Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Samsung Galaxy SmartTag+ (blauw)

Origineel Samsung
Productomschrijving

Samsung Galaxy SmartTag+ (blauw)

De Samsung Galaxy SmartTag Plus maakt je leven onderweg zorgelozer dan ooit. Houd onderweg iets kostbaars bij, of zoek je autosleutels die achter de bank zijn gevallen. Met het Galaxy Find Network vind je gemakkelijk wat je bent kwijtgeraakt binnen een straal van 130 meter, zelfs als je offline bent. Je kunt zelfs verschillende slimme producten in huis bedienen met slechts een tik en de SmartThings-app.

Raak belangrijke dingen niet meer kwijt
De Samsung Galaxy SmartTags Plus met Bluetooth-voeding kan gemakkelijk worden bevestigd aan sleutels, tassen, hoesjes voor oordopjes en meer. Als je denkt dat je verloren voorwerp in de buurt is, tik je gewoon op de belknop op je telefoon en volg je het bekende geluid van je beltoon op een volume en ringtone dat je zelf instelt. Als je jou gekoppelde telefoon in de buurt kwijt bent, dan druk je eenvoudig om de SmartTag knop om je telefoon te lokaliseren.

Lokaliseer je spullen van ver weg.
Is je getagde item buiten bereik? Geen probleem! Zelfs wanneer hij offline is, kan de Galaxy Find Network gescande gegevens gebruiken om deze privé voor je te vinden. En het is gemakkelijk om door een geschiedenis te bladeren van waar de tag is geweest om deze te achterhalen. Je kunt ook andere apparaten die je bezit gebruiken om je items te lokaliseren.

Net iets beter dan de normale variant
De SmartTag Plus variant kan net iets meer bieden dan de normale variant. De plus variant maakt namelijk gebruikt van een zogenaamde 'ultra wide band'. Hiermee kunnen je de SmartTag Plus visueel opzoeken met behulp van AR (Augmented Reality). Met behulp van je camera kun je dan precies de SmartTag lokaliseren.

Gemak met 1 klik voor je slimme huis.
Met SmartTags is je slimme huis zojuist veel handiger geworden. SmartTags kunnen verschillende IoT-apparaten bedienen met slechts een klik op de knop, zodat je de verlichting in je huis kunt inschakelen voordat je zelfs maar naar binnen stapt.

Productspecificaties
EAN
8806092265745
Reviews
(0)0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Laatst bekeken
Samsung Samsung Galaxy SmartTag+ (blauw)
Samsung Samsung Galaxy SmartTag+ (blauw)
(0)
€49,95
Bekijken