat het scherm nog niet volledig beschermd wordt. 

samsung s20 hoesje marmer

 

Schokbestendig hoesje voor de Galaxy S20

Eén van onze best beschermende hoesjes is de shock case. De extra dikke hoeken van de case vangen de grootste schok op bij een valpartij, waardoor de kans op schade aan je S20 toestel aanzienlijk kleiner wordt. Het telefoonhoesje is transparant van kleur, wat betekent dat hij doorzichtig is en de kleur van je telefoon hetzelfde blijft. Verder zit hij goed strak om je smartphone heen, zodat hij amper dikker wordt en hij nog goed in je zakken past. Ook bij deze case zijn alle uitsparingen nog goed te gebruiken.

 

shock case samsung s20

 

Nu wij deze telefoonhoesjes met je doorgenomen hebben, hopen wij dat je je keuze hebt kunnen maken. Twijfel je toch nog, of zoek je toch iets anders? Naast bovenstaande vier hebben we natuurlijk nog meer Samsung S20 hoesjes in ons assortiment.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden