Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Filters
Prijs
Tot
Merken

Geschikt voor: (Samsung)

Materiaal

Samsung Galaxy A51 screenprotectors

Filter
6 producten
ShieldCase® Tempered Glass Screen protector Samsung Galaxy A51
ShieldCase® Tempered Glass Screen protector Samsung Galaxy A51
(0)
€11,99
ShieldCase® Screenprotector Samsung Galaxy A51
ShieldCase® Screenprotector Samsung Galaxy A51
(0)
€6,95
ShieldCase® Camera lens protector Samsung Galaxy A51
ShieldCase® Camera lens protector Samsung Galaxy A51
(0)
€4,99
  • Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
  • Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
  • 100 dagen bedenktijd
Overige categorieën in Samsung hoesjes

De Samsung A51

De Samsung A51 is de opvolger van de Samsung A50, maar dit had je waarschijnlijk wel al verwacht. De A50 is in Europa erg populair en daarom is dit ook het meest verkochte toestel van Samsung. Hierdoor hebben wij natuurlijk ook hoge verwachtingen van zijn nieuwe opvolger, maar dit maakt de A51 zeker waar! De Samsung A51 heeft op zijn achterzijde vier camera’s, namelijk een hoofdcamera (48 megapixels), een telecamera (12 megapixels), een dieptecamera (5 megapixels) en dan ook nog een groothoekcamera. Houd je ervan om veel foto’s en video’s te maken met je smartphone? Kies dan zeker weten voor de Galaxy A51!

De screenprotector Samsung A51

Je hebt je gloednieuwe Samsung Galaxy A51 binnen en wat een plaatje is het! Hij glimt mooi en er zitten geen krassen of barsten op het scherm. Dit wil je juist behouden lijkt ons, maar helaas kan het wel is gebeuren dat je telefoon uit je hand of broekzak valt. Je raakt direct in de stress als dit gebeurt en je vraagt je dan ook af hoe die eruitziet als je hem van de grond pakt. Zit er een barst in mijn scherm of heb ik krassen? Daarom is het belangrijk om een aantal accessoires te kopen, zoals een Samsung A51 hoesje maar ook zeker een Samsung A51 screenprotector.

Met een screenprotector zijn barsten en krassen op je scherm echt verleden tijd. In ons assortiment hebben wij meerdere screenprotectors van verschillende materialen. Je vraagt jezelf dan ook vast af wat de verschillen zijn en daarom nemen wij ze hieronder met je door.

Plastic folie

Dit is de standaard screenprotector. Het is een laagje beschermfolie dat je plakt over het scherm van je Samsung-smartphone. Hij is het meest voordelig en maakt je telefoon niet zwaarder. Ook wordt jouw scherm beschermt tegen vuil en krassen, maar biedt niet de perfecte bescherming tegen val- en stootschade.

Tempered glass

Dit is een Samsung A51 screenprotector van gehard glas. Wanneer jouw toestel valt, vangt de Tempered glass screenprotector de klap direct op. Hierbij kan de screenprotector wel kapot gaan, maar het scherm blijft bij zo’n 95% van de gevallen gelukkig ongedeerd. Je hebt deze glasplaat in twee varianten, namelijk in het transparant en privacy glass. Het voordeel van de privacy glass is dat de rest van jouw omgeving niet kan meelezen met jouw appjes en mailtjes.

Keramisch glas

Tot slot heb je ook nog de keuze voor keramisch glas. Deze glasplaat is buigzaam, wat comfortabeler is voor je smartphone en ook een klap beter absorbeert. 

Ga naar onze blog om te lezen hoe je een screenprotector moet aanbrengen op jouw Samsung A51, zodat jouw nieuwe parel zo goed als nieuw blijft. 

Samsung Galaxy A51 screenprotectors