Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Filters
Prijs
Tot
Merken

Materiaal

Oppo A9 2020 screen protectors

Filter
2 producten
ShieldCase® Oppo A5 2020 / A9 2020 screen protector (glas)
ShieldCase® Oppo A5 2020 / A9 2020 screen protector (glas)
(0)
€9,99
ShieldCase® Camera Lens protector Oppo A9 2020
ShieldCase® Camera Lens protector Oppo A9 2020
(0)
€4,99
Overige categorieën in Oppo hoesjes

Een screen protector voor de Oppo A9 2020

Omdat we tegenwoordig dagelijks met onze telefoons bezig zijn is de kans dat er iets voorvalt vrij groot. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor je het weet ligt je dure Oppo A9 toestel met schade op de grond. Om dit te voorkomen kun je natuurlijk een Oppo A9 2020 hoesje aanschaffen, maar ook niet alle telefoonhoesjes geven een volledige bescherming. Daarom is het verstandig om ook een Oppo A9 2020 screen protector aan te schaffen zodat je toestel altijd optimaal beschermd is.

Voordelen van een Oppo A9 2020 screen protector

Een screenprotector is natuurlijk vooral van belang om je fragiele beeldscherm te beschermen tegen vallen en stoten. Maar ook beschermen ze in dagelijks gebruik tegen vuil, stof en ook krassen. Het kan ook zomaar gebeuren dat je je smartphone per ongeluk je zak steekt waar ook sleutels inzitten. Zo kan je scherm ook schade oplopen. Voorkom dit ook met een Oppo A9 screen protector. 

Glasplaat of plastic folie?

Belangrijk om te weten is dat er meer dan één soort Oppo A9 2020 screen protector is. Je kunt namelijk kiezen uit plastic folie en gehard glas. De plastic folie variant is erg licht en heel betaalbaar, maar beschermt jouw toestel enkel tegen vuil en krassen. De glazen variant zorgt het keiharde glas ook voor bescherming bij een onbedoelde valpartij. Zo is je scherm in 95% van de gevallen nog schadevrij. 

Aanbrengen van de Oppo A9 2020 screenprotector

Onze screenprotectors zijn altijd gemakkelijk en bubbelvrij aan te brengen op het scherm van je Oppo telefoon. Bijgeleverd zit een schoonmaakdoekje, microvezeldoekje om het scherm droog te maken, en natuurlijk de protector zelf. Volg rustig de instructies die meegeleverd worden bij het product en daarna kun je weer optimaal genieten van je telefoon!

Voor eventuele vragen over onze producten kun je contact opnemen met onze experts, zij zullen al je vragen duidelijk beantwoorden tot dat jij tevreden bent.

Oppo A9 2020 screen protectors