Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Shieldcase Universele Webcam Cover

1+1 Gratis
Productomschrijving
Deze webcam covers zijn heel dun en gemaakt van zwart plastic. De webcam covers zijn ideaal voor je laptop, tablet of mobiele telefoon. Jij bepaalt wanneer je webcam aan staat, met één schuif-beweging.

Voor als je zeker wilt zijn dat er niemand stiekem meekijkt.Deze webcam cover is gemakkelijk te bevestigen door middel van een plaklaag aan de achterkant. Voordat je de webcam cover bevestigt zorg ervoor dat het oppervlak schoon en stofvrij is. Hieronder enkele eigenschappen van de ShieldCase Webcam cover;

  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Geschrikt voor meerdere apparaten
  • Laat niemand mee gluren
  • Te koop per 1/2/3/6 stuks

De kans is aanwezig dat een hacker via je webcam mee kan kijken. Hackers zijn vandaag de dag in staat om zelfs het lampje naast je webcam uit te schakelen, waardoor je dus nooit zeker weet of de webcam wel of niet aan staat. Deze webcam cover lost dit probleem in een keer op, door een schuifbaar plaatje op je webcam te plakken. Je webcam is beschermd tegen ongewild meekijken, maar tegelijkertijd verlies je niet de functie van je webcam. Je kan wanneer je wilt het schuifje weer openen voor als je bijvoorbeeld wilt Skypen. Wanneer je de webcam niet gebruikt schuif je het schuifje weer dicht, zo kan niemand zonder jou toestemming meekijken.

Productspecificaties
EAN
7424911658618
Reviews
(0)0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Laatst bekeken
ShieldCase® Universele Webcam Cover
ShieldCase® Universele Webcam Cover
(0)
€5,21