Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede hoesjeKrijg automatisch 50% korting op het tweede hoesje

Door Robin, 20 januari 2020

Beste bescherming Samsung S10

Beste hoesje Samsung S10

Met het aanschaffen van de mooie Samsung Galaxy S10 heb jij een flinke investering gedaan die je graag zo goed mogelijk wilt beschermen. Het kan altijd gebeuren dat je toestel op de grond valt of om gestoten wordt. Dan is het laatste dat je wilt een hoge reparatie rekening. Daarom zullen we met jou in dit artikel verschillende hoesjes doorlopen zodat jij altijd een goed hoesje kunt vinden die bij jou past en de benodigde bescherming biedt. 

Dun hoesje Samsung Galaxy S10

Onze ultra dunne hoesjes voor Samsung toestellen hebben een belangrijk voordeel : ze behouden voor het grootste deel het strakke design van je smartphone intact. Zo ligt je toestel altijd nog fijn in de hand en kun je hem nog steeds normaal in je zak doen. Deze dunne cases zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren zoals roze, rood, zwart, groen, goud, zilver en groen. Het telefoonhoesje is gemaakt van stevig siliconen materiaal die jou van goede basisbescherming voorziet. Hieronder een impressie van de case.

 

Shock case Samsung S10

Met de shock case geniet je van extra sterke bescherming. Deze cover heeft namelijk dikkere hoeken dan een normale hoes waardoor deze de grootste klap opvangen als er iets gebeurt. Hieronder een goede voorbeeld hoe de hoeken eruit zien ;

Naast het feit dat deze case enorm goede bescherming biedt tegen vallen en stoten, is hij ook transparant. Dit betekent dat hij doorzichtig is en dat je dus de originele kleur van je toestel behoudt. Er is ook een variant beschikbaar met een koord. Bekijk hier het shock hoesje met koord Samsung S10. Zo kun jij je Samsung toestel gemakkelijk bij je dragen.

Samsung Galaxy S10 spiegel Flip case

Met de flip case beschik jij over een leuk innovatief hoesje. Deze hoes beschermt door een glazen voorkant en geharde achterkant beide zijden van je toestel. Het glas heeft de werking van een spiegel en functioneert ook als touchscreen als je gebeld wordt. Zo hoef je niet steeds je hoesje open te klappen. De flip case heeft ook een tweede praktisch nut ; hij kan namelijk gebruikt worden als ondersteuning van je telefoon als je bijvoorbeeld Youtube wilt bekijken. 

 

Samsung Galaxy S10 Wallet case

De naam van dit telefoonhoesje geeft het eigenlijk al aan. Hij heeft een twee-in-één functie. Naast bescherming van je smartphone kun je deze case ook gebruiken als portemonnee. Dit Samsung S10 hoesje biedt namelijk ruimte voor zowel pasjes als briefgeld. Door zijn design biedt hij volledige bescherming van je smartphone en je camera. Het enige nadeel is dat je wel steeds de hoes moet openklappen voor gebruik. Dit hoesje is verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren zwart en bruin. 

Nu we een aantal hoesjes met je hebben doorgenomen rest de vraag nog wat is de beste bescherming voor de Samsung Galaxy S10 toestellen? Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat je zoekt in een telefoonhoesje, maar wat ons betreft is de Wallet case Samsung Galaxy S10 de beste bescherming omdat deze volledige rondom bescherming biedt en daarmee alle hoeken en delen van je telefoon beschermd. Maar of deze hoes ook bij jou past is de vraag. Daarom kun je in ons assortiment Samsung Galaxy S10 hoesjes zelf kijken wat de voordelen per hoesje zijn en welke het beste past bij wat jij zoekt. 

Wellicht heb jij naast een hoesje voor je Samsung S10 ook nog interesse in extra bescherming voor je beeldscherm. Dan kun je ook nog een kijkje nemen in ons assortiment Samsung Galaxy S10 screenprotectors die jouw kostbare beeldscherm voorzien van een extra beschermingslaag.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden