Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Luuk, 25 augustus 2021

Alles wat je moet weten over de bluetooth afstandsbediening van Fotopro

Nog even en de herfst begint alweer bijna. Na een zomer met weinig mooi weer is de herfst in ons kleine landje toch altijd weer een garantie voor mooie beelden. Fotopro kan je helpen deze mooie beelden vast te leggen.

Fotopro is kort gezegd één van de beste in het maken van professionele equipment voor fotografie. Zij bieden meerdere producten aan die kunnen helpen bij het maken van de perfecte foto, zoals Tripods. 

Hoe werkt het? 

Heel makkelijk, je zet de afstandsbediening aan en maakt met je smartphone eenmalig verbinding via bluetooth. Je zal BT4 in de lijst met beschikbare apparaten zien. Zodra je bent verbonden kan je beginnen met het maken van foto’s. Je opent de camera app en zorgt dat de instellingen zo staan zoals jij wilt. Als je een filmpje wilt maken, zorg je dat de instellingen voor een filmpje aan staan in de app. Zelfde geldt voor het maken van een foto.

Als je nu op de knop drukt van de afstandsbediening maak je een filmpje of foto. De afstandsbediening is geschikt voor alle smartphones en tablets, op IOS (iPhone, iPad) en Android (Samsung, OnePlus, Huawei, Xiaomi enz.) Het materiaal van de afstandsbediening bestaat uit lichtgewicht stevig kunstof. Hij is compact en ligt goed in de hand. 

Hij is gemakkelijk mee te nemen met de meegeleverde polsband. Hij kan ook gemakkelijk in je zak, tas of zelfs makkelijk aan je sleutelbos. Zodat je hem altijd bij je hebt. 


 

De Fotopro BT4 is goed te combineren met andere producten van Fotopro zoals een Tripod. Dan kan je je mobiel monteren aan een Tripod of selfiestick en dan met een groep vrienden gemakkelijk op de foto.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden